Blog

ganjiang

ganjiang

voir son profil et sa galerie
Adresse du blog : http://www.rondeetjolie.com/blog/blogger/listings/ganjiang.html?uid=349645
Lien de partage : http://www.rondeetjolie.com/blog/ganjiang.html

Dell Alienware M14x Laptop Accu

Posté par ganjiang le 18/02/2017

 

We hadden niet de kans om de eerste editie van de Alienware 15 R3 (Skylake + Pascal) te beoordelen, maar kunnen we eindelijk eens een kijkje op de veelbelovende gaming notebook met de Kaby Lake-update. Hoe werkt de 15-inch systeem houden ten opzichte van de concurrentie?
  Alienware het moederbedrijf van Dell biedt een configurator voor de Alienware 15 R3, maar je kunt niet combineren elke hardware component. De Duitse winkel bevat momenteel vier basismodellen gebaseerd op Kaby Lake geprijsd tussen de 1649 en 2459 euro (~ $ 1748 en ~ $ 2.607), maar u kunt gemakkelijk verhoging van de prijzen met upgrades.

Er zijn enkele fundamentele onderdelen voor elk model. De processor is een krachtige Intel quad-core, hetzij met ( i7-7700HQ ) of zonder Hyper-Threading ( i5-7300HQ ). De hoeveelheid DDR4-RAM is van 8 tot 32 GB (2400 of 2666 MHz), terwijl de opslagoplossing uit een conventionele harde schijf of een combinatie van SSD en harde schijf. Dell gebruikt een Full HD paneel, die, afhankelijk van de refresh rate (60 of 120 Hz), gebaseerd op de IPS of TN-technologie. Beide modellen ondersteunen G-Sync.

Dell bevat ook een high-end GPU van Pascal generatie Nvidia's. Terwijl de GeForce GTX 1060 is uitgerust met een 6 GB GDDR5-VRAM, de GeForce GTX 1070 wordt geleverd met 8 GB GDDR5. De huidige high-end model GeForce GTX 1080 is gereserveerd voor de 17-inch broertje Alienware 17 R4, die ook kan worden uitgerust met een AMD GPU (R9 470).

Maar terug naar het 15-inch model. Draadloze communicatie worden afgehandeld door de Killer chips 1435 of 1535, en de laatste is een gratis upgrade (vanaf februari 2017). Hetzelfde geldt voor de overgang van het Duits naar het Engels toetsenbordindeling. Je moet meer voor een upgrade betalen vanaf Windows 10 Home naar Windows 10 Pro. De andere opties zijn beperkt tot de garantie en de software (Office, beveiliging). Accu Dell Alienware M15x .
  We beginnen met het beste nieuws: De laatste herziening van de nieuwe gaming systeem beschikt ook over de bekende Alienware kwaliteit. Dit geldt met name voor het chassis, die gedeeltelijk is gemaakt van geanodiseerd aluminium en een magnesiumlegering. Dankzij metalen inleg op het deksel en de bodem notebook, de 15-inch systeem beschikt over uitstekende stabiliteit die de meeste concurrenten overtreft. Een nadeel is het gewicht: ongeveer 3,5 kilo is veel, zelfs voor een high-end notebook. De vorige Alienware 15 R2 (3,1 kg) is lichter, net als de GTX 1070 rivalen MSI GT62VR 6RE en Schenker XMG P507 (2,9 kg). De Asus GL502VS zelfs tips weegt slechts 2,6 kg.
Een ander probleem is de diepte van het chassis. Terwijl de concurrentie is ongeveer 27 centimeter, kunnen we meten meer dan 30 centimeter op de Alienware 15 R3, die ons doet denken aan een 17-inch-systeem. De uitstekende ventilator gebied voor een betere koeling (het scharnier wordt verschoven met ongeveer 3,5 centimeter) niet die er goed uitzien.

Anders zouden we het ontwerp handig te bellen. Ondanks het feit dat sommige elementen zijn vrij speels en duidelijk aan te geven een gaming notebook, de totale uitstraling ziet er heel nobel en verfijnd. Een van de belangrijkste merken, de integrale belichting, is ook duidelijk aanwezig. De verlichte zijkanten (zie foto's) zou kunnen zien als een 'poser gimmick "op het eerste, maar er zijn eigenlijk een aantal voordelen in het donker (een betere zichtbaarheid van de havens en de muis). Spreken van een muis: Alienware niet alleen verlicht het toetsenbord, maar ook het touchpad om ingangen gemakkelijker te maken.
  Of u nu de met rubber beklede polssteunen is een kwestie van smaak. Het oppervlak is handig om aan te raken, maar al snel trekt vuil. Op slechts 2,5 centimeter, de Alienware 15 R3 is verrassend slank. De scharnieren zijn een andere leuke verrassing, omdat ze het scherm te houden goed in positie en laat een stevige indruk (het is mogelijk om het deksel te openen met één hand). De maximale openingshoek praktisch uniek bij ~ 180 graden.
  Hoewel de twee USB 3.0 Type-A-poorten zijn vrij mager voor een gaming systeem, de haven selectie voldoet over het algemeen de verkoopprijs. U kunt tal van-randapparatuur in combinatie met de USB 3.0-type C-poort (links) en de Thunderbolt-poort 3 (achter), die ook ondersteunt USB 3.1 en DisplayPort. De situatie is vergelijkbaar voor externe monitors, waar u kunt kiezen tussen de mini-DisplayPort en HDMI 2.0-uitgang. Zowel de RJ45-aansluiting en de stekker bevinden zich aan de achterkant ook. The Noble lock (tegenhanger van Kensington-slot) en de twee audio-poorten (3,5 mm aansluiting voor headset en microfoon) bevinden zich aan de linkerkant. Accu Dell Alienware M11x .

Wij denken dat de connector voor de proprietary Alienware Graphics Amplifier is de grootste hoogtepunt. Het is een optionele vak dat een desktop GPU herbergt. Toch zal de doos waarschijnlijk interessanter geworden in een paar jaar als gevolg van de enorme prestaties van de GeForce GTX 1070. Dat de fabrikant heeft een optische drive niet uit te voeren is in tijden van Steam en dergelijke begrijpelijk, vooral omdat een dvd of Blu ray brander zou heel wat ruimte nodig en waarschijnlijk ook van invloed op de stabiliteit van het chassis. Maar we kunnen niet begrijpen waarom er geen kaartlezer.
  Dell maakt gebruik van producten van Rivet Networks voor de communicatie. De Gigabit Ethernet-Chip Killer E2500 en de draadloze module Killer 1435 (WLAN 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, tot 867 Mbps) worden geacht te worden geoptimaliseerd voor gamers, die wordt ondersteund door de krachtige Killer software ( aantal controles en instellingen). Onze gestandaardiseerde test WLAN met een afstand van een meter om de router bepaalt goede transfer rates voor de Alienware 15 R3. Gemiddelde resultaten van 560 Mbps (stuur) en 681 Mbps (ontvangen), respectievelijk, iets winnen van de Intel Dual-Band Wireless-AC 8265 van de Schenker XMG P507 (513 en 674 Mbps, respectievelijk).
  De levering is beperkt tot een quick-start guide en de benodigde voeding. De 240-watt adapter is verrassend slanke (2,5 cm), net als de laptop zelf, maar het heeft een vrij grote voetafdruk in rendement (20 x 10 cm). SKU's met de GTX 1060 waarschijnlijk geleverd met een compactere PSU.

Veel gamers willen niet gewoon gebruik maken van alle opties in het menu graphics; zij ook graag de volledige controle over de upgrade en het schoonmaken opties in de zaak. De Alienware 15 R3 presteert beter in dit opzicht dan het vorige model. Terwijl u alleen het RAM-geheugen, harde schijven, en de draadloze module via onderhoud luik toegang had tot op de Alienware 15 R2, kunt u nu - met bepaalde beperkingen - ook toegang tot de fans en het koelsysteem.

Het is opnieuw nodig het chassis verder te demonteren om alle inwendige en de batterij. Het onderhoud luik zelf is eenvoudig te verwijderen omdat het 'slechts' beveiligd door zeven schroeven (en je moet ook het luik los te wrikken). De Alienware 15 R3 heeft een totaal van twee DDR4-RAM slots, een 2,5-inch-slot, twee M.2 sleuven (2280) met NVMe / PCIe-ondersteuning en een kleinere M.2 slot, die ook kan worden uitgerust met een SSD volgens het label. Processor en grafische kaart zijn niet vervangbaar - en dat is vrij normaal tegenwoordig.
  Een 12-maands base garantie (Premium support met on-site service) is vrij mager. Een upgrade naar twee, drie of vier jaar kost tussen de 375 en 1124 euro (~ $ 397 en ~ $ 1192), dat is heel veel in onze mening. De optionele dekking voor ongevallen is veel meer betaalbaar. Accu Dell Alienware M14x .
De installatie van de software is vrij uitgebreid. Naast trial versies voor Office Microsoft's 2016 en McAfee LiveSafe evenals de eerder genoemde Killer Prestaties Suite, vindt u ook een aantal gereedschappen van Alienware.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 5 0 Commentaires
0 votes

Accu Voor HP 650

Posté par ganjiang le 12/02/2017

 

Bij een aankoopprijs van bijna 1300 Euro (~ $ 1390), de Omen 17 w100ng is op dit moment de goedkoopste apparaat binnen zijn lineup. Dit iets lager-performance model maakt ook games soepel op zijn mat Full HD paneel. The Omen biedt een zeer goede levensduur van de batterij voor een gaming laptop.
  The Omen 17 w100ng is het huidige instapmodel in HP's 17,3-inch gaming-laptop range. Een Core i5-6300HQ processor en een GeForce GTX 1060 GPU zijn geïnstalleerd. Zo, de prestaties van de laptop is zwakker dan die van de Omen 17-w110ng ( Core i7-6700HQ , GeForce GTX 1070 ), die we al hebben getest. Echter, de prijs van bijna 1300 Euro (~ $ 1390) is ook ongeveer 500 euro (~ $ 534) lager is dan die van zijn zus model. The Omen vindt rivalen in laptops zoals de Asus 'GL702VM en MSI's GS73VR 6RF .

Aangezien beide Omen 17 modellen zijn voorzien van een identieke bouwen, zullen we niet gaan diepgaand over behuizing, connectiviteit, invoerapparaten, luidsprekers of display. De bijbehorende informatie is te vinden in de herziening van de Omen 17-w110ng .
  The Omen is ingericht met dezelfde Full HD paneel als zijn zuster model dat we hebben getest. Niettemin, de tarieven verschillen enigszins. Dit is normaal twee identieke schermen nooit zal overeenkomen met 100%. Het is een helder, hoog contrast, het bekijken hoek stabiele IPS-paneel. Positief: PWM-flikkering is nooit een probleem.

Het scherm ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie. Dus de framesnelheden van het paneel en de GPU zijn op elkaar afgestemd. Dit is zo glad mogelijk beelden te garanderen zonder voortplanting fouten - vooral in computerspelletjes.
  Hewlett Packard lanceert gaming laptops in een 15,6 en 17,3-inch formaat onder het label "Omen". De onderhavige inrichting is het instapmodel van de 17,3-inch lineup. Het maakt allemaal up-to-date computer games vloeiend op het scherm. Onze review-exemplaar verkoopt voor ongeveer 1300 euro (~ $ 1390).
  Met HP's Omen 17 w100ng, worden we geconfronteerd met een gaming laptop die niet sport de Core i7-6700HQ vaak gebruikt in dergelijke apparaten. In plaats daarvan, installeert HP de goedkopere Core i5-6300HQ . De CPU klokken op een basis snelheid van 2,3 GHz, die kan worden opgevoerd tot 2,8 GHz (vier kernen), 3 GHz (twee kernen) en 3.2 GHz (één core) via Turbo. De Core i5 verschilt niet alleen in termen van de lagere kloksnelheden van de naam Core i7. Intel niet verstrekken van de Core i5 met Hyper-Threading. Aldus kan elke kern van het verwerken 6300HQ slechts één thread. De 6700HQ kan gelijktijdig verwerken twee draden. Bijgevolg is de 6300HQ presenteert een veel lagere score dan de 6700HQ in de multithread-tests. De Core i5 processor uitgevoerd onze CPU tests bij 2,8-3,2 GHz (single-draad) en 2,8 GHz (multithread). Accu HP Compaq 6710b .
  de algehele prestaties van het systeem is onberispelijk. Een snelle SSD en een sterke processor zorgen voor een snel draaiend systeem. De subjectieve indruk wordt ook weerspiegeld in de zeer goede PCMark benchmark-scores. Een blik op onze vergelijkende tabel blijkt dat de sterkere hardware in de Omen zustermodel niet voordelen heeft te brengen in het dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld, de geïnstalleerde PCIe / NVMe SSD presenteert haar deugden bij de lancering van het besturingssysteem (kortere opstarten keer) en in computerspelletjes. De laatste heeft vervolgens de SSD worden geïnstalleerd.
  Het systeem drive is een solid state drive van SanDisk. Dit M.2 model (2280) heeft een totale capaciteit van 128 GB. Ongeveer 89 GB kan worden gebruikt af fabriek. De SSD's read prijzen zijn redelijk in totaal. De relatief lage schrijfprestaties tarieven blijkt dat het niet een van de topmodellen onder de SSD's. Gebruikers die hogere snelheden kunnen wisselen van de geïnstalleerde SATA III SSD voor een veel sneller (en duurder) PCIe / NVMe model. Een traditionele 2,5-inch harde schijf biedt de benodigde opslagcapaciteit nodig in een gaming laptop. HP heeft gekozen voor een 1 TB-model (7200 RPM) van HGST. Beide opslagapparaten worden vervangen, hetgeen zou betekenen openen behuizing van de laptop.
  De GeForce GTX 1060 grafische kaart is geïnstalleerd in onze huidige review-exemplaar. Het is gebaseerd op de Pascal architectuur en is Nvidia's huidige instapmodel in de GPU premium class. De chip is altijd actief. De geïntegreerde HD Graphics 530 uitgeschakeld is af-fabriek en de gebruiker kan niet opnieuw activeren. De GTX 1060 ondersteunt DirectX12. 6144 MB GDDR5 videogeheugen ondersteunt. We maten een maximale kloksnelheid van 1900 MHz. Dit percentage kan alleen worden gehandhaafd gedurende een korte tijd. De GPU's gemiddelde kloksnelheid bedroeg ongeveer 1550 MHz tijdens onze test.
  The Omen maakt bijna elke up-to-date spel soepel met behulp van de Full HD-resolutie en hoge kwaliteit instellingen. De maximale kwaliteitsniveau kan worden gekozen in veel gevallen ook. Een kijkje in onze database blijkt dat de resolutie / kwaliteit niveau heeft alleen in X-Plane moet worden teruggebracht van de games die we hebben getest. Inname van een Omen model met een GeForce GTX 1070 grafische kaart nodig zou zijn voor hogere resoluties.
  De ventilatoren draaien permanent in een hoorbare gebied in idle-modus. Nogmaals, de BIOS optie "Ventilator altijd aan" is verantwoordelijk voor deze HP laptop. De fans zijn soms inactief na deze optie uit te vinken. De ventilator werkt niet versnellen sporadisch in de ruststand. Het geluidsniveau stijgt tijdens belasting. We meten een geluidsniveau van een hoge 54 dB tijdens de stress test. Ter vergelijking: het veel slanker Asus GL702VM produceert minder geluid. Het niveau varieert ongeveer 44 dB (40-47 dB) in gamesessies. Accu HP EliteBook 8540w .
  The Omen uitgevoerd onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) anders in AC en batterij modes. De processor geklokt op 2,8 GHz in de AC modus. Het af en toe geknepen tot 800 MHz. De graphics unit geklokt met een snelheid van rond 1200 MHz. De snelheden in de batterij mode waren 1,8-1,9 GHz (CPU) en 1,6 GHz (GPU). De laptop was niet overdreven warm. 40 ° C werd alleen overtroffen op vier meetpunten tijdens de stress test. Niet erg verwonderlijk: The Omen's zustermodel warmt veel meer te wijten aan de hogere performance hardware.
  The Omen bleek zeer dorstig in de ruststand te zijn. We maten een maximum stroomverbruik van 29 watt. Asus 'GL702VM toont aan dat een lager energieverbruik mogelijk is, zelfs wanneer de iGPU is uitgeschakeld. De energiebehoefte klom tot 141 watt tijdens de stress test. De voeding is nog lang niet uitgeput. HP omvat de 230-watt voeding die we kennen uit de GTX 1070 zustermodel . Een compacter model zou hier voldoende zijn geweest.
  The Omen behaalde een batterijduur van 06:04 uur in onze praktische Wi-Fi-test - enkele kantoor laptops kan niet concurreren met dat. We simuleren de belasting die nodig is voor het openen van websites hier. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt gedimd tot ongeveer 150 cd / m². De laptop erin geslaagd een looptijd van 5:13 uur op een opgeladen batterij in onze video-test. Hier, de korte film Big Buck Bunny is (H.264-codering, 1920x1080 pixels) een lus. De draadloze modules en energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². In totaal heeft de Omen levert een zeer goede levensduur van de batterij voor een gaming laptop. De betere prestaties zustermodel is duidelijk beter gepresteerd.
  Het instapmodel van de Omen lineup is niet voorzien van een Core i7 CPU, maar "slechts" biedt een Core i5-6300HQ processor. Bijgevolg is de koper "slechts" moet ophoesten 1300 Euro (~ $ 1390). Echter, de geïnstalleerde processor heeft meer dan genoeg rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario's. De 6300HQ en GeForce GTX 1060 grafische kaart combinatie maakt bijna elke up-to-date spel in Full HD-resolutie met behulp van hoge, en soms zelfs maximum, kwaliteitsinstellingen. Nvidia's G-Sync-technologie zorgt voor een vloeiende beeldweergave op de 75-Hz scherm.

De soepel draaiende systeem is te danken aan de SATA III SSD. Echter, er is nog ruimte voor meer. De SSD kan worden geruild voor een veel snellere PCIe / NVMe model. de geïnstalleerde 1 TB harde schijf ter vervanging zou ook mogelijk zijn. De matte IPS-paneel wil met een hoge helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken.

Met de Omen 17 w100ng, HP lanceert een evenwichtig instapmodel in de wereld van gaming laptops. Accu HP 650 .

The Omen is niet vrij van smaad: HP zou bijvoorbeeld rework het lawaai ontwikkeling. De laptop meer geluid dan nodig is. Het koelsysteem lijkt te zijn ontworpen voor de combinatie van Core i7-6700 en GeForce GTX 1070. Een BIOS-update hier dingen kunnen verbeteren. De laptop kan niet bieden Thunderbolt 3 of USB 3.1 Gen2-poorten, ook niet. We verwachten dat een dergelijke haven in een 2016/2017 laptop van deze prijsklasse.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 11 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu Dell Latitude E6520

Posté par ganjiang le 01/02/2017

 

De Aspire Nitro is vertrouwd, net als de GeForce GTX 1060. Het is de combinatie van de twee componenten die de Acer Aspire Nitro 2016 zo'n interessant apparaat maakt. De prijs wordt verondersteld te beginnen bij ongeveer 1.300 euro, dus het kan een game-changer in de entry-level gaming segment.
  We hadden verwacht dat Acer de zeer populaire Nitro lineup met Intel's nieuwste Kaby Lake quad-core processor te werken, maar we zijn nog steeds verrast door de GPU upgrade. De snelste grafische kaart van de vorige generatie was de GeForce GTX 960m , dus de logische opvolger zou zijn geweest Geforce GTX 1050 . De laatste zit in dezelfde prestaties segment als de 960m, maar nog steeds ongeveer 30-40% sneller dankzij de nieuwe architectuur. Acer maakt geen gebruik van het volgende model in de lijn, de Geforce GTX 1050 Ti , hetzij. Het is nu al ongeveer 80% sneller dan de GTX 960m. Maar Acer maakt gebruik van een high-end chip van Nvidia en voorziet een aantal SKU's met de Nvidia Geforce GTX 1060 . De verwachte prestatieverbeteringen in vergelijking met de GeForce GTX 960m: + 180%! Ja, dat klopt: Plus honderdtachtig procent, dus bijna drie keer zo snel in vergelijking met het vorige topmodel.

De GTX 1060 is niet alleen krachtig genoeg voor elke moderne PC-spel, de chip wordt ook het label 'VR Ready ", dus het kan ook overweg met 4K inhoud voor virtual-reality-toepassingen, bijvoorbeeld. Sommigen van u misschien vergeten dat de GTX 960m editie van de Nitro V17 was ook leverbaar met een 4K scherm. Toen we nog steeds gesproken over de zin, omdat de prestatie was gewoon niet genoeg voor gaming in 4K. Om het kort te maken: Dit verandert met de nieuwe Nitro generatie dankzij de GTX 1060 GPU.

Nogmaals, we een pre-productie sample, die kan verschillen van de finale winkelunits in termen van functies en andere aspecten beoordeeld. Echter, de bouwkwaliteit van de steekproef was onberispelijk en het liep perfect, dus we zouden zeggen het is eigenlijk representatief is voor het eindproduct. We afzien nog gedetailleerde metingen evenals de rating. We zullen uiteraard bieden een diepgaande reviews voor verschillende configuraties van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops zodra de definitieve producten beschikbaar zijn.
  Het ontwerp was niet echt te veranderen in vergelijking met de vorige modellen; ziet u alleen enkele kleine visuele veranderingen wanneer u een kijkje nemen. Het gegroefde gebied boven het toetsenbord is verwijderd en vervangen door een aluminiumplaat, bijvoorbeeld. De Nitro V17 ziet er nu een beetje meer smaakvol. Een elegant detail is de gepolijste rand rond het touchpad, die in feite een subtiele antwoord op het aansteken van effecten van sommige minder krachtig, maar knippert pseudo gaming systemen. Accu Dell Latitude E5520 .

Aantal elementen zoals de zilveren gebied van de scharnieren en de ventilator uitlaten aan de achterzijde niet veranderd. Ons testmodel is ook uitgerust met een eye-tracking module Tobii, die geïntegreerd is in het midden van het scharnier. Een rood lampje geeft aan wanneer de module actief is. Dit is een optionele functie, die waarschijnlijk alleen beschikbaar zal zijn in een paar als modellen.
  Prijzenswaardig besluit: De optische drive is verwijderd om ruimte voor een grotere batterij en een sterkere koeling oplossing. Externe USB-DVD-branders zijn reeds beschikbaar voor ongeveer 20 euro, dus het is niet een big deal.
  Het chassis dikte tot 25 millimeter veranderde niet. De Nitro V17 tarieven vrij goed in vergelijking met vergelijkbaar uitgeruste notebooks en de 17-inch-systeem is een van de slanker notebooks.
  Er zijn een aantal wijzigingen in de havens door het verwijderen van de optische schijf en de herinrichting van het moederbord. Sommige havens werden verplaatst, zoals de audio-poorten en de SD-kaartlezer, die nu aan de linker zijkant van de behuizing naast de twee USB-poorten. Aan de rechterkant bevinden zich de gebruikelijke power connector, RJ45 Ethernet, HDMI, 2x USB 3.0 en een USB type-C-poort (Thunderbolt). Wij willen de lay-out - Alle poorten zijn gemakkelijk te bereiken en is het geen probleem om ze te gebruiken, omdat ze zich naar achteren.
  Er moeten geen illusies over uitgebreid onderhoud / upgrade-opties op de Acer Aspire Nitro V17, maar ervaren gebruikers kunnen toegang krijgen tot de interne onderdelen in het algemeen. Allereerst moet je een paar schroeven los te maken, maar wees voorzichtig, omdat de schroeven in de hoeken zijn groter dan de anderen. Dan moet je open te wrikken de zilveren deksel van de eye-tracking module van Tobii tussen de twee scharnieren (één schroef). U kunt nu de hele onderste paneel, bij voorkeur met een scherp voorwerp. Er zijn tal van plastic clips, en je moet ook voorzichtig zijn met de havens te zijn. Zodra alles klaar is, krijgt u toegang tot de accu te krijgen, de fans, koelunits, SSD en HDD evenals twee geheugenslots (één slot in gebruik op ons testmodel). Acer eveneens uitgevoerd the Dust Defender-technologie voor het reinigen doeleinden. De ventilatoren snel draaien in tegengestelde richting, die geacht wordt om stof via openingen werpen onderaan het basisstation.
  Het toetsenbord onthult een aantal verschillen met de voorgaande VN7-792G, vooral op het gebied van de richtingtoetsen. Ze werden verschoven naar rechts en de rechter Shift-toets is nu kleiner is voorstander van een grotere verticale "Up" toets. Ons testmodel kenmerkte de QWERTZ lay-out. De type-ervaring, reizen sleutel, en de typen geluid zijn - vergelijkbaar met de voorganger - onopvallend en eigenlijk geschikt voor frequent te typen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De één-fase rode verlichting niet veranderen, ook niet.
  Het touchpad op ons testexemplaar is uitgerust met een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het ligt in de linker bovenhoek van het pad en kan worden gebruikt als alternatief voor wachtwoorden, bijvoorbeeld. Een speciale opening in het chassis is dus niet nodig, maar de sensor kan een probleem zijn als u de touchpad voor de cursor bewegingen te gebruiken, omdat de sensor zelf niet als een aanraakgevoelig gebied handelt. De omringende gepolijste aluminium rand is een visueel hoogtepunt. Wij willen de alertheid en het gladde oppervlak van de muis vervangen. Mechanische klikken zijn mogelijk in de onderste helft van het pad, en zowel de voelbare als de akoestische terugkoppeling zijn uitstekend.Accu Dell Latitude E6420 .
  Het scherm wordt geleverd door AU Optronics en heeft de aanduiding AUO BZ173ZAN01.0, maar dit kan nog veranderen voor het eindproduct. We afzien dan ook gedetailleerde metingen, maar we kunnen zeggen dat het paneel 4K (3840 x 2160 pixels) beheert een maximale helderheid van 340 nits rond in het centrum, dat is ongeveer op een lijn met de eerder beoordeeld Full HD model . Goed: Het scherm heeft een mat oppervlak, zodat reflecties zijn geen big deal.
  Het is ook interessant om te zien hoe de nieuwe Nitro V17 de inheemse 4K-resolutie (grafische ingesteld High) behandelt. Het hangt af van de eisen van de individuele games en sommige zijn helemaal geen probleem (FIFA 17, World of Warships), terwijl anderen, zoals Battlefield 1 kan dicht gesprekken rond 30 FPS. Een verlaging van de afzonderlijke grafische instellingen kon hier te helpen en in staat stellen soepel 4K gameplay.

De vergelijking met de Nitro V15 (6700HQ, 960m), bevestigt dat de werkelijke gaming prestaties van de huidige high-end SKU met GTX 1060 en i7-7700HQ is ongeveer drie keer beter.
  Onze pre-productie-eenheid laat een uitstekende indruk in de vorm van lawaai ontwikkeling. Beide fans zijn meestal uitgevoerd terwijl het stationair draaien, maar ze zijn spinnen op het laagste toerental-niveau en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving. De lage frequentie geruis stoorde ons nooit, zelfs toen we moesten concentreren op het werk. We hebben gemerkt dat de linker ventilator is soms hoorbaar met kantoor workloads, maar slechts voor een korte periode voordat het terugkeert naar het lagere toerental niveau.
  Beide ventilatoren hun snelheid te verhogen onder belasting, zoals de 3DMark Fire Strike Extreme stresstest, bijvoorbeeld. Subjectief, het geluid heeft nog steeds een vrij lage frequentie.
  Nogmaals, willen we de pre-productie status van ons testexemplaar te noemen. De ventilator controle in het bijzonder nog kunnen worden aangepast door de uiteindelijke software-updates.

De opwarming van de oppervlakken aan de boven- en onderkant van het basisstation zijn niet problematisch, wat ook het geval is in het kader van duurzame workloads zoals gaming. Lijkt het koelsysteem van de 17-inch systeem niet echt uitgedaagd door de componenten. De koeloplossing zelf is ook heel interessant: Twee fans worden gecombineerd met grote koelunits. Een ventilator is een conventionele plastic model, terwijl de andere maakt gebruik van messen gemaakt van metaal ( "Aero Blade metal fan"). Deze oplossing zou de hitte nog efficiënter transport. Er is een gecombineerde heatpipe voor de belangrijkste onderdelen evenals een individuele heat pipe elk voor de CPU en de GPU.
  De twee dubbele sprekers op de linker en rechter produceren een voldoende luid geluid met een bevredigend, maar niet overweldigend kwaliteit. Het geluid is gericht op de bodem, zodat het resultaat zal profiteren van een stevige ondergrond. U moet de Aspire Nitro niet gebruiken op een zachte ondergrond maar, niet in het minst omwille van de koelopeningen (frisse lucht) aan de onderkant.

Hoeveel uithoudingsvermogen heeft een 17-inch multimedia atleet nodig? Een algemeen antwoord is moeilijk of onmogelijk, respectievelijk, maar het zal vooral afhangen van je persoonlijke wensen. Rond vier uur in onze realistische WLAN test is niet een geweldig resultaat voor de Aspire Nitro VN7-793G, maar je kunt in ieder geval betrekking op een aantal korte trips. De capaciteit van de batterij werd verhoogd van 53 Wh tot 69 Wh, maar het resultaat in onze eerste test is nog steeds op een lijn met het vorige model. Wij verwijzen naar onze komende diepgaande reviews van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops voor eindresultaten.

Daar is het, het object van verlangen. De vernieuwde Acer Aspire Nitro VN7-793G maakt gebruik van de vertrouwde design, en er mag geen verrassingen in termen van het scherm, hetzij. Het grote verhaal is de hardware, omdat Acer biedt een aantal nieuwe modellen. De high-end SKU's met de Intel Core i7-7700HQ en Nvidia GeForce GTX 1060 zijn interessante gaming systemen. Acer haar Nitro modellen officieel classificeert als krachtige multimedia laptops voor creatieve gebruikers, maar de krachtige versies van de GeForce GTX 1060 kan ook overweg met moderne games op de hoogste instellingen. Sommige instellingen moeten worden verlaagd als je wilt spelen op de optionele 4K scherm, maar minder veeleisende titels Fifa 17 of World of Warships kan in de native resolutie en de hoogste grafische kwaliteit te genieten. Accu Dell Latitude E6520 .

De beoordeeld pre-productie-eenheid laat gelukkig een goede indruk in de sectie uitstoot. De Nitro VN7-793G is een rustig, hoewel niet stil apparaat met kantoor workloads. De emissies zijn tijdens het gamen acceptabel, maar het zal nog interessant zijn of de laatste winkelunits de goede eerste indruk kan bevestigen.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 14 0 Commentaires
0 votes

vervangen Accu Dell Inspiron 1750

Posté par ganjiang le 20/01/2017

<p>Laat je niet voor de GE62 chassis voor de gek houden - de CX62 is veel te zwak voor de meeste games en de 768p TN scherm is afschuwelijk.<br>  We hadden een korte blik op de begroting 17,3-inch CX72 eind vorig jaar want het was een van onze eerste modellen met de Kaby Lake i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU. Nu, onze nieuwste apparaat van MSI is het 15,6-inch versie van de zeer dezelfde CX serie. De CX62 is een bijna exacte kopie van de begroting GP62 gaming systeem met lagere specced internals voor een meer betaalbare startprijs van $ 800 USD. Dit brengt de notebooks in dezelfde prijsklasse als vele mainstream multimedia-oplossingen, waaronder de HP Pavilion 15 , Acer Aspire V15 , en de Lenovo Ideapad 510 .</p><p>Wij raden u aan onze volledige review op de GP62, GL62 en GE62-serie voor meer informatie op het chassis en de algemene kenmerken.<br>  De CX62 is een gestripte versie van zowel de GP62 en GE62. Het chassis is visueel identiek MSI gewoon interne functies heeft verwijderd om de begroting CX62 onderscheiden van zijn duurdere gaming G-serie broers en zussen. Niettemin, de oppervlakken van de CX62 voelen goedkoper, hol, en meer plastic aan. De basis vislijnen vrij gemakkelijk bij een poging om het draaien van zijn voorste hoeken en de polssteunen en het toetsenbord zal drukken wanneer naar beneden gedrukt met een vinger. Het deksel is ook heel flexibel en vervormd gemakkelijk naar beneden het midden met toegepaste druk. Afgezien van de goede scharnieren en minimale Wankelende, we zijn teleurgesteld in de algehele stijfheid van de notebook.</p><p>De grootte en het gewicht van de CX62 dikker en iets zwaarder dan de concurrentie. Op bijna 30 mm dik, de MSI is bijna 10 mm dikker dan de Asus Zenbook UX510UW of HP Pavilion 15t, terwijl een gewicht van 100 g tot 200 g meer. De grotere afmetingen aanvaardbaar zou zijn geweest als de CX62 was van een hogere kwaliteit op te bouwen dan haar concurrenten, maar dit is helaas niet het geval.</p><p>Beschikbare poorten zijn overvloediger dan wat een standaard Ultrabook kan bieden, waaronder vergulde dual audio-poorten, zowel MDP en full-size HDMI 1.4, USB Type-C Gen. 1, en zelfs een optische drive. Thunderbolt 3 ontbreekt en de opname kan de veelzijdigheid van de notebook hebben versterkt. Alle poorten zijn makkelijk te bereiken hoewel hun positionering neiging om rechtshandige muisgebruikers bevorderen. <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-9400.html">Accu Dell Inspiron 9400</a> .</p><p>De geïntegreerde SD kaartlezer is erg traag op slechts ongeveer 24 MB / s met onze Toshiba UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 42 seconden duren.<br>  De Intel 3168 is een dual-band 1x1 WLAN-module met theoretische overdrachtsnelheden tot 433 Mbps. Onze eigen test met een Linksys EA8500 802.11ac router toont een real-world transfer rate van ongeveer 282 Mbps of zelfs langzamer, afhankelijk van de omstandigheden. Hoewel zeker vele malen sneller dan een notebook op een standaard 802.11n-netwerk, de Intel 3168 is niet opgewassen tegen de 2x2 Killer 1535 WLAN module vinden op de meeste high-end gaming notebooks of de nieuwe Kaby Lake Dell XPS 13 .<br>  Inclusief extra's zijn slank als de notebook wordt geleverd met slechts een stroomadapter, Quick Start Guide en garantiekaart.</p><p>De bodemplaat kan worden verwijderd met slechts een Philips schroevendraaier en wat geduld. Daarbij zal echter de garantie vervallen en we hadden niet proberen het uit elkaar te halen als gevolg. Het moederbord is verder nagenoeg identiek aan de GP62 zoals hier getoond. DDR4 RAM-geheugen is uitbreidbaar via de twee toegankelijke SODIMM baaien.<br>  MSI heeft een standaard 24 maanden dekking voor haar notebooks, terwijl zowel de interne batterij en LCD-scherm zijn verzekerd voor alleen het eerste jaar. Gebruikers moeten hun aankopen met de fabrikant om te profiteren van de garantie te registreren.<br>  De CX-serie maakt geen gebruik van dezelfde SteelSeries keyboard Op MSI's duurder G-serie, hoewel de lay-out hetzelfde kunnen verschijnen. In plaats daarvan, de sleutels hier een goedkope plastic gevoel, met ondiepere feedback wanneer ingedrukt. Het centrum van het toetsenbord heeft de neiging om kromtrekken waardoor de omringende toetsen zachter dan moeten ook. Gekletter is relatief rustig als gevolg, hoewel we hadden gehoopt om een ​​algemene betere type-ervaring dan een Ultrabook vanwege de dikkere grootte van de MSI. <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1750.html">Accu Dell Inspiron 1750</a> .</p><p>Vreemd genoeg heeft de fabrikant gekozen voor de extra toetsen Turbo Fan en System Control Manager van de G-serie te houden. Zowel van de niet-aanpasbare toetsen zitten naast de Power-knop en zijn misschien wel onnodig op een mainstream notebook als de CX62. De functie Turbo Fan in het bijzonder is niet nodig gezien de low-power hardware binnen.<br>  Het touchpad is voldoende groot (11 x 6 cm) en iets getextureerde beter te onderscheiden van de omliggende polssteunen. Er is weinig te klagen omdat het oppervlak stevig en stijf ten opzichte van het midden van het toetsenbord. Cursorbesturing even reageert rond de randen en hoeken en de Synaptics software herkent deze maximaal drie vingers gelijktijdig.</p><p>De speciale muis toetsen zijn ondiep in reizen, maar stevig in feedback met een luide auditieve klik. herhaaldelijk klikken snel achter elkaar niet vermoeiend omdat slechts een kleine hoeveelheid kracht nodig is om naar beneden te duwen. De werkelijke toetsen zelf, echter, voelen dun met een goedkope plastic textuur.<br>  Het budget 768p matte TN scherm is slechts gemiddeld op zijn best. Zelfs subjectief kunnen we zien dat het lijdt aan een lichte korreligheid, een laag contrast, onjuiste kleuren en een overdreven koele kleurtemperatuur. Gemeten contrast is slecht op slechts 260: 1 en een maximale helderheid van de achtergrondverlichting is net zo indrukwekkend op een gemiddelde van 195 nits. Een zoektocht naar de naam LG Philips LGD04AF paneel toont aan dat de low-end SKU's van de Dell Precision 3510 en HP ProBook 450 G4 dragen elk een soortgelijke paneel met slechte resultaten. Misschien is de enige goede kwaliteit van het paneel is dat het lijdt slechts minimale ongelijke achtergrondverlichting bloeden aan de randen en hoeken.<br>  Color dekking is slechts ongeveer 61 procent van de sRGB standaard ten opzichte van 80 of 100 procent van de Asus UX510UW of MSI GL62, respectievelijk. Dit heeft weinig invloed op gaming, maar de kleuren minder levendig uitzien met name voor digitale grafische kunstenaars of gebruikers die gewend zijn aan een hogere kwaliteit displays.<br>  Verdere analyses met een X-Rite spectrofotometer de armen kleuren en grijswaarden te bevestigen. De kleurtemperatuur is veel te koud zoals gebruikelijk is bij vele budget TN schermen. Een kalibratie verbetert de weergave sterk in termen van grijswaarden en RGB-balans en is een aanrader voor elke CX62 eigenaren met een soortgelijke panel. Kleuren nog minder nauwkeurig hoe hoger het niveau van verzadiging te wijten aan de imperfecct sRGB dekking van het display.<br>  Buiten het zicht slecht is te wijten aan de lage maximale helderheid van de achtergrondverlichting. De arme contrast maakt de zaak nog erger als kleuren en tekst wassen gemakkelijker uit zonlicht of sfeerverlichting. De beperkte kijkhoeken van het TN paneel dempt het nut van de notebook als buitenshuis nog verder.<br>  Onze Core i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU configuratie weerspiegelt onze CX72 testexemplaar. Dit zijn low-power processors in een gaming-chassis ontworpen voor veel zwaardere hardware, dus we zijn niet van de notebook verwacht geen afknijpen of de temperatuur problemen. De ULV CPU, bijvoorbeeld, is te vinden op dunne convertible notebooks, zoals de HP Spectre X360 13 , terwijl de GeForce 940MX is beschikbaar op een aantal lichtere Asus Zenbooks en Lenovo Yoga's . <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1525.html">Accu  Dell Inspiron 1525</a> .</p><p>Optimus is beschikbaar voor het schakelen naar de meer energie-efficiënte geïntegreerde HD Graphics 620 GPU.CPU prestaties ongeveer 10 tot 15 procent sneller dan de Skylake i5-6200U en ongeveer gelijk aan de i7-6500U zowel single- en multi-threaded werklasten volgens CineBench. De Kaby Lake processor kan dit bereiken gedeeltelijk door hogere kloksnelheid tarieven van 2,5-3,1 GHz tegenover 2,3-2,8 GHz op de i5-6200U. Single-threaded prestaties van de i7-7200U is zeer dicht bij de krachtige quad-core i7-6700HQ terwijl multi-threaded prestaties is slechts half zo snel.</p>

Tags: Pas de tags
Vues: 20 0 Commentaires
0 votes

Koop Accu Dell XPS L701x

Posté par ganjiang le 11/01/2017

 

HP's 14-inch laptop is voorzien van een krachtige processor, een laag geluidsniveau systeem, de ontwikkeling van een lage temperatuur, en een IPS-scherm. Klinkt goed. Echter, de Pavilion heeft een aantal tekortkomingen.
  Voor deze beoordeling, zijn wij op zoek naar de 14-inch Pavilion 14-al103ng van HP Pavilion lineup. De looks zijn niet veel veranderd ten opzichte van de Skylake model dat we hebben getest. Wijzigingen worden binnen gevonden: Intel's Kaby Lake processor serie is nu geïnstalleerd. Zoek uit of de nieuwe CPU-generatie is een voordeel of niet in ons verslag. Apparaten zoals Lenovo IdeaPad 510S-14ISK , Acer TravelMate X349-M , en de Dell Latitude 14 3470 , behoren tot zijn concurrenten.

Aangezien beide Pavilion modellen zijn voorzien van een identieke bouwen, zullen we niet gaan diepgaand over behuizing, connectiviteit, invoerapparaten, het scherm of luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de herziening van de HP Pavilion 14-al003ng .
  Het paviljoen is ingericht met dezelfde IPS-paneel als de Skylake model dat we hebben getest. Het biedt een stabiele kijkhoeken, een zeer goed contrast en een veel te lage helderheid. Positief: PWM-flikkering is niet aan de orde. De tarieven van beide schermen verschillen enigszins, wat normaal is als twee identiek gebouwde panelen zijn nooit helemaal vergelijkbaar.
  HP Pavilion is een 14-inch laptop office met voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassingsgebieden. De prijs voor onze review-exemplaar begint bij ongeveer 580 euro (~ $ 613). Daardoor is momenteel de goedkoopste lid van de opstelling. Andere configuraties zijn. Sommige modellen zijn voorzien van een dedicated GeForce 940MX grafische eenheid.Accu Dell XPS L701x .
  De Pavilion 14-al003ng dat we getest is ingericht met een Core i5-6200U (Skylake). Zijn directe Kaby Lake opvolger, de Core i5-7200U , is geïnstalleerd in onze huidige review-exemplaar. Beide processoren zijn ULV dual-core processors (TDP: 15 watt) van de mid-range. Een blik op onze vergelijkende tabel laat zien dat de 7200U scoort beter dan zijn voorganger. Dit is te danken aan hogere verwerkingssnelheden. Technisch gezien is de Skylake en Kaby Lake zijn vrijwel identiek. De Kaby Lake CPU klokken op een basis snelheid van 2,5 GHz die tot 3,1 GHz (beide kernen) kan worden versterkt via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij modes. Het is echter niet volledig werkzaam in multi-thread toepassingen op batterijen werkt. De CPU klokt vervolgens op 2,8-2,9 GHz.
  Het goede resultaat in de PCMark benchmark-bevestigt hoge prestaties van de laptop. Er is geen reden tot klagen subjectief, hetzij. Het systeem loopt soepel. De prestaties van het systeem kan nog verder worden verhoogd. Het installeren van een tweede werkgeheugen module (dwz waardoor dual-channel mode) zou vergroting van de grafische prestaties. Het is echter niet gemakkelijk te upgraden. De behuizing zou eerst worden geopend en daarna het moederbord zouden moeten worden verwijderd. Het is gemakkelijker om de HDD te vervangen door een SSD, die zou leiden tot een snellere reactie systeem en kortere laadtijden.
  HP heeft niet behandeld zijn 14-inch laptop met een solid state drive. Een conventionele 2,5-inch harde schijf van Western Digital is geïnstalleerd. Het draait op 5400 toeren per minuut en heeft een capaciteit van 500 GB. De HDD overdrachtssnelheden zijn niet verrassend en zijn binnen een normale bereik voor een 5400 RPM model.
  Configuraties van het paviljoen met een GeForce 940MX grafische eenheid door Nvidia bestaan. Onze huidige review-exemplaar heeft slechts Intel HD Graphics 620 grafische oplossing. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. De 3DMark benchmark-scores worden zoals verwacht van deze GPU. Kan worden verhoogd door het plaatsen van een tweede arbeidskamer geheugenmodule in de laptop (= tweekanaals modus ingeschakeld).

Gebruikers die spelletjes spelen regelmatig moeten kiezen voor een paviljoen model uitgerust met een GeForce 940MX grafische eenheid. De GPU in onze huidige review-exemplaar geïnstalleerd is geschikt voor af en toe een spel. Het kan echter, maken een flink aantal games vloeiend - in een lage resolutie en kwaliteitsinstellingen laag. Dit geldt voor games die niet beschikken over een hoge hardware-eisen. De frame rates zou toenemen wanneer een tweede werkende geheugenmodule in de Pavilion is geïnstalleerd (= dual-channel-modus ingeschakeld). Up-to-date smash hits, zoals waakhonden 2, zou nog steeds onbespeelbaar.Accu Dell Studio 1747 .

Opnieuw hebben we te maken met een laptop van HP, dat wordt geleverd met geactiveerde ventilator altijd aan (te vinden in het BIOS). Daarom draait de ventilator permanent. Wanneer uitgeschakeld, de ventilator is vaak actief in idle-modus en alleen lawaai van de harde schijf is hoorbaar. de HDD vervangen door een SSD zou leiden tot nog minder ruis. De ventilator werkt niet zijn snelheid veel te verhogen tijdens belasting. We meten een geluidsniveau van slechts 34.3 dB in de stress test.

The Pavilion uitgevoerd onze stress test op dezelfde manier in zowel AC en batterij modes. De CPU geklokt op 2,4 GHz in de eerste minuten van de test. De grafische core schommelde tussen de 500 en 900 MHz. De processor vervolgens gesmoord tot 1,6 GHz, terwijl de GPU snelheid verhoogd naar 900-1000 MHz. temperatuurverloop van de laptop bleef binnen strakke grenzen. De temperaturen van alle meetpunten bleef duidelijk onder 40 ° C tijdens de stress test. De temperaturen zijn lager in routinegebruik.
  De 14-incher heeft geen onregelmatigheden in de energiebehoefte te presenteren. We maten een maximale stand-by verbruik van 8,9 watt. De eis klom naar 29,4 watt tijdens de stress test. De Pavilion's compacte 45-watt voeding is niet geduwd om zijn grenzen.
  Onze praktische Wi-Fi test simuleert de belasting die nodig is voor het openen van websites. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, energiebesparende functies van de laptop zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². The Pavilion bereikt een batterijduur van 5:30 uur - dus is het op gelijke voet met haar Skylake zustermodel (05:29 uur).
The Pavilion verschilt alleen van de Skylake model in termen van de processor en de harde schijf. HP's 14-incher is uitgerust met een Core i5 processor uit de Kaby Lake generatie die de behoeften van de meeste gebruikers moeten voldoen. De laptop kan draaien rustig in stilte wanneer de BIOS optie Fan altijd is uitgeschakeld. Bovendien warmt nauwelijks op. Een 500 GB harde schijf is in de laptop. Het zou nodig zijn om de behuizing te openen te vervangen door een SSD. HP Pavilion is niet bijzonder gebruiksvriendelijk in dit opzicht.

Gebruikers op zoek naar een rustige 14-incher naast een sterke cpu voor thuisgebruik misschien blij zijn met de Pavilion. Accu Dell XPS L702X .

We kunnen niet zeggen een andere aankoop reden voor de kleine laptop. HP heeft te veel bezuinigingen in alle onderdelen. Hoewel de geïnstalleerde scherm een ​​kijkhoek stabiele IPS model, het slechts een zeer lage helderheid en een glanzend oppervlak. Een 14-inch laptop gemaakt voor mobiel gebruik. Echter, levensduur van de batterij van de Pavilion's sluit dit.Buiten dat, HP installeert alleen een Fast Ethernet-poort. Gigabit Ethernet is de huidige standaard. Ook een langzame Wi-Fi module is in de laptop. Kopers kunnen een SSD in plaats van een harde schijf verwachten van een aankoopprijs van bijna 600 euro (~ $ 635). Tot slot, HP omvat slechts één jaar garantie.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 27 0 Commentaires
0 votes

Laptop Accu Asus A42-M70

Posté par ganjiang le 06/01/2017

 

Na de lancering van de high-end GPU's afgelopen najaar, Nvidia lanceert nu nieuwe Pascal mainstream grafische chips samen met Intel's nieuwe Kaby Lake quad-core processors. De Asus GL753VD is een van de eerste notebooks met de gloednieuwe hardware.
  De nieuwe Strix GL753VD zal Asus 'mobile gaming portfolio aan te vullen vanaf nu. Het is de grote broer van de nieuwe GL553VD (15-inch), die ook bekend was, en het vertegenwoordigt een entry-level gaming systeem. De high-end model is nog steeds de G752 , die kan omgaan met vloeiende frame rates, zelfs in 4K of VR dankzij de GeForce GTX 1070 GPU. De GL702 met de GTX 1060 GPU aan de andere kant is meer gericht op de mobiliteit met zijn dunnere chassis (geen optische drive).
Het ontwerp van de Asus GL753VD is vergelijkbaar met de vorige GL752 en de dunnere GL702 , respectievelijk. We krijgen een zwarte 17-inch laptop met enkele oranje accenten, zoals de ROG-logo op de polssteun, alsmede het deksel en de rode omgeving van het touchpad. De koelribben in de behuizing en de rubberen voetjes aan de onderzijde zijn gekleurd, ook. Schakel het systeem in en het toetsenbord wordt verlicht, net als de ROG-logo op het deksel. We kunnen alleen maar kleine verschillen in vergelijking met de voorganger GL752 zien. Vergelijkbaar met de GL702, GL753 werd de aanvullende beeldelementen boven aan de basiseenheid. Ze maken een driedimensionaal effect, hoewel het apparaat zelf helemaal vlak.

Asus maakt gebruik van plastic onderdelen voor het basisstation, terwijl het deksel is vervaardigd van een aluminium plaat die in vorm werd ingedrukt. De stabiliteit van de notebook meer dan bevredigend voor een 17-inch systeem. We konden geen krakende geluiden te horen tijdens onze verslagperiode. De bouwkwaliteit is ook fatsoenlijk, en we kunnen alleen opvallen dat sommige ongelijke hiaten in het gebied rond de optische drive.
  De Asus ROG Strix GL753VD is vrij gemiddeld onder andere gaming notebooks in termen van grootte en gewicht. High-end systemen zoals de G752, bijvoorbeeld, zijn veel zwaarder en dikker dan de GL753, terwijl systemen zoals de MSI GS73 of de Asus GL702 , die meer nadruk te leggen op de mobiliteit, zijn nog lichter en dunner in het bijzonder. Dit wordt meestal bereikt door het verwijderen van de optische drive.
Alle belangrijke poorten zijn beschikbaar op de Asus Strix GL753, maar de laptop geen hoogtepunten te bieden. Aan de linkerkant zijn de stroomconnector aan de achterkant, en een LAN-poort, HDMI, MDP, 2x USB 3.0 type A evenals één type-C-aansluiting naar voren. De laatste is echter ondersteunt geen andere standaarden. De headset-poort bevindt zich zeer ver naar voren. De SD-kaartlezer zit aan de voorzijde, maar het is moeilijk te zien vanwege de wigvormige ontwerp. Accu A32-N55 .

Aan de voorzijde van de rechterkant zijn twee extra USB poorten, maar slechts één daarvan ondersteunt de standaard 3,0, die alleen wordt aangegeven met een klein symbool. Daarom moet u oppassen als u een externe harde schijf te bevestigen of de transfer rates zal laag zijn. Tot slot is er een optische drive en een Kensington slot aan de rechterkant.

De onvoldoende etikettering van de USB 2.0-poort is niet het enige probleem. De locatie van de poorten ver naar voren van de zijkanten kan een probleem zijn voor sommige gebruikers ook. Niet alleen vele kabels kan ruimte innemen voor linkshandigen, maar randapparatuur met korte kabels wellicht ook lastig te gebruiken. De 90 cm lange kabel van de Razer Orochi gaming muis, bijvoorbeeld, is niet lang genoeg om comfortabel te gebruiken. Het moet worden gehecht aan de rechterkant als gevolg, dat vervolgens invloed het bewegingsbereik. Tenminste één USB poort aan de achterzijde van de zijkanten zou een betere oplossing zijn.
  Zoals gewoonlijk, controleren we de prestaties van de geïntegreerde SD-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. De lezer slaagt goede resultaten, zowel in de realistische kopieertest evenals de maximale overdrachtssnelheid (lezen). Sommige apparaten zijn uitgerust met veel sneller modules, maar de GL753 is op gelijke voet met vergelijkbare toestellen. By the way, is de kaart niet te onderscheiden van de sleuf, zodat het kon blijven binnen de lezer in theorie. Uitwerpen van de kaart was een beetje lastig en vereist het gebruik van nagels na de voorzijde van het apparaat wordt opgetild.
  De Wi-Fi-prestaties van de Asus Strix GL753 laat een zeer goede indruk. De laptop beheert hoge overdrachtssnelheden tot 666 Mbps in onze gestandaardiseerde test, dus het kan concurreren met high-end systemen. Ook verhoogde de afstand tot onze test router en vergelijken de resultaten van de GL753 met de MacBook Pro 13 , die zeer goed presteert op dit gebied. Zelfs meerdere betonnen muren tussen de router en het testmodel (afstand ongeveer 10 meter) niet voorkomen dat een verbinding, en de overdracht tarieven zijn ongeveer op gelijke voet met de MacBook Pro. Goed gedaan, Asus.
  Asus biedt tal van accessoires voor ROG gaming notebooks. De line-up bestaat uit externe input apparaten zoals toetsenborden en muizen, headsets, tassen en zelfs doeken, allemaal met een bijpassend design .

De GL753 heeft geen speciaal onderhoud luik, maar het is vrij gemakkelijk om het hele onderste paneel met een eenvoudig te verwijderen Phillips schroevendraaier en een scherp voorwerp. Je moet niet vergeten de centrale bout, die is verborgen onder een sticker. Zodra het paneel is verwijderd, kunt u toegang tot alle componenten en eenvoudig vervangen M.2-SSD of de 2,5-inch harde schijf, bijvoorbeeld. De twee geheugenslots zijn bereikbaar. Zowel de ventilator en de koelunit kan ook worden verwijderd om schoon te maken. Accu Asus A42-M70 .

De toetsenbordindeling is bijna identiek aan de Asus GL702. Het is een chiclet-toetsenbord met een extra numeriek toetsenbord aan de rechterkant, maar de richtingstoetsen zijn een beetje gescheiden en vergroot, wat ook het geval is voor de linkerkant van de spatiebalk, waar u meestal de duim wanneer u kunt vinden de WASD toetsen. Slechts twee kleine veranderingen, maar ze kunnen een positief effect.

De toetsen hebben een goed gedefinieerde reizen (niet te kort) voor een notebook met een bevredigende feedback of drukpunt, respectievelijk. We kunnen iets deuk het midden van het toetsenbord met een veel druk, maar dit heeft geen invloed op het type-ervaring. De ontwikkeling geluid tijdens het typen is altijd gunstig gedempt en rustig.
  Asus maakt gebruik van waarschijnlijk de touchpad van de GL702 voor ons testmodel. De glijdende vermogen van het oppervlak zijn geschikt, evenals de feedback van de twee gebieden klikken. U kunt ook het pad voor handgeschreven invoer gebruiken met de vooraf geïnstalleerde software.
  Het type paneel is waarschijnlijk vergelijkbaar met de Asus GL702 ook. Het is een mat scherm geleverd door LG-Philips (LP173WF4-SPF3) met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het paneel is zeer helder met snelheden tot 349 nits in het centrum, en de gemiddelde luminantie van de Asus GL753 is niet veel lager op 337 nits.

Het resultaat voor de zwartwaarde is 0.58 cd / m², dat is een beetje hoog. De contrastverhouding van 602: 1 is net voldoende en lijdt een beetje uit de hoge helderheid. Positief: U kunt ook genieten van de maximale helderheid op de batterij werkt, maar de minimale luminantie van 20 nits is een beetje hoog.

We kunnen een aantal backlight bleeding in de rechterbenedenhoek gebied als we kijken naar donkere inhoud te zien, maar de helderheid distributie zelf is erg goed in het 91%.
  Een vergelijking met andere gaming notebooks toont aan dat de Asus Strix GL753 onderscheidt zich vooral door de hoge scherm helderheid, terwijl de zwart waarde en het contrast, respectievelijk, raakt de concurrentie. De kleur nauwkeurigheid van het display is acceptabel af fabriek, maar de grijswaarden in het bijzonder kan echt profiteren van een kalibratie. Onze icc.-bestand is gekoppeld in het bovenstaande vak.
  De vastgestelde responstijden zijn vrij lang op 33,2 ms zwart-op-wit en 28,8 ms grijs-naar-grijs. Systemen met een snelle 120 Hz panelen hebben een duidelijk voordeel in dit opzicht. Asus maakt geen gebruik van PWM, dus zelfs gedimde helderheid geen probleem voor gevoelige gebruikers. Nvidia's G-Sync wordt niet ondersteund.
  Asus maakt gebruik van een IPS-paneel of een vergelijkbaar paneel met zeer brede kijkhoeken respectievelijk. Zelfs meerdere gebruikers kunnen kijken naar het scherm inhoud gelijktijdig en genieten van een accurate foto's.
  We kunnen gloednieuwe onderdelen in de Asus Strix GL753 vinden. De processor is een van de eerste nieuwe Intel Core i7-7700HQ chips, een quad-core CPU gebaseerd op de nieuwste Kaby Lake generatie. Graphics worden verzorgd door de nieuwe Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart.

De overige specs van onze Asus Strix GL753VD omvatten 16 GB geheugen geleverd door twee 8 GB modules. De opslagoplossing bestaat uit een 256 GB SSD en een 1 TB harde schijf. We verwachten dat Asus SKU's bieden met verschillende geheugen en opslag configuraties, maar we hebben geen specifieke informatie op het moment van schrijven.
  De Core i7-7700HQ (Kaby Lake) is de opvolger van de i7-6700HQ (Skylake) , een mobiele quad-core CPU, die loopt in veel gaming en krachtige multimedia notebooks. De chip wordt nu geproduceerd in een 14 nm proces en heeft een TDP van 45 Watt met een klok reeks 2,8-3,8 GHz. Accu A32-K55 .

Laten we eens kijken naar de CPU benchmarks: De Strix GL753 scoort 151 punten in de Cinebench R15 single-core test, die ongeveer 4-11% sneller dan apparaten met de vorige i7-6700HQ, terwijl we een voordeel van 8- kunt zien 9% in de Multi Test. Dit is ongeveer op gelijke voet met de verbeteringen die we zagen met de vorige wijziging van de CPU generaties. Kortom, de chip is iets sneller, maar het is niet nodig om te upgraden, vooral omdat gaming notebooks nog steeds beperkt door de grafische voorstelling.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 16 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Dell Vostro 3700

Posté par ganjiang le 25/12/2016

 

De nieuwste Envy X360 15-inch convertible is opvallend vergelijkbaar met de vorige. En zoals eerder, het is hier om ons te overtuigen dat het allemaal kan doen: zijn een laptop, is een tablet, enkele spelletjes spelen, doe wat werk, alles voor een betaalbare prijs ... maar is het echt de ideale keuze voor deze taken?
  Tussen de high-end (en vaak zeer gewaardeerde ) HP Spectre notebooks en de low-end Pavilion lijn ligt van de HP Envy-serie. Ongetwijfeld een beetje een verkeerde benaming, deze lijn van machines is zelden verantwoordelijk voor trendsettende of grensverleggende, maar toch is aantrekkelijk genoeg om de gemiddelde consument met het gemiddelde budget.

De notebook we evalueren van vandaag, de HP Envy X360 15t-W200, valt vierkant in die categorie, op zoek naar mid-range succes en niets meer. Dit is ondanks de staat Intel Core i7-7500U en NVIDIA GeForce 930MX schakelbare graphics, en naast zijn comfortabel (op het eerste gezicht) 15,6-inch 1080p touchscreen. Begeleidend deze specificaties zijn een veel minder indrukwekkend 1 TB 5400 RPM mechanische harde schijf, een relatief gewone case design, en de twijfelachtige vooruitzicht van convertible tablet-functionaliteit (in het licht van de grote omvang en enigszins onbetaalbaar gewicht). De Envy X360 wil om alles te doen op een beperkt budget.

Op een straat prijs van minder dan $ 700, kan de Envy X360 een beroep op de prijsbewuste, de gemiddelde consument, die nog steeds op zoek naar een overtuigende pakket?
  Net als veel andere machines in zijn segment, is de Envy X360 opgebouwd in de eerste plaats van plastic, maar is voorzien van metalen accenten in de gebieden waar de meeste-het display deksel en bovenklep, in het bijzonder, die beide zijn bekleed met een plaat van geborsteld aluminium materie. Hoewel het aluminium is dun en mist de luxe uitstraling van bijvoorbeeld een Apple MacBook of Dell XPS 13 , maar biedt wel een zekere starheid naar deze regio's. Er is dus heel weinig flex aanwezig op het basisstation, en het schermcover-terwijl niet precies stevig en bekleed met een zilveren plastic perimeter-bestand tegen torsie redelijk goed. Esthetisch, het aluminium is ook een lust voor het oog, en is het bestand tegen vingerafdrukken en oliën beter dan veel alternatieven. Accu Dell Vostro 3500 .

De machine heeft een uitstraling die noch goedkoop noch duur. Naden in plastic zijn zichtbaar en lacunes zijn niet perfect, zelfs in alle gebieden (zie onze foto's voor voorbeelden). Nog steeds, van een afstand, het is aantrekkelijk genoeg.

De 360-graden scharnieren ondersteunen het scherm goed, maar ze laten te veel bounce dan is ideaal voor een comfortabele touchscreen bediening; tikken op het scherm onvermijdelijk trillingen die een paar seconden per duurt, en in combinatie met de glanzende afwerking en een slechte helderheid van het scherm (meer hierover in een beetje), het is een ongelukkige ervaring. De notebook kan ook niet worden geopend met één hand; Daarbij zal het basisstation til de oppervlakte.

We moeten opnieuw toegeven dat onze verbazing op het uithoudingsvermogen van de 15,6-inch convertible notebook trend; niet alleen is het onpraktisch vanwege de omvang van de machine, maar het gewicht (2,3 kg) niets handig te houden in tabletvorm. De enige plausibele toepassingen zijn op een counter of tafel voor snelle verwijzing op afstand of op een bank of bed streaming video in plaats van een nabijgelegen televisie. Toch, het is al jaren geleden dat we voor het eerst dit ontwerp zag, en dezelfde beperkingen nog steeds van toepassing.
  Port selectie en plaatsing is niet veranderd sinds onze review van de HP Envy 15-w000ng X360 meer dan een jaar geleden. Voor meer informatie over hen, zie onze vorige beoordeling.
  De Intel Dual Band Wireless-AC 7265 beheerde solide netwerk connectiviteit tijdens onze testperiode en is al lang een populaire keuze onder de OEM's geweest. Deze adapter is voorzien van Bluetooth 4.1-connectiviteit ook. Een Realtek Gigabit Ethernet-poort is ook opgenomen dankzij de voldoende-sized geval van de 15t.
  De Envy 15t X360 is voorzien van een gemiddelde grootte 65 W AC-adapter. De garantie is 1 jaar, depot, met 90 dagen telefonische ondersteuning.
  In een ander klop tegen de uitvoerbaarheid, de Envy X360 beschikt over een vreselijk onhandig onderhoud ontwerp die aanzienlijke demontage gaat alleen maar om de meest elementaire componenten te bereiken. De eerste stap is acht deksels voorzichtig verwijderd uit de bodem van de machine, met inbegrip van alle vier rubberen voeten. Vervolgens worden twaalf schroeven verwijderd, waarna de eenheid terug over is omgedraaid. Vervolgens moet een plastic pennetje gebruikt worden om zorgvuldig te wrikken het gehele aluminium bovenkap uit de aangrenzende kunststof rand, het ontkoppelen van een groot aantal clips langs de weg en het nemen van grote zorg geen perimeter poorten niet te beschadigen in het proces. Accu Dell Vostro 3700 .

Drie afzonderlijke ZIF connectoren moeten zorgvuldig worden losgekoppeld tijdens deze stap voor het deksel opzij kan worden geplaatst. Tot slot kan de gebruiker nu toegang tot de meeste vervangbare onderdelen, met inbegrip van de batterij, de opslag drive, de WLAN-adapter, en het systeem ventilator. Het is vermeldenswaard dat, om RAM vervangingen en upgrades te laten plaatsvinden, moet het hele moederbord worden verwijderd. Het toetsenbord, ondertussen, kan niet worden vervangen; het gehele bovenklep is één, monolithisch stuk, met het toetsenbord geklonken het gebruik van plastic klinknagels aan de onderkant.
  Het toetsenbord op de 15t-W200 is comfortabeler dan wat we ons herinneren van de vorige iteraties. Hoewel de sleutel reizen is nog steeds relatief kort, de feedback is scherper en als zodanig aanpassing aan het typen op het is sneller dan het is met een aantal andere Ultrabook toetsenborden. De toetsen missen ook de clattery gevoel dat veel budget modellen stralen, maar het beheren van een meer strak geconstrueerde sensatie. Het is nog steeds slechts een bovengemiddelde toetsenbord en nergens in de buurt van de kwaliteit van een ThinkPad of Latitude, maar het past bij de doelgroep prima. Ook inbegrepen zijn een toetsenbord backlight en dankzij de oversized form factor-een numeriek toetsenbord aan de rechterkant.

Het Synaptics touchpad, ondertussen, hoewel groot en ruim, is gemaakt van kunststof (niet glas, zoals die van veel high-end modellen) en beschikt over een merkbare vertraging tussen beweging en wijzer reactie. De geïntegreerde toetsen zijn ook niets bijzonders, waardoor drag-and-drop operaties soms ergerlijk, als geïntegreerde knoppen hebben de neiging om te doen. Kortom, het is geen slechte touchpad, maar het is niets opmerkelijk en absoluut zal de overname van een draadloze muis verwekken om zijn tekortkomingen te compenseren.

Gelukkig is de X360 beschikt ook over een touchscreen voor eenvoudige navigatie, maar zoals eerder vermeld, het springkussen scharnieren doen het geen gunsten in zowel laptop of staan ​​vorm. Het scherm zelf (bekleed met een vel beschermend plastic, niet Gorilla Glass of iets dergelijks) reageert perfect echter te raken.
  Terwijl het display van de Envy X360 15t's boven dat van de verbeterde Envy 15-w000ng we beoordeeld in september vorig jaar, het is nog steeds teleurstellend. De 15t-W200 is voorzien van een 15,6-inch 1920x1080 IPS display, die uit factoren een PPI van 141 (aanvaardbaar voor de meeste toepassingen). Het panel keurt een high-gloss, edge-to-edge afwerking die sterk reflecteert. Subjectief, het beeld lijkt nogal saai en gewassen-out, met blanken verschijnen grijsachtig en kleuren ontbreekt elke vorm van verzadigd pop. Accu Dell XPS L501x .
  Metingen uitleggen waarom dit het geval is. Met een gemiddelde helderheid van slechts 190.2 cd / m², de X360 15t verschijnt dimmen in elk maar de tamest omgevingen. Een helderheid verdeling van 82% is slechts gemiddeld, met één kwadrant (rechtsonder) zo laag als 168 cd / m². Ten minste de zwartwaarde van 0,203 cd / m een ​​sterk verbeterde contrastverhouding van 1009 kunnen bieden: 1-a vertedering in zekere mate, althans op papier.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 25 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Asus K73SV

Posté par ganjiang le 19/12/2016

 

De trend naar slankere apparaten steeds gaande. Acer heeft nu gemaakt van de dunste notebook ter wereld: minder dan 10 mm (~ 0,4 inch) dik. We zullen controleren om te zien hoe goed de Kaby Lake dual-core SoC werkt in onze review.
  Slimmer apparaten - fabrikanten zijn constant bezig om de slankste apparaten op de markt te brengen. Acer heeft besloten om de slankste en lichtste notebook in de wereld te produceren. Deze 13-inch model weegt slechts 1,1 kg (~ 2,4 lb) en is minder dan 10 mm (~ 0,4 in) dik, waardoor het slanker dan de merken HP Spectre 13 (10,4 mm / ~ 0,41 in). Dit mager build heeft een paar nadelen: beperkte selectie van de havens en het gebrek aan ruimte voor 2,5-inch opslagapparaten.

De Acer Swift 7 maakt gebruik van een dual-core SoC van de huidige Intel Kaby Lake serie. De processor klokken op 1,2 GHz en heeft een geïntegreerde grafische processor, de Intel HD Graphics 615 . Het systeem is uitgerust met 8 GB DDR3 RAM en een SSD met een capaciteit van 256 GB. Acer heeft geprijsd dit model rond de 1300 euro (~ $ 1359) en, op het moment van het testen, hebben we niet vinden andere configuraties van dit model. De Acer Swift 7 moet concurreren met apparaten van Apple, HP en Asus. Al deze 12 tot 14-inch laptops hebben conservatieve SoCs.
  De Acer Swift 7 ziet er elegant dankzij de kleuren. De bovenkant van de basiseenheid is een stijlvolle gouden, terwijl het beeldscherm en de onderkant van de basiseenheid zijn mat zwart. Het ontwerp omvat andere goudkleurige accenten en rondt het geheel af met een mooie Acer-logo onder het scherm.

Subjectief, willen we de zwarte en gouden kleurkeuze. De case is gemaakt van aluminium en heeft afgeronde hoeken. Het voelt geweldig en is zeer stevig. We konden niet vervormen de basis, maar we konden het display licht buigen. Er is echter geen reden te maken als de laptop is heel sterk en zou een veel kracht nodig hebben om een ​​deel ervan aantasten. Kortom, we voelen het geval is stevig ondanks het feit dat zo slank. De afwerking van de Acer Swift 7 is onberispelijk: geen ongelijke hiaten of delen van de zaak die kraken. Accu Asus X52J .

We kunnen een deel van de Acer Swift 7 kritiek: het is heel gemakkelijk om een ​​spoor van vlekken en vingerafdrukken achter te laten op de mat zwarte vlakken van dit model. De goudoppervlakken zijn minder gevoelig in dat opzicht, aangezien, ondanks het gebruik van de laptop lang, waren we niet in staat om vingerafdrukken kunt onderscheiden.

Door de vlakke en lichte opbouw van de laptop is alleen te openen met beide handen. De twee scharnieren houden het scherm op zijn plaats zonder dat het aan wiebelen. Als je het scherm te duwen om de maximale openingshoek, zou de laptop kantelen naar achteren. Dit komt door de basis van de laptop lichter dan het scherm (dat wordt beschermd door Gorilla Glass).
  De Acer Swift 7 is erg slim op 9,98 mm (~ 0,4 in). In feite is het (tot nu toe) de dunste notebook ter wereld. Het verschil in grootte blijkt uit onze grootte vergelijking diagram. De Acer Swift 7 is iets groter dan de Apple MacBook 12 (begin 2016, 12-inch formaat), vanwege de 13-inch formaat. Ons testmodel wordt geplaatst in het midden van de tafel met een gewicht van 1,1 kg (~ 2,4 lb). De HP EliteBook Folio G1 en de Apple MacBook 12 zijn iets lichter.
  Acer heeft twee USB 3.1 Type C-poorten en een 3,5 mm audio jack combo in zijn laptop geïnstalleerd. Door de dikte van dit model is het niet mogelijk om meer interfaces voegen. De twee USB 3.1 Type C-poorten kunnen worden gebruikt om de laptop met de adapter laden. De poorten zijn goed gepositioneerd in de richting van de achterkant van de rechterzijde. Als de gebruiker moet een ander apparaat, een adapter vereist.
  De Qualcomm Atheros QC61x4 WLAN-module wordt gebruikt voor draadloze transmissies. Deze module werkt op de 2,4 en 5 GHz-frequenties en biedt ook Bluetooth. Theoretisch is het mogelijk te verzenden met snelheden tot 867 MB / s. Tijdens onze test met een verwijzing router, meten we 673 MB / s (ontvangen) en 642 MB / s (verzenden). Deze waarden stellen ons Acer Swift 7 aan de bovenkant van de tabel. We hadden geen problemen met de netwerkverbindingen hebben tijdens onze tests. De laptop was zelfs in staat om grote bestanden betrouwbaar en snel te verzenden.
  De Acer Swift 7 is niet ontworpen om een ​​zakelijke laptop zijn. Dit betekent dat het heeft een beperkt assortiment van beveiligingsfuncties: een ring ring aan de linkerkant (voor een beveiligingskabel om diefstal te voorkomen) en de geïntegreerde Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Accu Asus N75S .

De laptop wordt geleverd met een adapter voor USB 3.1 Type-C naar USB 3.0 (zie foto). De fabrikant voorziet niet in een hoes voor deze notebook en we waren niet in staat om een ​​speciale accessoires voor de Swift 7 op de Acer homepage. Het is echter mogelijk om de accessoires uit andere fabrikanten, dankzij de dubbele USB 3.1 type C poorten op dit model.
  Het onderhoud opties voor een ventilatorloze laptop zijn beperkt. De gebruiker kan alleen maar denken over het upgraden van de hardware van de laptop. De bodemplaat van de Acer Swift 7 kan worden afgenomen zonder speciaal gereedschap. De binnenkant heeft een batterij, die ongeveer 75% van de behuizing inneemt. Daarboven wordt de gebruiker vindt het moederbord en de CPU en het RAM zijn onder de koperplaat. De WLAN-module en de M.2 2242 SSD kan worden verwisseld.
  Het toetsenbord is een beetje neergelaten in de zaak, waardoor het een beetje lager dan de hand rustruimte zet. De zeer korte slag afstand doet afbreuk aan de goede feedback van de laptop biedt tijdens het typen. Na een korte periode van aanpassing, kan de gebruiker snel typen op de Acer Swift 7. De toetsen zijn matte, gemiddeld in grootte en hebben witte letters. In goede verlichting, het toetsenbord is duidelijk leesbaar, maar in een verminderde lichtomstandigheden een backlight optie zou leuk geweest zijn om de leesbaarheid van de sleutels te verbeteren. Een offer als gevolg van de flat te bouwen? HP is erin geslaagd om de achtergrondverlichting voor het toetsenbord te installeren in de Spectre 13 .

De functie en de pijltjestoetsen zijn iets kleiner. Bovendien is de "Power On" knop aan de bovenkant rechterkant van het toetsenbord. We vonden het toetsenbord, maar een verlichting optie zou hebben verdiend meer punten.
  Het touchpad is fatsoenlijk formaat 14 x 6,5 cm (~ 5.5 x 2.6 in). Hierdoor kan de laptop om de ruimte optimaal te benutten onder het toetsenbord. Het touchpad is dezelfde kleur als de rest van de zaak. Het is gemakkelijk te herkennen door de lichte rand eromheen. Het oppervlak is glad, waarmee de gebruiker om hun vinger comfortabel over het touchpad te bewegen. Vochtige vingers zal niet zo goed een tijd op deze ondergrond. Accu Asus K73SV .

De ClickPad geeft goede feedback wanneer ingedrukt. De slag afstand is kort, maar merkbaar. Het is mogelijk om op het touchpad gemakkelijk in het onderste derde deel van de inrichting. Boven deze sectie, zal de gebruiker meer kracht nodig hebt om een ​​klik te produceren.
  Het scherm van de Acer Swift 7 komt van Chimei Innolux. Dit is een IPS-paneel met een native resolutie van 1920x1080 pixels. Er zijn geen alternatieven voor de Swift 7 aangeboden, maar dit is niet per se slecht. Een blik op de vergelijking tabel laat zien dat het paneel heeft een goede baan. De standaard FHD resolutie voor een 13-inch apparaat is comfortabel (166 dpi pixeldichtheid). Voor hogere resoluties zou schaling moeten worden aangepast programma problemen zou kunnen hebben.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 30 0 Commentaires
0 votes

Accu HP 593553-001 online Koop

Posté par ganjiang le 10/12/2016

 

Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus maakt gebruik van een zwarte, relatief slanke behuizing. Hoogtepunten zijn gemaakt met rode elementen. Een groot deel van de behuizing is gemaakt van plastic. Slechts de achterkant van het deksel van geborsteld metaal. De rug is zeer gevoelig voor vingerafdrukken. De bovenzijde van de basiseenheid is tevens voorzien van een textuur simuleren geborsteld metaal. De batterij is ingebouwd. De laptop ontbreekt een onderhoudsluik. Voor toegang tot de hardware, zou je tot op de bodem shell te verwijderen. Meer daarover later.

Al met al is het apparaat goed verzonnen. De kloof afmetingen zijn correct. Het enige probleem: Sommige materialen overhang van het beeldscherm kan worden gevoeld aan de linker- en rechterzijde van het deksel. De basiseenheid kan licht gebogen aan beide zijden van het toetsenbord en onder het touchpad zijn. Bovendien kan de basiseenheid worden gedraaid om moeiteloos onze smaak. We verwachten grotere stijfheid van een apparaat in deze prijsklasse. Het deksel kan ook licht gebogen, maar dit leidt niet tot beeldvervorming. De laatste optreden wanneer druk wordt uitgeoefend op de achterkant van de deksel - slechts enkele plaatsen echter. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats. Het is mogelijk om het deksel te openen met één hand. Accu HP 593553-001 .
  Het gewicht en de afmetingen van de Asus notebook zijn ongeveer op gelijke voet met zijn rivalen, zoals de MSI GS73VR 6RF . Apparaten zoals de HP Omen 17 en de Gigabyte P57X v6 zijn groter en zwaarder, omdat hun meer krachtige grafische cores vereisen meer massale koelers en meer volume voor luchtcirculatie.
  Asus levert een goede selectie van poorten: drie USB 3.0 (type-A) poorten aan boord. Er zijn ook twee video-uitgangen en een Thunderbolt-poort 3. Dit betekent dat u kunt maximaal drie beeldschermen aan de laptop. De haven lay-out is mooi; is geplaatst, naar de achterzijde aan beide zijden.
  GL702VM de SD-kaart lezer hebben een hogere modellen. Bij het kopiëren van grote bestanden, bereikt een maximale overdrachtsnelheid van 84,6 MB / s. De overdracht van beeld 250 JPG-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt behandeld met een snelheid van 72,6 MB / s. De lezers van de competitie zijn op gelijke voet - met als enige uitzondering de MSI GS73VR 6RF . We testen memory-card readers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
De Asus notebook draagt ​​een WLAN-module met een Intel-chip (7265). In aanvulling op de Wi-Fi standaarden 802.11a / b / g / n, het ondersteunt ook de snelle AC standaard. Onder optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en de server-pc), gemeten wij uitstekende overdrachtsnelheden. De resultaten van de concurrenten laptop min of meer op hetzelfde niveau in dit opzicht ook. De bedrade netwerkverbindingen worden behandeld door een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie. Vertegenwoordigers van deze serie zijn aangetroffen in veel notebooks. De chip zijn taken vervult soepel.

Inbegrepen bij de laptop is een USB-muis. Onze recensie eenheid kwam ook met een driver DVD, omdat er geen Windows-besturingssysteem beschikbaar was. De gebruikelijke documenten (quick-start poster, informatie over de garantie) zijn ook inbegrepen.

Voor toegang tot de hardware, moet je de onderste cover van de laptop af te nemen. Dit vereist de schroeven aan de onderzijde. Daarna wordt de onderste schelp verwijderd met een spreader. Dit geeft u toegang tot het geheugen slots, de harde schijf, de onbezette M.2 slot, de drie fans, de BIOS batterij en de WLAN-module.
  Asus geeft de GL702VM een garantie van twee jaar - met inbegrip van pick-up service. De tijdspanne kan worden uitgebreid tot drie jaar voor ongeveer 70 euro.
  Asus rust de GL702VM met een chiclet-toetsenbord verlicht in het rood. De achtergrondverlichting heeft drie helderheidsniveaus, die kan worden gekozen met twee functietoetsen. De platte toetsen hebben een medium reizen en een duidelijk drukpunt. Hun weerstand kon een beetje steviger voor onze smaak. Tijdens het typen, het toetsenbord geeft in in het midden. Dit resulteert in een enigszins sponsachtige typegevoel. Als je veel te schrijven, dit is niet het toetsenbord voor je. Maar het volstaat om aan de eisen van thuisgebruik. Accu HP 484170-001 .

De multi-touch staat clickpad neemt een ruimte van ongeveer 10,5 x 7,3 cm. Dit geeft veel ruimte voor het gebruik van gesture controls. De verschillende gebaren kan individueel worden in- en uitgeschakeld in het configuratiemenu. gladde oppervlak van de pad niet de vingers hinderen terwijl zweefvliegen. Registreert ook ingevoerd in de hoeken. Het pad heeft een ondiep reizen en een druk punt dat kan worden gehoord en gevoeld. De click pad kan ook worden gebruikt voor handgeschreven invoer. Asus levert de laptop met de "Touchpad Handschrift" software voor dit doel.

We tegenkomen één probleem: de rechter muisknop niet betrouwbaar functioneert. Het werkt voor een tijdje, dan doet het niet na het draaien van de laptop op de volgende keer. We konden een reden voor dit gedrag niet te vinden. de Asus GL502VM (een herziening van deze notebook zal worden gepubliceerd in de komende dagen op Notebookcheck.com) - Een herinstallatie van de bestuurder niet het probleem, die ook aanwezig op het 15,6-inch versie van de GL702VM is niet op te lossen. Zo lijkt het niet om een ​​uniek probleem dat alleen onze huidige herziening eenheid.
  De GL702VM is voorzien van een matte 17,3-inch scherm met een native resolutie van 1920 x 1080 pixels. Volgens de Asus website, dit is de enige beschikbare scherm model. De schermen helderheid (311,9 cd / m²) is goed, maar het contrast (652: 1) moet hoger zijn. Op een positieve noot: Het display vertoont nooit PWM flikkeren.

Het scherm ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie, waardoor de frame rate van het scherm en de GPU dynamisch worden op elkaar afgestemd. Dit is verondersteld om zo vloeiende beelden mogelijk te maken - vooral met computerspelletjes - zonder display fouten.
  beeldscherm van de laptop toont een DeltaE-2000 kleurafwijking van 6,3 in standaardinstellingen. Een resultaat onder de 3 moet worden nagestreefd. Het scherm heeft geen last van een blauwe tint. Met behulp van het kleurprofiel wij bieden, kunnen de kleur en grijstinten weergave worden verbeterd. De kleurruimten sRGB AdobeRGB en kan niet worden weergegeven. De dekkingsgraad oplopen tot 55% (AdobeRGB) en 83% (sRGB).
  Asus levert de notebook met een IPS-paneel dat stabiele kijkhoeken heeft, die de weergave leesbaar vanuit elke positie maakt. De laptop kan buiten worden gebruikt, hoewel de zon niet zou schijnen te fel. Accu HP 593554-001 .
  Met de GL702VM, Asus levert een 17,3-inch gaming laptop die alle huidige games vloeiend kan weergeven. We zijn de herziening van de minst dure (1399 euro) model van de reeks. Een Windows-besturingssysteem is niet inbegrepen. Als je bijna 1800 Euro te investeren, krijg je het beste model van de serie met een SSD harde schijf en 16 GB RAM-geheugen.
  De GL702VM sport een Intel Core i7-6700HQ (Skylake) quad-core processor. Het is een vertegenwoordiger van top range CPU's. Dit model is te vinden in veel gaming laptops, want het biedt veel rekenkracht, maar toch slaagt erin om een ​​relatief laag stroomverbruik te handhaven. De CPU biedt ook meer dan voldoende prestaties voor applicaties naast computerspelletjes. Met een TDP van 45 watt, de processor is drie competities boven ULV-CPU's (15 watt). De Core i7 werkt met een basis snelheid van 2,6 GHz. Turbo kan de kloksnelheid te verhogen tot 3,1 GHz (vier kernen), 3,3 GHz (twee kernen), of 3,5 GHz (één core); dit werkt tijdens het opladen, alsmede op de batterij. Het is echter niet zo agressief als andere notebooks. Daarom heeft de resultaten van onze CPU testen zijn iets slechter dan die van vergelijkbare laptops.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 45 0 Commentaires
0 votes

Nieuw laptop Accu Dell Vostro 1310

Posté par ganjiang le 04/12/2016

 

17-inch laptops zijn zeldzaam in het bedrijfsleven. Het is dus des te meer verheugend dat HP biedt een bijzonder goed doordacht model in haar portfolio in de vorm van HP ProBook 470 G4. Lees in ons verslag waarom het geen serieuze concurrentie niet wijd en zijd heeft.
  HP ProBook 470 G4 is het grootste model in HP ProBook 400 lineup. Als dit te veel laptop, kleinere HP ProBook modellen, zoals de ProBook 430 G4 (13-inch), ProBook 440 G4 (14-inch) of ProBook 450 G4 (15-inch), zijn optioneel verkrijgbaar. Zelfs als de uniforme designlijn onderstreept de relatie alleen van buiten, zijn er enkele fundamentele verschillen binnen. HP ProBook 470 G4 komt altijd met dedicated 930MX grafische kaart van Nvidia en is, gelukkig, uitgerust met een kijkhoek stabiel IPS, Full HD paneel. Buiten dat, is onze review-exemplaar voorzien van Intel's Core i7-7500U processor uit de Kaby Lake generatie, 8 GB RAM-geheugen en een SSD-HDD combinatie. Bij een huidige aankoopprijs van rond 1100 euro, het komt in de buurt van de premie configuratie aangeboden in HP's online configurator.
  De aluminiumkleurige behuizing van HP ProBook 470 G4 maakt een kwalitatief hoogwaardige en ingetogen indruk. Alleen het werkgebied rondom het toetsenbord weer een geborsteld metalen oppervlak. dienblad en schermcover de behuizing zijn van kunststof. De overgang van de verschillende materialen is naadloos dankzij de passende kleur, en dit leidt ook tot een uniforme en consistente behuizing uitstraling.

De stijfheid is goed in totaal, en moet meer dan voldoende voor de meeste toepassingsscenario's zijn. Echter, stijfheid van de review-exemplaar is niet overeen met de stijfheid van een unibody aluminium behuizing, of dat van de premie zakelijke toestellen.

De vastgestelde gewicht van 2,77 kg is nogal matig voor een 17-inch laptop, en het is derhalve nog steeds vrij draagbaar. Het goede levensduur van de batterij maakt het ook vaak het verlaten van het licht, 350 gram voeding thuis.
  HP ProBook 470 G4 kenmerken goede connectiviteit, en bestrijkt een breed scala van mogelijke toepassing scenario's. Twee van de vier USB-poorten de USB 3.0 standaard, en een daarvan is uitgevoerd als een type C-poort. Echter, een Thunderbolt-poort of USB 3.1 Gen.2 niet aanwezig is. Accu Dell Vostro 1520 .

Hoewel de ProBook sport twee video-outs en de grafische chips eigenlijk hoge resoluties te ondersteunen op een frame rate van 60 Hz, kan de laptop niet deze te gebruiken. Het heeft niet de noodzakelijke interfaces, zoals DisplayPort 1.2 en HDMI 2.0. De review-exemplaar bij de meeste bereikt 2048x1536 pixels bij 60 Hz via analoge VGA en 4096x2160 pixels bij 24 Hz via HDMI.

Anders, een optische drive en de LAN-poort worden geïnstalleerd tegen de huidige trend.De interface verdeling wat inconsistent: Terwijl de rechtszijdige poorten ver naar achteren en dus nauwelijks beïnvloeden aangesloten randapparatuur, de linkszijdige poorten ver naar voren en ook veel te dicht bij elkaar.
  Hoewel Realtek kaartlezer is aangesloten via PCIe, het ondersteunt alleen UHS-I snelheden op maximum. Bijgevolg is een top snelheid van 83 MB / s bij lezen en 62 MB / s bij schrijven waren alleen mogelijk met onze Toshiba Exceria Pro 64 GB referentiekaart. In tegenstelling, heeft de USB-prestaties niet zwakheden vertonen, en het behaalde zeer goede 401 MB / s bij lezen en 334 MB / s bij schrijven (Samsung Portable SSD T1 250 GB).
  Intel Dual Band Wireless-AC 7265 (a / b / g / h / n / ac), en Bluetooth 4.2 zorgt voor de communicatieve apparatuur. Gigabit-LAN en een HD-webcam worden ook geïnstalleerd. Een interne breedband module kan niet worden besteld of achteraf. De WiFi-verbinding snelheid en stabiliteit maakte een goede indruk in de test. Op een afstand van 17 meter in zichtlijn, de Bluetooth module handhaaft een stabiele verbinding met een externe UE Boom 2.

HP ProBook biedt een goede basis security configuratie in de vorm van een Trusted Platform 2.0-module en een vingerafdruk-scanner naast de gebruikelijke BIOS en het systeem wachtwoord authenticatie. In ruil daarvoor wordt een SmartCard-lezer zelfs niet optioneel aangeboden.

Onder andere HP geeft de HP Elite USB-C docking station als een compatibel model. Het vergemakkelijkt de integratie van de laptop in een stationaire werkomgeving en draagt ​​zo bij een welkome plus van gemak. Hogere prestaties interfaces zijn niet beschikbaar, omdat het is aangesloten via USB 3.0 snelheid. De prijzen momenteel beginnen bij ongeveer 220 euro. HP's ProBooks verschijnen niet op de compatibiliteitslijst van HP's Elite Thunderbolt 3 docking stations in de regel. Accu Dell Vostro 1710 .

De toegewijde onderhoud luik laat toegang tot de belangrijkste componenten vrij gemakkelijk. Een RAM bank is nog steeds onbezet in de review-exemplaar; een harde schijf en solid state drive zijn al in de 2,5-inch drive en M.2 sloten zitten. De ventilator is ook goed toegankelijk is, en is gemakkelijk schoon te maken wanneer dat nodig is. Daartegenover is het niet mogelijk om de 48-Wh accu in de basisplaat geïnstalleerd.
  Onafhankelijk van de wettelijke garantie, garantie van de fabrikant is 12 maanden. Diverse uitbreidingen en upgrades beschikbaar zijn tijdens de configuratie in HP's online winkel. Zo kan bijvoorbeeld een 3 jaar on-site service worden toegevoegd, te beginnen bij 136 euro, afhankelijk van de diensten, en HP eist 174 euro voor een 5-jaar bring-in service.

Als geschikt voor een 17-inch laptop, HP ProBook 17 G4 features full-sized sleutels in een 19-mm raster. De specifieke numerieke rechts beweegt het hoofdtoetsenbord naar links, wat leidt tot een asymmetrische opstelling naast het touchpad. Deze links zijdige layout zullen sommige gebruikers ergeren als het tijdens het midden gezeten posities in de voorkant van het scherm zou kunnen leiden tot een onnatuurlijke plaatsing van de hand. Een model zonder numpad wordt niet aangeboden.

Het toetsenbord is voorzien van een zeer goede feedback in de vorm van een fatsoenlijke drukpunt, relatief rustig beroerte, en over het algemeen stevige ondergrond. letters van het toetsenbord zijn hoge contrast en kan gezellig worden verlicht in donkere omgevingen dankzij een twee-level backlight. De lay-out komt overeen met de standaard en is niet verwarrend. HP voegt ook welkom snelle toegang functies voor de helderheid van het scherm controle, volume en toetsenbordverlichting via FN combinaties.

Het touchpad heeft een praktische afmeting van 121x66 mm en biedt een goede glij-eigenschappen. Ingangen worden betrouwbaar uitgevoerd. Met twee vingers te tikken kan de rechtermuisknop te klikken met de muis te vervangen. Echter, de touchpad produceert soms clacking lawaai dan. De muisknoppen geïntegreerd in het invoerveld zijn aangenaam om te gebruiken en erkent ingangen met een rustige klik lawaai.
  Twee verschillende schermen voor de HP ProBook 470 G4 aangeboden. Kopers moeten de fout te kiezen voor het model met een HD + scherm (1600x900 pixels) niet te maken. Dit model beschrijft al te veel nadelen alleen te kijken naar de spec sheet. Naast de veel lagere resolutie, de helderheid, kijkhoek stabiliteit, contrast, en reproduceerbare kleurruimte aanzienlijk slechter dan de Full HD, UWVA scherm (1920x1020 pixels) in onze review-exemplaar. De vermelde toeslag voor de superieure scherm is matig 50 euro in HP's online winkel, en het zal zeker blijken te zijn een goede investering op de lange termijn zijn. Accu Dell Vostro 1310 .
  Dit is niet slechts bij de goede prijzen op de spec sheet, maar soms zelfs duidelijk overtroffen. De maximale helderheid van het scherm, gemeten in het midden, bereikt 361 cd / m² (fabrikant: 300 cd / m²) en het contrast is 1480: 1, dankzij de lage zwartwaarde van (fabrikant: 600: 1). 10 niveaus van helderheid laat het instellen van de helderheid nauwkeurig genoeg. We maten 141 cd / m op niveau 7, waarbij we ook de batterij testen. Het scherm van de verlichting van 84 procent is nog steeds goed en vooral, heeft het geen opvallende achtergrondverlichting bloeden of troebel weer te geven. maximale helderheid van het scherm is ook beschikbaar op batterijen werkt. Dit samen met het matte oppervlak zorgt voor een goede outdoor bruikbaarheid.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 52 0 Commentaires
0 votes

Koop Accu Voor Dell Precision M4700

Posté par ganjiang le 23/11/2016

 

Gigabyte heeft het ontwerp van hun AORUS gaming notebook meegenomen naar het volgende niveau met de komst van de X7 DT v6. Met toonaangevende GPU en CPU-prestaties, een snelle solid-state opslag en krachtige netwerken en weergave-opties, alles kan vertragen?

Sinds enige tijd heeft Gigabyte gewerkt om serieuze opmars in de gaming notebook markt (vaak gedomineerd door de wil van Alienware, ASUS ROG en MSI, onder een aantal andere nieuwkomers) te maken met steeds hogere kwaliteit-aanbod. Vandaag zijn we met wat het gemakkelijk hun meest overtuigende brouwsel tot nu toe: de X7 DT v6, uitgerust om te doden-en $ 3099 MSRP, misschien geprijsd op die manier, ook. Maar onder zijn kwaliteiten, één ding de X7 DT v6 lijkt niet bereid op te nemen is het compromis. Van een overgeklokte Intel Core i7-6820HK aan de formidabele NVIDIA GeForce GTX 1080 , aangevuld met 32 GB DDR4 geheugen en een 512 GB M.2 PCIe SSD NVMe, dit is een notebook dat niemand willen zou moeten verlaten.

Het is ook een aanzienlijk slanker en mooier machine dan we van Gigabyte heb gezien in het verleden, en de relatieve draagbaarheid voor zijn klasse (3,25 kg) provoceert de typische bezorgdheid over thermisch beheer en het geluidsniveau. Het duidelijkste directe vergelijking hier is om de nieuwe Razer Blade Pro, die bijna identiek specs sport en met een vergelijkbare vormfactor en draagbaarheid-hoewel we nog niet de Razer herzien. Zoals gebruikelijk zal onze schare van ongeëvenaarde testen de barsten (indien van toepassing) in deze indrukwekkende stichting onthullen. Laten we beginnen.
  De AORUS X7 DT v6 heeft een slank, magnesium behuizing met overwegend vlakke oppervlakken. De grootste uitzondering hierop is op het display deksel, waar de gebeitelde lijnen subtiel flankeren de zilverachtige eagle logo in het midden van het deksel-net genoeg flair, maar niets te opzichtig. Ondertussen is de rest van het apparaat relatief ingetogen, met alleen de verlichte uit-knop en veelkleurige individueel verlichte toetsen echt op te vallen. Men kan net de markeringen van het AORUS logo op het oppervlak van de touchpad bij weinig licht; in lichtere omstandigheden, wordt duidelijker. De enige klacht die we hier kunnen indienen is ten aanzien van die van de vingerafdrukken en de huid oliën, die gemakkelijk kunnen worden aangetrokken door de oppervlakken en zijn veel moeilijker te reinigen. Een microfiber doekje is opgenomen om te helpen bij een dergelijke esthetische onderhoud te vergemakkelijken. Accu Dell Precision M4600 .

Haptisch, de oppervlakken voelen zich ook luxe. Het metaal is cool om aan te raken (bij stationair toerental, toch) en zorgt voor een zachter gevoel dan glanzender opties. deels als gevolg van de grote rubberen voetjes, het toestel is opvallend stabiel op een vlakke ondergrond. Niet veel flex is apart aanwezig is van in het centrum van de basiseenheid, en alleen onder matige druk. Intussen is de schermcover is tamelijk stijf, maar de druk op de achterkant produceert zichtbare verstoringen op het paneelvormige zodat voorzichtigheid geboden te vermijden.

Het relatief lage gewicht van 3,25 kg (7,17 pond) wordt aangevuld door slechts 30 mm dik en een over het algemeen heel draagbaar pakket. Tight scharnieren ook helpen maken gebruik tijdens het transport aangenaam. In samenhang met het gewicht van de basiseenheid worden de scharnieren afgestemd net voldoende compact om voor comfortabele één hand openen zonder de basis van het oppervlak.
  De meeste alles wat we willen zien is aanwezig in termen van connectiviteit op de X7 DT v6; we getrakteerd op vier totaal USB-poorten (drie USB 3.0 en een USB 3.1-type C, zonder Thunderbolt 3 ondersteuning) en tal van mogelijkheden voor video-uitgang (2x HDMI samen met DisplayPort). Laat u niet misleiden door de VGA-vormige rubber aan de linkerzijde van het toestel; het is niet echt een VGA-poort, en in plaats daarvan is slechts een lege ruimte (zie onze foto's van de interne moederbord voor bewijs hiervan). Port lay-out is vooral handig, met de USB-poorten verspreid drie verschillende randen en de twee HDMI-poorten ook tegenover elkaar; afstand is misschien een beetje krap, maar mag niet problematisch voor de meeste kabels en adapters te bewijzen.
  The Killer Wireless-n / a / ac 1535 Wireless Network Adapter in de X7 DT V6 beschikt over een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps met 20/40 MHz-kanaal bandbreedte op 2,4 GHz en 20/40/80 MHz op 5 GHz. De adapter presteerde goed in onze tests, en we waardeerden ook de meegeleverde DoubleShot Pro-technologie, die automatisch maakt gebruik van zowel de Killer Ethernet-adapter en de Wi-Fi-adapter samen 1,867 Mbps totale bandbreedte, en dat ook prioriteit verkeer tussen de twee op basis waarvan verbinding is sneller op een bepaald ogenblik. Deze functionaliteit leek goed tijdens ons testen van de machine. The Killer Wi-Fi-adapter bevat ook Bluetooth 4.1-functionaliteit.

De X7 DT v6 omvat een tamelijk forse 230W Delta Electronics ADP-230EB T AC-adapter, dat is een relatief veel voorkomende adapter ook gebruikt voor een aantal ASUS ROG notebooks. Het weegt 900 g, wat een typisch formaat voor een notebook van deze klasse. Afgezien van de stroomadapter, een microfiber schoonmaakdoekje en een USB flash drive geladen met systeem drivers zijn ook in de doos. Accu Dell Vostro 3550 .

Gigabyte's opgenomen Command & Control-software (met een logo en de naam van die terug harkens naar een oude real-time strategy game die we vonden) is echt een handige troef. Op het meest elementaire niveau, het biedt gemakkelijke toegang tot de audio-volume, helderheid van het scherm, draadloos wisselt, en andere dergelijke fundamentals.

Maar buiten deze, zijn er ook tal van andere diepere functies. Eerste op de lijst is de easy-to-use ventilatorsnelheid controles (met vooraf ingestelde profielen), waarmee de gebruiker om alles, variërend van "stille" werking van de machine (waar het smoren en de temperatuur ontwikkeling in ruil worden opgeofferd voor lagere geluidsniveaus) om aan te geven "gaming" (nogal luidruchtig, maar met beperkte smoren) of zelfs handmatige snelheid instellingen van hoger dan dat. Volgende zijn de overklokken controles, die een elementaire dashboard-achtige interface aan temperaturen en / of vermogen van de CPU en GPU kloksnelheden dan hun voorraad defaults monitoren bieden.

Audio controls bieden tamelijk gedetailleerde controle over de vorm van het resulterende geluid, terwijl een geïntegreerde driver update nut en de back-up systeem hulpmiddel maken onderhoud en de ramp planning relatief pijnloos. Diverse andere schakelaars en opties bestaan ​​ook, zoals die met betrekking tot USB-oplaadkabel functionaliteit en de video-uitgang selectie. Tenslotte de "Fusie" module voorziet in zeer ingewikkelde besturing via geavanceerde toetsenbordverlichting systeem, waarbij iedere toets kan worden verlicht met een palet spanning 16,7 miljoen kleuren. Vooringestelde animaties zijn selecteerbaar (met aanpasbare parameters, zoals snelheid, richting en helderheid), of individuele toetsen kunnen hun lichten zijn ingeschakeld of uitgeschakeld voor een gemakkelijke identificatie van de bedieningsorganen voor een bepaalde toepassing.
  Opwaardering en vervanging van onderdelen op de AORUS X7 is niet al te veel van een proces, op voorwaarde dat de gebruiker heeft een Torx schroevendraaier tot hun beschikking. 12 schroeven op het onderste paneel op het basisstation, en het is vermeldenswaard dat de twee middelste onderste schroeven ook zijn bedekt met een dunne film die lijkt waarschijnlijk aanwezig te zijn om aan te geven of het apparaat is door de gebruiker geopend. Eenmaal binnen, zowel fans zijn gemakkelijk toegankelijk voor het reinigen, en tal van vervangbare onderdelen en poorten zijn beschikbaar: twee M.2 2280 SSD-poorten (waarvan er één werd bevolkt van ons beperkt nazicht configuratie), een 2.5 "drive bay 7mm (ook bevolkt) , vier (4) RAM slots voor DDR4 SODIMM (2 bevolkt), de WLAN-adapter, CMOS-batterij, en ten slotte, het interne systeem batterij. Accu Dell Precision M4700 .
  De X7 V6 is voorzien van een substantieel beter toetsenbord dan de vorige modellen. Toetsen zijn voorzien van een medium slag met een goede feedback, strakke bouw en comfortabele bediening kracht. De lay-out is ook aanvaardbaar, hoewel de verticale rij van de macro toetsen op de meest linkse kant vergt enige aanpassing; vergelijkbaar met de ThinkPad Fn / Ctrl-syndroom, voor de eerste paar weken van het gebruik, de gebruiker waarschijnlijk per ongeluk verwarren deze toetsen voor de typische sleutels grenzend aan de linkerkant van een typisch toetsenbord. Aangezien dit is een 17,3-inch machine, is een full-size numeriek toetsenbord ook aan de rechterkant. Zoals vaak het geval is, de pijltjestoetsen verspreid in dit vastgoed, die ook in eerste instantie kan een beetje verwarrend (aangezien ze beschikken over geen onderscheidende tekens).

 

Tags: Pas de tags
Vues: 46 0 Commentaires
0 votes

notebook Accu HP COMPAQ 8710w

Posté par ganjiang le 22/10/2016

<p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is de beste keuze voor uw HP COMPAQ 8710w laptop. De accu levert een spanning van 14.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele HP COMPAQ 8710w accu of als tweede reserve laptop accu.<br /></p><p>Het voltage van de HP COMPAQ 8710w accu wordt bepaald door het aantal cellen en celgroepen in de accu. Deze accu heeft cellen en levert daarmee een spanning van 14.8V. Dit voltage kan afwijken van het voltage van uw originele accu. In de meeste gevallen levert dit geen problemen op. Een verschil tot 1,5V kan geen compatibiliteitsproblemen opleveren. Bij een hoger verschil is het raadzaam eerst te kijken of er een HP COMPAQ 8710w accu met hetzelfde voltage beschikbaar is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen op  of onze technische ondersteuning voor uw laptop accu doornemen.<br /></p><p>Het milliampère-uur van een <a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">Accu HP COMPAQ 8710w</a> geeft de maximale capaciteit van de accu aan. Het wordt mede bepaald door het aantal cellen of celgroepen in de accu. Deze HP COMPAQ 8710w accu levert met cellen . Hoe hoger milliampèere-uur, hoe langer de laptop aan kan blijven op één acculading. Een hoger of lager milliampèere-uur kan echter nooit voor problemen met de compatibiliteit zorgen. U kunt altijd een HP COMPAQ 8710w accu met een hoger of lager milliampèreuur in uw laptop gebruiken. U kunt meer lezen over het milliampère-uur bij onze technische ondersteuning voor laptop accus.<br /></p><p>Wattuur geeft eigenlijk hetzelfde aan als het milliampère-uur alleen wordt hierbij ook het voltage meegenomen. Ook het wattuur wordt bepaald door het aantal cellen in de HP COMPAQ 8710w accu. Deze accu levert met cellen . U kunt het wattuur ook zelf berekenen door het voltage te vermenigvuldigen met het milliampère-uur. Bij deze accu is dat dus 14.8V  . Wattuur heeft geen effect op de compatibiliteit. Hoe hoger het wattuur van de HP COMPAQ 8710w accu, hoe langer de laptop aan kan blijven op één lading. U vindt bij onze technische ondersteuning voor accu meer informatie.<br /></p><p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de HP COMPAQ 8710w accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.</p><p><a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html</a></p>

Tags: Pas de tags
Vues: 77 0 Commentaires
0 votes

Dell Precision M4400 Laptop batterij Accu

Posté par ganjiang le 22/10/2016

 

Deze Dell Precision M4400 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

De accu zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. U kunt uw Dell Precision M4400 laptop overal gebruiken zonder dat u afhankelijk bent van de netvoeding. Bestel dus uw Dell Precision M4400 accu vandaag nog en u bent zo snel mogelijk weer mobiel!

Met deze Accu Dell Precision M4400 kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve Dell Precision M4400 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit Dell Precision M4400 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.


  koopaccuhanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de koopaccushop.


  Het beste voor een Dell Precision M4400 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Dell Precision M4400 batterij aangeschaft? Laadt de Dell Precision M4400 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Dell Precision M4400 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.


  Verwijder de Dell Precision M4400 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Dell Precision M4400 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4400.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 104 0 Commentaires
0 votes

nieuwe Dell R795X Accu online kopen

Posté par ganjiang le 19/10/2016

 

Dit betreft een orginele Dell R795X accu (batterij) voor de netbook series Deze Dell R795X accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie

Er is ook een accu van dit model beschikbaar van het 2-power merk. Het 2-power merk produceert uitsluitend accu's met R795X of Panasonic cellen die kwalitatief vergelijkbaar zijn met een originele accu. U betaald dan uiteraard meer maar u verkrijgt ook een betere kwaliteit accu waar u jaren plezier van kunt hebben.

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe Dell R795X Accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!

De belangrijkste specificaties :- Uitgangsspanning: 10,8V - 11,1V ,- Uitgangsstroom: 5200mAh ,- Merk: Powerprofs huismerk ,- Garantie: 12 maanden volledige omruilgarantie.

Deze accu is geschikt voor meerdere Dell R795X laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop 6910p accu - 10 tips voor een langere levensduur"

http://www.koopaccu.com/dell-r795x.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 58 0 Commentaires
0 votes

HP Pavilion dv6500 Accu Vervangende

Posté par ganjiang le 19/10/2016

 

Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) voor de HP laptop heeft een capaciteit van 5200mAh en een voltage van 11.1V. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit componenten wordt de accu geleverd met 12 maanden garantie. Deze Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) past in verschillende laptops van HP. Controleer vooraf of de accu geschikt is voor uw laptop. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.
Extra krachtige accu Pavilion dv6500 voor diverse HP laptops. Let op: deze accu past op de laptop maar is dikker dan de standaard accu: de accu steekt dus verder uit aan de onderkant/achterkant van de laptop.

Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de HP Pavilion dv6500 Accu fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zonder problemen te gebruiken met uw huidig toestel en lader. Vanaf 2 stuks: 10% Korting. Koop een bijpassende lader en ontvang nog eens 5 euro korting.
  U kunt altijd een HP Pavilion dv6500 accu vervangen voor een accu met een hogere capaciteit: meer mAh betekent een langere gebruiksduur en vormt geen belasting voor uw toestel.
  Deze accu heeft geen last van het 'geheugen-effect' : u kunt de accu laden wanneer u wilt. Echter voor maximale prestaties: de eerste 4 a 5 keer bijna volledig ontladen (door gebruik in uw toestel) en vervolgens volledig opladen. Hiermee kalibreert u tevens de accu zodat de laptop de juiste resttijd weergeeft. Voorkom volledige ontlading. Gebruikt u de accu langere tijd niet?

http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6500.html

 

 

Tags: Pas de tags
Vues: 52 0 Commentaires
0 votes

Nieuwe Notebook Accu Dell Studio 1749

Posté par ganjiang le 04/10/2016

<p>Een Dell notebook is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Dell laptop gebruiken. Op koopaccu bent u daarom op het juiste adres. koopaccu levert uitsluitend veilige accuen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Dell Studio 1749 batterij .</p><p>De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage en amperage van de vervangende <a href="http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html">Accu Dell Studio 1749</a> met uw ‘oude’ Dell Studio 1749 accu. Bij deze accu is de voltage  11,1v. Het amperage van deze Dell Studio 1749 accu is 7800mAh.</p><p>U vindt de specificaties op uw huidige Dell accu. Maar als het typenummer van uw Dell laptop overeenkomt met het typenummer: Dell Studio 1749 accu, dan kunt u uitsluiten dat u per ongeluk de verkeerde Dell accu bestelt. Het typenummer op uw Dell notebook kunt u ook terugvinden op de onderzijde van uw  laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Dell notebook een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Dell Studio 1749 batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu te vinden.</p><p>koopaccu levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accuen. Het voordeel van een Dell Lithium-ion accu is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Dell accuen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Dell hoe vol deze is. Zodoende zal de Dell laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu.</p><p><a href="http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html">http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html</a></p>

Tags: Pas de tags
Vues: 71 0 Commentaires
0 votes

Laptop HP EliteBook 8440p Accu Kopen

Posté par ganjiang le 04/10/2016

 

Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop HP EliteBook 8440p , deze zijn 100% compatibel met de originele accu.
  Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.
  Met deze accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve HP 6710b accu extra lang werken zonder stopcontact!

Kies je voor een accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop Accu HP EliteBook 8440p is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 12 maanden garantie.

Deze accu voor uw HP EliteBook 8440p laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect. Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8440p.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 85 0 Commentaires
0 votes
creer un compte