Blog

ganjiang

ganjiang

voir son profil et sa galerie
Adresse du blog : http://www.rondeetjolie.com/blog/blogger/listings/ganjiang.html?uid=349645
Lien de partage : http://www.rondeetjolie.com/blog/ganjiang.html

Koop Accu Dell XPS L701x

Posté par ganjiang le 11/01/2017

 

HP's 14-inch laptop is voorzien van een krachtige processor, een laag geluidsniveau systeem, de ontwikkeling van een lage temperatuur, en een IPS-scherm. Klinkt goed. Echter, de Pavilion heeft een aantal tekortkomingen.
  Voor deze beoordeling, zijn wij op zoek naar de 14-inch Pavilion 14-al103ng van HP Pavilion lineup. De looks zijn niet veel veranderd ten opzichte van de Skylake model dat we hebben getest. Wijzigingen worden binnen gevonden: Intel's Kaby Lake processor serie is nu geïnstalleerd. Zoek uit of de nieuwe CPU-generatie is een voordeel of niet in ons verslag. Apparaten zoals Lenovo IdeaPad 510S-14ISK , Acer TravelMate X349-M , en de Dell Latitude 14 3470 , behoren tot zijn concurrenten.

Aangezien beide Pavilion modellen zijn voorzien van een identieke bouwen, zullen we niet gaan diepgaand over behuizing, connectiviteit, invoerapparaten, het scherm of luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de herziening van de HP Pavilion 14-al003ng .
  Het paviljoen is ingericht met dezelfde IPS-paneel als de Skylake model dat we hebben getest. Het biedt een stabiele kijkhoeken, een zeer goed contrast en een veel te lage helderheid. Positief: PWM-flikkering is niet aan de orde. De tarieven van beide schermen verschillen enigszins, wat normaal is als twee identiek gebouwde panelen zijn nooit helemaal vergelijkbaar.
  HP Pavilion is een 14-inch laptop office met voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassingsgebieden. De prijs voor onze review-exemplaar begint bij ongeveer 580 euro (~ $ 613). Daardoor is momenteel de goedkoopste lid van de opstelling. Andere configuraties zijn. Sommige modellen zijn voorzien van een dedicated GeForce 940MX grafische eenheid.Accu Dell XPS L701x .
  De Pavilion 14-al003ng dat we getest is ingericht met een Core i5-6200U (Skylake). Zijn directe Kaby Lake opvolger, de Core i5-7200U , is geïnstalleerd in onze huidige review-exemplaar. Beide processoren zijn ULV dual-core processors (TDP: 15 watt) van de mid-range. Een blik op onze vergelijkende tabel laat zien dat de 7200U scoort beter dan zijn voorganger. Dit is te danken aan hogere verwerkingssnelheden. Technisch gezien is de Skylake en Kaby Lake zijn vrijwel identiek. De Kaby Lake CPU klokken op een basis snelheid van 2,5 GHz die tot 3,1 GHz (beide kernen) kan worden versterkt via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij modes. Het is echter niet volledig werkzaam in multi-thread toepassingen op batterijen werkt. De CPU klokt vervolgens op 2,8-2,9 GHz.
  Het goede resultaat in de PCMark benchmark-bevestigt hoge prestaties van de laptop. Er is geen reden tot klagen subjectief, hetzij. Het systeem loopt soepel. De prestaties van het systeem kan nog verder worden verhoogd. Het installeren van een tweede werkgeheugen module (dwz waardoor dual-channel mode) zou vergroting van de grafische prestaties. Het is echter niet gemakkelijk te upgraden. De behuizing zou eerst worden geopend en daarna het moederbord zouden moeten worden verwijderd. Het is gemakkelijker om de HDD te vervangen door een SSD, die zou leiden tot een snellere reactie systeem en kortere laadtijden.
  HP heeft niet behandeld zijn 14-inch laptop met een solid state drive. Een conventionele 2,5-inch harde schijf van Western Digital is geïnstalleerd. Het draait op 5400 toeren per minuut en heeft een capaciteit van 500 GB. De HDD overdrachtssnelheden zijn niet verrassend en zijn binnen een normale bereik voor een 5400 RPM model.
  Configuraties van het paviljoen met een GeForce 940MX grafische eenheid door Nvidia bestaan. Onze huidige review-exemplaar heeft slechts Intel HD Graphics 620 grafische oplossing. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. De 3DMark benchmark-scores worden zoals verwacht van deze GPU. Kan worden verhoogd door het plaatsen van een tweede arbeidskamer geheugenmodule in de laptop (= tweekanaals modus ingeschakeld).

Gebruikers die spelletjes spelen regelmatig moeten kiezen voor een paviljoen model uitgerust met een GeForce 940MX grafische eenheid. De GPU in onze huidige review-exemplaar geïnstalleerd is geschikt voor af en toe een spel. Het kan echter, maken een flink aantal games vloeiend - in een lage resolutie en kwaliteitsinstellingen laag. Dit geldt voor games die niet beschikken over een hoge hardware-eisen. De frame rates zou toenemen wanneer een tweede werkende geheugenmodule in de Pavilion is geïnstalleerd (= dual-channel-modus ingeschakeld). Up-to-date smash hits, zoals waakhonden 2, zou nog steeds onbespeelbaar.Accu Dell Studio 1747 .

Opnieuw hebben we te maken met een laptop van HP, dat wordt geleverd met geactiveerde ventilator altijd aan (te vinden in het BIOS). Daarom draait de ventilator permanent. Wanneer uitgeschakeld, de ventilator is vaak actief in idle-modus en alleen lawaai van de harde schijf is hoorbaar. de HDD vervangen door een SSD zou leiden tot nog minder ruis. De ventilator werkt niet zijn snelheid veel te verhogen tijdens belasting. We meten een geluidsniveau van slechts 34.3 dB in de stress test.

The Pavilion uitgevoerd onze stress test op dezelfde manier in zowel AC en batterij modes. De CPU geklokt op 2,4 GHz in de eerste minuten van de test. De grafische core schommelde tussen de 500 en 900 MHz. De processor vervolgens gesmoord tot 1,6 GHz, terwijl de GPU snelheid verhoogd naar 900-1000 MHz. temperatuurverloop van de laptop bleef binnen strakke grenzen. De temperaturen van alle meetpunten bleef duidelijk onder 40 ° C tijdens de stress test. De temperaturen zijn lager in routinegebruik.
  De 14-incher heeft geen onregelmatigheden in de energiebehoefte te presenteren. We maten een maximale stand-by verbruik van 8,9 watt. De eis klom naar 29,4 watt tijdens de stress test. De Pavilion's compacte 45-watt voeding is niet geduwd om zijn grenzen.
  Onze praktische Wi-Fi test simuleert de belasting die nodig is voor het openen van websites. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, energiebesparende functies van de laptop zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². The Pavilion bereikt een batterijduur van 5:30 uur - dus is het op gelijke voet met haar Skylake zustermodel (05:29 uur).
The Pavilion verschilt alleen van de Skylake model in termen van de processor en de harde schijf. HP's 14-incher is uitgerust met een Core i5 processor uit de Kaby Lake generatie die de behoeften van de meeste gebruikers moeten voldoen. De laptop kan draaien rustig in stilte wanneer de BIOS optie Fan altijd is uitgeschakeld. Bovendien warmt nauwelijks op. Een 500 GB harde schijf is in de laptop. Het zou nodig zijn om de behuizing te openen te vervangen door een SSD. HP Pavilion is niet bijzonder gebruiksvriendelijk in dit opzicht.

Gebruikers op zoek naar een rustige 14-incher naast een sterke cpu voor thuisgebruik misschien blij zijn met de Pavilion. Accu Dell XPS L702X .

We kunnen niet zeggen een andere aankoop reden voor de kleine laptop. HP heeft te veel bezuinigingen in alle onderdelen. Hoewel de geïnstalleerde scherm een ​​kijkhoek stabiele IPS model, het slechts een zeer lage helderheid en een glanzend oppervlak. Een 14-inch laptop gemaakt voor mobiel gebruik. Echter, levensduur van de batterij van de Pavilion's sluit dit.Buiten dat, HP installeert alleen een Fast Ethernet-poort. Gigabit Ethernet is de huidige standaard. Ook een langzame Wi-Fi module is in de laptop. Kopers kunnen een SSD in plaats van een harde schijf verwachten van een aankoopprijs van bijna 600 euro (~ $ 635). Tot slot, HP omvat slechts één jaar garantie.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 10 0 Commentaires
0 votes

Laptop Accu Asus A42-M70

Posté par ganjiang le 06/01/2017

 

Na de lancering van de high-end GPU's afgelopen najaar, Nvidia lanceert nu nieuwe Pascal mainstream grafische chips samen met Intel's nieuwe Kaby Lake quad-core processors. De Asus GL753VD is een van de eerste notebooks met de gloednieuwe hardware.
  De nieuwe Strix GL753VD zal Asus 'mobile gaming portfolio aan te vullen vanaf nu. Het is de grote broer van de nieuwe GL553VD (15-inch), die ook bekend was, en het vertegenwoordigt een entry-level gaming systeem. De high-end model is nog steeds de G752 , die kan omgaan met vloeiende frame rates, zelfs in 4K of VR dankzij de GeForce GTX 1070 GPU. De GL702 met de GTX 1060 GPU aan de andere kant is meer gericht op de mobiliteit met zijn dunnere chassis (geen optische drive).
Het ontwerp van de Asus GL753VD is vergelijkbaar met de vorige GL752 en de dunnere GL702 , respectievelijk. We krijgen een zwarte 17-inch laptop met enkele oranje accenten, zoals de ROG-logo op de polssteun, alsmede het deksel en de rode omgeving van het touchpad. De koelribben in de behuizing en de rubberen voetjes aan de onderzijde zijn gekleurd, ook. Schakel het systeem in en het toetsenbord wordt verlicht, net als de ROG-logo op het deksel. We kunnen alleen maar kleine verschillen in vergelijking met de voorganger GL752 zien. Vergelijkbaar met de GL702, GL753 werd de aanvullende beeldelementen boven aan de basiseenheid. Ze maken een driedimensionaal effect, hoewel het apparaat zelf helemaal vlak.

Asus maakt gebruik van plastic onderdelen voor het basisstation, terwijl het deksel is vervaardigd van een aluminium plaat die in vorm werd ingedrukt. De stabiliteit van de notebook meer dan bevredigend voor een 17-inch systeem. We konden geen krakende geluiden te horen tijdens onze verslagperiode. De bouwkwaliteit is ook fatsoenlijk, en we kunnen alleen opvallen dat sommige ongelijke hiaten in het gebied rond de optische drive.
  De Asus ROG Strix GL753VD is vrij gemiddeld onder andere gaming notebooks in termen van grootte en gewicht. High-end systemen zoals de G752, bijvoorbeeld, zijn veel zwaarder en dikker dan de GL753, terwijl systemen zoals de MSI GS73 of de Asus GL702 , die meer nadruk te leggen op de mobiliteit, zijn nog lichter en dunner in het bijzonder. Dit wordt meestal bereikt door het verwijderen van de optische drive.
Alle belangrijke poorten zijn beschikbaar op de Asus Strix GL753, maar de laptop geen hoogtepunten te bieden. Aan de linkerkant zijn de stroomconnector aan de achterkant, en een LAN-poort, HDMI, MDP, 2x USB 3.0 type A evenals één type-C-aansluiting naar voren. De laatste is echter ondersteunt geen andere standaarden. De headset-poort bevindt zich zeer ver naar voren. De SD-kaartlezer zit aan de voorzijde, maar het is moeilijk te zien vanwege de wigvormige ontwerp. Accu A32-N55 .

Aan de voorzijde van de rechterkant zijn twee extra USB poorten, maar slechts één daarvan ondersteunt de standaard 3,0, die alleen wordt aangegeven met een klein symbool. Daarom moet u oppassen als u een externe harde schijf te bevestigen of de transfer rates zal laag zijn. Tot slot is er een optische drive en een Kensington slot aan de rechterkant.

De onvoldoende etikettering van de USB 2.0-poort is niet het enige probleem. De locatie van de poorten ver naar voren van de zijkanten kan een probleem zijn voor sommige gebruikers ook. Niet alleen vele kabels kan ruimte innemen voor linkshandigen, maar randapparatuur met korte kabels wellicht ook lastig te gebruiken. De 90 cm lange kabel van de Razer Orochi gaming muis, bijvoorbeeld, is niet lang genoeg om comfortabel te gebruiken. Het moet worden gehecht aan de rechterkant als gevolg, dat vervolgens invloed het bewegingsbereik. Tenminste één USB poort aan de achterzijde van de zijkanten zou een betere oplossing zijn.
  Zoals gewoonlijk, controleren we de prestaties van de geïntegreerde SD-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. De lezer slaagt goede resultaten, zowel in de realistische kopieertest evenals de maximale overdrachtssnelheid (lezen). Sommige apparaten zijn uitgerust met veel sneller modules, maar de GL753 is op gelijke voet met vergelijkbare toestellen. By the way, is de kaart niet te onderscheiden van de sleuf, zodat het kon blijven binnen de lezer in theorie. Uitwerpen van de kaart was een beetje lastig en vereist het gebruik van nagels na de voorzijde van het apparaat wordt opgetild.
  De Wi-Fi-prestaties van de Asus Strix GL753 laat een zeer goede indruk. De laptop beheert hoge overdrachtssnelheden tot 666 Mbps in onze gestandaardiseerde test, dus het kan concurreren met high-end systemen. Ook verhoogde de afstand tot onze test router en vergelijken de resultaten van de GL753 met de MacBook Pro 13 , die zeer goed presteert op dit gebied. Zelfs meerdere betonnen muren tussen de router en het testmodel (afstand ongeveer 10 meter) niet voorkomen dat een verbinding, en de overdracht tarieven zijn ongeveer op gelijke voet met de MacBook Pro. Goed gedaan, Asus.
  Asus biedt tal van accessoires voor ROG gaming notebooks. De line-up bestaat uit externe input apparaten zoals toetsenborden en muizen, headsets, tassen en zelfs doeken, allemaal met een bijpassend design .

De GL753 heeft geen speciaal onderhoud luik, maar het is vrij gemakkelijk om het hele onderste paneel met een eenvoudig te verwijderen Phillips schroevendraaier en een scherp voorwerp. Je moet niet vergeten de centrale bout, die is verborgen onder een sticker. Zodra het paneel is verwijderd, kunt u toegang tot alle componenten en eenvoudig vervangen M.2-SSD of de 2,5-inch harde schijf, bijvoorbeeld. De twee geheugenslots zijn bereikbaar. Zowel de ventilator en de koelunit kan ook worden verwijderd om schoon te maken. Accu Asus A42-M70 .

De toetsenbordindeling is bijna identiek aan de Asus GL702. Het is een chiclet-toetsenbord met een extra numeriek toetsenbord aan de rechterkant, maar de richtingstoetsen zijn een beetje gescheiden en vergroot, wat ook het geval is voor de linkerkant van de spatiebalk, waar u meestal de duim wanneer u kunt vinden de WASD toetsen. Slechts twee kleine veranderingen, maar ze kunnen een positief effect.

De toetsen hebben een goed gedefinieerde reizen (niet te kort) voor een notebook met een bevredigende feedback of drukpunt, respectievelijk. We kunnen iets deuk het midden van het toetsenbord met een veel druk, maar dit heeft geen invloed op het type-ervaring. De ontwikkeling geluid tijdens het typen is altijd gunstig gedempt en rustig.
  Asus maakt gebruik van waarschijnlijk de touchpad van de GL702 voor ons testmodel. De glijdende vermogen van het oppervlak zijn geschikt, evenals de feedback van de twee gebieden klikken. U kunt ook het pad voor handgeschreven invoer gebruiken met de vooraf geïnstalleerde software.
  Het type paneel is waarschijnlijk vergelijkbaar met de Asus GL702 ook. Het is een mat scherm geleverd door LG-Philips (LP173WF4-SPF3) met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het paneel is zeer helder met snelheden tot 349 nits in het centrum, en de gemiddelde luminantie van de Asus GL753 is niet veel lager op 337 nits.

Het resultaat voor de zwartwaarde is 0.58 cd / m², dat is een beetje hoog. De contrastverhouding van 602: 1 is net voldoende en lijdt een beetje uit de hoge helderheid. Positief: U kunt ook genieten van de maximale helderheid op de batterij werkt, maar de minimale luminantie van 20 nits is een beetje hoog.

We kunnen een aantal backlight bleeding in de rechterbenedenhoek gebied als we kijken naar donkere inhoud te zien, maar de helderheid distributie zelf is erg goed in het 91%.
  Een vergelijking met andere gaming notebooks toont aan dat de Asus Strix GL753 onderscheidt zich vooral door de hoge scherm helderheid, terwijl de zwart waarde en het contrast, respectievelijk, raakt de concurrentie. De kleur nauwkeurigheid van het display is acceptabel af fabriek, maar de grijswaarden in het bijzonder kan echt profiteren van een kalibratie. Onze icc.-bestand is gekoppeld in het bovenstaande vak.
  De vastgestelde responstijden zijn vrij lang op 33,2 ms zwart-op-wit en 28,8 ms grijs-naar-grijs. Systemen met een snelle 120 Hz panelen hebben een duidelijk voordeel in dit opzicht. Asus maakt geen gebruik van PWM, dus zelfs gedimde helderheid geen probleem voor gevoelige gebruikers. Nvidia's G-Sync wordt niet ondersteund.
  Asus maakt gebruik van een IPS-paneel of een vergelijkbaar paneel met zeer brede kijkhoeken respectievelijk. Zelfs meerdere gebruikers kunnen kijken naar het scherm inhoud gelijktijdig en genieten van een accurate foto's.
  We kunnen gloednieuwe onderdelen in de Asus Strix GL753 vinden. De processor is een van de eerste nieuwe Intel Core i7-7700HQ chips, een quad-core CPU gebaseerd op de nieuwste Kaby Lake generatie. Graphics worden verzorgd door de nieuwe Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart.

De overige specs van onze Asus Strix GL753VD omvatten 16 GB geheugen geleverd door twee 8 GB modules. De opslagoplossing bestaat uit een 256 GB SSD en een 1 TB harde schijf. We verwachten dat Asus SKU's bieden met verschillende geheugen en opslag configuraties, maar we hebben geen specifieke informatie op het moment van schrijven.
  De Core i7-7700HQ (Kaby Lake) is de opvolger van de i7-6700HQ (Skylake) , een mobiele quad-core CPU, die loopt in veel gaming en krachtige multimedia notebooks. De chip wordt nu geproduceerd in een 14 nm proces en heeft een TDP van 45 Watt met een klok reeks 2,8-3,8 GHz. Accu A32-K55 .

Laten we eens kijken naar de CPU benchmarks: De Strix GL753 scoort 151 punten in de Cinebench R15 single-core test, die ongeveer 4-11% sneller dan apparaten met de vorige i7-6700HQ, terwijl we een voordeel van 8- kunt zien 9% in de Multi Test. Dit is ongeveer op gelijke voet met de verbeteringen die we zagen met de vorige wijziging van de CPU generaties. Kortom, de chip is iets sneller, maar het is niet nodig om te upgraden, vooral omdat gaming notebooks nog steeds beperkt door de grafische voorstelling.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 9 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Dell Vostro 3700

Posté par ganjiang le 25/12/2016

 

De nieuwste Envy X360 15-inch convertible is opvallend vergelijkbaar met de vorige. En zoals eerder, het is hier om ons te overtuigen dat het allemaal kan doen: zijn een laptop, is een tablet, enkele spelletjes spelen, doe wat werk, alles voor een betaalbare prijs ... maar is het echt de ideale keuze voor deze taken?
  Tussen de high-end (en vaak zeer gewaardeerde ) HP Spectre notebooks en de low-end Pavilion lijn ligt van de HP Envy-serie. Ongetwijfeld een beetje een verkeerde benaming, deze lijn van machines is zelden verantwoordelijk voor trendsettende of grensverleggende, maar toch is aantrekkelijk genoeg om de gemiddelde consument met het gemiddelde budget.

De notebook we evalueren van vandaag, de HP Envy X360 15t-W200, valt vierkant in die categorie, op zoek naar mid-range succes en niets meer. Dit is ondanks de staat Intel Core i7-7500U en NVIDIA GeForce 930MX schakelbare graphics, en naast zijn comfortabel (op het eerste gezicht) 15,6-inch 1080p touchscreen. Begeleidend deze specificaties zijn een veel minder indrukwekkend 1 TB 5400 RPM mechanische harde schijf, een relatief gewone case design, en de twijfelachtige vooruitzicht van convertible tablet-functionaliteit (in het licht van de grote omvang en enigszins onbetaalbaar gewicht). De Envy X360 wil om alles te doen op een beperkt budget.

Op een straat prijs van minder dan $ 700, kan de Envy X360 een beroep op de prijsbewuste, de gemiddelde consument, die nog steeds op zoek naar een overtuigende pakket?
  Net als veel andere machines in zijn segment, is de Envy X360 opgebouwd in de eerste plaats van plastic, maar is voorzien van metalen accenten in de gebieden waar de meeste-het display deksel en bovenklep, in het bijzonder, die beide zijn bekleed met een plaat van geborsteld aluminium materie. Hoewel het aluminium is dun en mist de luxe uitstraling van bijvoorbeeld een Apple MacBook of Dell XPS 13 , maar biedt wel een zekere starheid naar deze regio's. Er is dus heel weinig flex aanwezig op het basisstation, en het schermcover-terwijl niet precies stevig en bekleed met een zilveren plastic perimeter-bestand tegen torsie redelijk goed. Esthetisch, het aluminium is ook een lust voor het oog, en is het bestand tegen vingerafdrukken en oliën beter dan veel alternatieven. Accu Dell Vostro 3500 .

De machine heeft een uitstraling die noch goedkoop noch duur. Naden in plastic zijn zichtbaar en lacunes zijn niet perfect, zelfs in alle gebieden (zie onze foto's voor voorbeelden). Nog steeds, van een afstand, het is aantrekkelijk genoeg.

De 360-graden scharnieren ondersteunen het scherm goed, maar ze laten te veel bounce dan is ideaal voor een comfortabele touchscreen bediening; tikken op het scherm onvermijdelijk trillingen die een paar seconden per duurt, en in combinatie met de glanzende afwerking en een slechte helderheid van het scherm (meer hierover in een beetje), het is een ongelukkige ervaring. De notebook kan ook niet worden geopend met één hand; Daarbij zal het basisstation til de oppervlakte.

We moeten opnieuw toegeven dat onze verbazing op het uithoudingsvermogen van de 15,6-inch convertible notebook trend; niet alleen is het onpraktisch vanwege de omvang van de machine, maar het gewicht (2,3 kg) niets handig te houden in tabletvorm. De enige plausibele toepassingen zijn op een counter of tafel voor snelle verwijzing op afstand of op een bank of bed streaming video in plaats van een nabijgelegen televisie. Toch, het is al jaren geleden dat we voor het eerst dit ontwerp zag, en dezelfde beperkingen nog steeds van toepassing.
  Port selectie en plaatsing is niet veranderd sinds onze review van de HP Envy 15-w000ng X360 meer dan een jaar geleden. Voor meer informatie over hen, zie onze vorige beoordeling.
  De Intel Dual Band Wireless-AC 7265 beheerde solide netwerk connectiviteit tijdens onze testperiode en is al lang een populaire keuze onder de OEM's geweest. Deze adapter is voorzien van Bluetooth 4.1-connectiviteit ook. Een Realtek Gigabit Ethernet-poort is ook opgenomen dankzij de voldoende-sized geval van de 15t.
  De Envy 15t X360 is voorzien van een gemiddelde grootte 65 W AC-adapter. De garantie is 1 jaar, depot, met 90 dagen telefonische ondersteuning.
  In een ander klop tegen de uitvoerbaarheid, de Envy X360 beschikt over een vreselijk onhandig onderhoud ontwerp die aanzienlijke demontage gaat alleen maar om de meest elementaire componenten te bereiken. De eerste stap is acht deksels voorzichtig verwijderd uit de bodem van de machine, met inbegrip van alle vier rubberen voeten. Vervolgens worden twaalf schroeven verwijderd, waarna de eenheid terug over is omgedraaid. Vervolgens moet een plastic pennetje gebruikt worden om zorgvuldig te wrikken het gehele aluminium bovenkap uit de aangrenzende kunststof rand, het ontkoppelen van een groot aantal clips langs de weg en het nemen van grote zorg geen perimeter poorten niet te beschadigen in het proces. Accu Dell Vostro 3700 .

Drie afzonderlijke ZIF connectoren moeten zorgvuldig worden losgekoppeld tijdens deze stap voor het deksel opzij kan worden geplaatst. Tot slot kan de gebruiker nu toegang tot de meeste vervangbare onderdelen, met inbegrip van de batterij, de opslag drive, de WLAN-adapter, en het systeem ventilator. Het is vermeldenswaard dat, om RAM vervangingen en upgrades te laten plaatsvinden, moet het hele moederbord worden verwijderd. Het toetsenbord, ondertussen, kan niet worden vervangen; het gehele bovenklep is één, monolithisch stuk, met het toetsenbord geklonken het gebruik van plastic klinknagels aan de onderkant.
  Het toetsenbord op de 15t-W200 is comfortabeler dan wat we ons herinneren van de vorige iteraties. Hoewel de sleutel reizen is nog steeds relatief kort, de feedback is scherper en als zodanig aanpassing aan het typen op het is sneller dan het is met een aantal andere Ultrabook toetsenborden. De toetsen missen ook de clattery gevoel dat veel budget modellen stralen, maar het beheren van een meer strak geconstrueerde sensatie. Het is nog steeds slechts een bovengemiddelde toetsenbord en nergens in de buurt van de kwaliteit van een ThinkPad of Latitude, maar het past bij de doelgroep prima. Ook inbegrepen zijn een toetsenbord backlight en dankzij de oversized form factor-een numeriek toetsenbord aan de rechterkant.

Het Synaptics touchpad, ondertussen, hoewel groot en ruim, is gemaakt van kunststof (niet glas, zoals die van veel high-end modellen) en beschikt over een merkbare vertraging tussen beweging en wijzer reactie. De geïntegreerde toetsen zijn ook niets bijzonders, waardoor drag-and-drop operaties soms ergerlijk, als geïntegreerde knoppen hebben de neiging om te doen. Kortom, het is geen slechte touchpad, maar het is niets opmerkelijk en absoluut zal de overname van een draadloze muis verwekken om zijn tekortkomingen te compenseren.

Gelukkig is de X360 beschikt ook over een touchscreen voor eenvoudige navigatie, maar zoals eerder vermeld, het springkussen scharnieren doen het geen gunsten in zowel laptop of staan ​​vorm. Het scherm zelf (bekleed met een vel beschermend plastic, niet Gorilla Glass of iets dergelijks) reageert perfect echter te raken.
  Terwijl het display van de Envy X360 15t's boven dat van de verbeterde Envy 15-w000ng we beoordeeld in september vorig jaar, het is nog steeds teleurstellend. De 15t-W200 is voorzien van een 15,6-inch 1920x1080 IPS display, die uit factoren een PPI van 141 (aanvaardbaar voor de meeste toepassingen). Het panel keurt een high-gloss, edge-to-edge afwerking die sterk reflecteert. Subjectief, het beeld lijkt nogal saai en gewassen-out, met blanken verschijnen grijsachtig en kleuren ontbreekt elke vorm van verzadigd pop. Accu Dell XPS L501x .
  Metingen uitleggen waarom dit het geval is. Met een gemiddelde helderheid van slechts 190.2 cd / m², de X360 15t verschijnt dimmen in elk maar de tamest omgevingen. Een helderheid verdeling van 82% is slechts gemiddeld, met één kwadrant (rechtsonder) zo laag als 168 cd / m². Ten minste de zwartwaarde van 0,203 cd / m een ​​sterk verbeterde contrastverhouding van 1009 kunnen bieden: 1-a vertedering in zekere mate, althans op papier.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 10 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Asus K73SV

Posté par ganjiang le 19/12/2016

 

De trend naar slankere apparaten steeds gaande. Acer heeft nu gemaakt van de dunste notebook ter wereld: minder dan 10 mm (~ 0,4 inch) dik. We zullen controleren om te zien hoe goed de Kaby Lake dual-core SoC werkt in onze review.
  Slimmer apparaten - fabrikanten zijn constant bezig om de slankste apparaten op de markt te brengen. Acer heeft besloten om de slankste en lichtste notebook in de wereld te produceren. Deze 13-inch model weegt slechts 1,1 kg (~ 2,4 lb) en is minder dan 10 mm (~ 0,4 in) dik, waardoor het slanker dan de merken HP Spectre 13 (10,4 mm / ~ 0,41 in). Dit mager build heeft een paar nadelen: beperkte selectie van de havens en het gebrek aan ruimte voor 2,5-inch opslagapparaten.

De Acer Swift 7 maakt gebruik van een dual-core SoC van de huidige Intel Kaby Lake serie. De processor klokken op 1,2 GHz en heeft een geïntegreerde grafische processor, de Intel HD Graphics 615 . Het systeem is uitgerust met 8 GB DDR3 RAM en een SSD met een capaciteit van 256 GB. Acer heeft geprijsd dit model rond de 1300 euro (~ $ 1359) en, op het moment van het testen, hebben we niet vinden andere configuraties van dit model. De Acer Swift 7 moet concurreren met apparaten van Apple, HP en Asus. Al deze 12 tot 14-inch laptops hebben conservatieve SoCs.
  De Acer Swift 7 ziet er elegant dankzij de kleuren. De bovenkant van de basiseenheid is een stijlvolle gouden, terwijl het beeldscherm en de onderkant van de basiseenheid zijn mat zwart. Het ontwerp omvat andere goudkleurige accenten en rondt het geheel af met een mooie Acer-logo onder het scherm.

Subjectief, willen we de zwarte en gouden kleurkeuze. De case is gemaakt van aluminium en heeft afgeronde hoeken. Het voelt geweldig en is zeer stevig. We konden niet vervormen de basis, maar we konden het display licht buigen. Er is echter geen reden te maken als de laptop is heel sterk en zou een veel kracht nodig hebben om een ​​deel ervan aantasten. Kortom, we voelen het geval is stevig ondanks het feit dat zo slank. De afwerking van de Acer Swift 7 is onberispelijk: geen ongelijke hiaten of delen van de zaak die kraken. Accu Asus X52J .

We kunnen een deel van de Acer Swift 7 kritiek: het is heel gemakkelijk om een ​​spoor van vlekken en vingerafdrukken achter te laten op de mat zwarte vlakken van dit model. De goudoppervlakken zijn minder gevoelig in dat opzicht, aangezien, ondanks het gebruik van de laptop lang, waren we niet in staat om vingerafdrukken kunt onderscheiden.

Door de vlakke en lichte opbouw van de laptop is alleen te openen met beide handen. De twee scharnieren houden het scherm op zijn plaats zonder dat het aan wiebelen. Als je het scherm te duwen om de maximale openingshoek, zou de laptop kantelen naar achteren. Dit komt door de basis van de laptop lichter dan het scherm (dat wordt beschermd door Gorilla Glass).
  De Acer Swift 7 is erg slim op 9,98 mm (~ 0,4 in). In feite is het (tot nu toe) de dunste notebook ter wereld. Het verschil in grootte blijkt uit onze grootte vergelijking diagram. De Acer Swift 7 is iets groter dan de Apple MacBook 12 (begin 2016, 12-inch formaat), vanwege de 13-inch formaat. Ons testmodel wordt geplaatst in het midden van de tafel met een gewicht van 1,1 kg (~ 2,4 lb). De HP EliteBook Folio G1 en de Apple MacBook 12 zijn iets lichter.
  Acer heeft twee USB 3.1 Type C-poorten en een 3,5 mm audio jack combo in zijn laptop geïnstalleerd. Door de dikte van dit model is het niet mogelijk om meer interfaces voegen. De twee USB 3.1 Type C-poorten kunnen worden gebruikt om de laptop met de adapter laden. De poorten zijn goed gepositioneerd in de richting van de achterkant van de rechterzijde. Als de gebruiker moet een ander apparaat, een adapter vereist.
  De Qualcomm Atheros QC61x4 WLAN-module wordt gebruikt voor draadloze transmissies. Deze module werkt op de 2,4 en 5 GHz-frequenties en biedt ook Bluetooth. Theoretisch is het mogelijk te verzenden met snelheden tot 867 MB / s. Tijdens onze test met een verwijzing router, meten we 673 MB / s (ontvangen) en 642 MB / s (verzenden). Deze waarden stellen ons Acer Swift 7 aan de bovenkant van de tabel. We hadden geen problemen met de netwerkverbindingen hebben tijdens onze tests. De laptop was zelfs in staat om grote bestanden betrouwbaar en snel te verzenden.
  De Acer Swift 7 is niet ontworpen om een ​​zakelijke laptop zijn. Dit betekent dat het heeft een beperkt assortiment van beveiligingsfuncties: een ring ring aan de linkerkant (voor een beveiligingskabel om diefstal te voorkomen) en de geïntegreerde Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Accu Asus N75S .

De laptop wordt geleverd met een adapter voor USB 3.1 Type-C naar USB 3.0 (zie foto). De fabrikant voorziet niet in een hoes voor deze notebook en we waren niet in staat om een ​​speciale accessoires voor de Swift 7 op de Acer homepage. Het is echter mogelijk om de accessoires uit andere fabrikanten, dankzij de dubbele USB 3.1 type C poorten op dit model.
  Het onderhoud opties voor een ventilatorloze laptop zijn beperkt. De gebruiker kan alleen maar denken over het upgraden van de hardware van de laptop. De bodemplaat van de Acer Swift 7 kan worden afgenomen zonder speciaal gereedschap. De binnenkant heeft een batterij, die ongeveer 75% van de behuizing inneemt. Daarboven wordt de gebruiker vindt het moederbord en de CPU en het RAM zijn onder de koperplaat. De WLAN-module en de M.2 2242 SSD kan worden verwisseld.
  Het toetsenbord is een beetje neergelaten in de zaak, waardoor het een beetje lager dan de hand rustruimte zet. De zeer korte slag afstand doet afbreuk aan de goede feedback van de laptop biedt tijdens het typen. Na een korte periode van aanpassing, kan de gebruiker snel typen op de Acer Swift 7. De toetsen zijn matte, gemiddeld in grootte en hebben witte letters. In goede verlichting, het toetsenbord is duidelijk leesbaar, maar in een verminderde lichtomstandigheden een backlight optie zou leuk geweest zijn om de leesbaarheid van de sleutels te verbeteren. Een offer als gevolg van de flat te bouwen? HP is erin geslaagd om de achtergrondverlichting voor het toetsenbord te installeren in de Spectre 13 .

De functie en de pijltjestoetsen zijn iets kleiner. Bovendien is de "Power On" knop aan de bovenkant rechterkant van het toetsenbord. We vonden het toetsenbord, maar een verlichting optie zou hebben verdiend meer punten.
  Het touchpad is fatsoenlijk formaat 14 x 6,5 cm (~ 5.5 x 2.6 in). Hierdoor kan de laptop om de ruimte optimaal te benutten onder het toetsenbord. Het touchpad is dezelfde kleur als de rest van de zaak. Het is gemakkelijk te herkennen door de lichte rand eromheen. Het oppervlak is glad, waarmee de gebruiker om hun vinger comfortabel over het touchpad te bewegen. Vochtige vingers zal niet zo goed een tijd op deze ondergrond. Accu Asus K73SV .

De ClickPad geeft goede feedback wanneer ingedrukt. De slag afstand is kort, maar merkbaar. Het is mogelijk om op het touchpad gemakkelijk in het onderste derde deel van de inrichting. Boven deze sectie, zal de gebruiker meer kracht nodig hebt om een ​​klik te produceren.
  Het scherm van de Acer Swift 7 komt van Chimei Innolux. Dit is een IPS-paneel met een native resolutie van 1920x1080 pixels. Er zijn geen alternatieven voor de Swift 7 aangeboden, maar dit is niet per se slecht. Een blik op de vergelijking tabel laat zien dat het paneel heeft een goede baan. De standaard FHD resolutie voor een 13-inch apparaat is comfortabel (166 dpi pixeldichtheid). Voor hogere resoluties zou schaling moeten worden aangepast programma problemen zou kunnen hebben.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 23 0 Commentaires
0 votes

Accu HP 593553-001 online Koop

Posté par ganjiang le 10/12/2016

 

Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus maakt gebruik van een zwarte, relatief slanke behuizing. Hoogtepunten zijn gemaakt met rode elementen. Een groot deel van de behuizing is gemaakt van plastic. Slechts de achterkant van het deksel van geborsteld metaal. De rug is zeer gevoelig voor vingerafdrukken. De bovenzijde van de basiseenheid is tevens voorzien van een textuur simuleren geborsteld metaal. De batterij is ingebouwd. De laptop ontbreekt een onderhoudsluik. Voor toegang tot de hardware, zou je tot op de bodem shell te verwijderen. Meer daarover later.

Al met al is het apparaat goed verzonnen. De kloof afmetingen zijn correct. Het enige probleem: Sommige materialen overhang van het beeldscherm kan worden gevoeld aan de linker- en rechterzijde van het deksel. De basiseenheid kan licht gebogen aan beide zijden van het toetsenbord en onder het touchpad zijn. Bovendien kan de basiseenheid worden gedraaid om moeiteloos onze smaak. We verwachten grotere stijfheid van een apparaat in deze prijsklasse. Het deksel kan ook licht gebogen, maar dit leidt niet tot beeldvervorming. De laatste optreden wanneer druk wordt uitgeoefend op de achterkant van de deksel - slechts enkele plaatsen echter. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats. Het is mogelijk om het deksel te openen met één hand. Accu HP 593553-001 .
  Het gewicht en de afmetingen van de Asus notebook zijn ongeveer op gelijke voet met zijn rivalen, zoals de MSI GS73VR 6RF . Apparaten zoals de HP Omen 17 en de Gigabyte P57X v6 zijn groter en zwaarder, omdat hun meer krachtige grafische cores vereisen meer massale koelers en meer volume voor luchtcirculatie.
  Asus levert een goede selectie van poorten: drie USB 3.0 (type-A) poorten aan boord. Er zijn ook twee video-uitgangen en een Thunderbolt-poort 3. Dit betekent dat u kunt maximaal drie beeldschermen aan de laptop. De haven lay-out is mooi; is geplaatst, naar de achterzijde aan beide zijden.
  GL702VM de SD-kaart lezer hebben een hogere modellen. Bij het kopiëren van grote bestanden, bereikt een maximale overdrachtsnelheid van 84,6 MB / s. De overdracht van beeld 250 JPG-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt behandeld met een snelheid van 72,6 MB / s. De lezers van de competitie zijn op gelijke voet - met als enige uitzondering de MSI GS73VR 6RF . We testen memory-card readers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
De Asus notebook draagt ​​een WLAN-module met een Intel-chip (7265). In aanvulling op de Wi-Fi standaarden 802.11a / b / g / n, het ondersteunt ook de snelle AC standaard. Onder optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en de server-pc), gemeten wij uitstekende overdrachtsnelheden. De resultaten van de concurrenten laptop min of meer op hetzelfde niveau in dit opzicht ook. De bedrade netwerkverbindingen worden behandeld door een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie. Vertegenwoordigers van deze serie zijn aangetroffen in veel notebooks. De chip zijn taken vervult soepel.

Inbegrepen bij de laptop is een USB-muis. Onze recensie eenheid kwam ook met een driver DVD, omdat er geen Windows-besturingssysteem beschikbaar was. De gebruikelijke documenten (quick-start poster, informatie over de garantie) zijn ook inbegrepen.

Voor toegang tot de hardware, moet je de onderste cover van de laptop af te nemen. Dit vereist de schroeven aan de onderzijde. Daarna wordt de onderste schelp verwijderd met een spreader. Dit geeft u toegang tot het geheugen slots, de harde schijf, de onbezette M.2 slot, de drie fans, de BIOS batterij en de WLAN-module.
  Asus geeft de GL702VM een garantie van twee jaar - met inbegrip van pick-up service. De tijdspanne kan worden uitgebreid tot drie jaar voor ongeveer 70 euro.
  Asus rust de GL702VM met een chiclet-toetsenbord verlicht in het rood. De achtergrondverlichting heeft drie helderheidsniveaus, die kan worden gekozen met twee functietoetsen. De platte toetsen hebben een medium reizen en een duidelijk drukpunt. Hun weerstand kon een beetje steviger voor onze smaak. Tijdens het typen, het toetsenbord geeft in in het midden. Dit resulteert in een enigszins sponsachtige typegevoel. Als je veel te schrijven, dit is niet het toetsenbord voor je. Maar het volstaat om aan de eisen van thuisgebruik. Accu HP 484170-001 .

De multi-touch staat clickpad neemt een ruimte van ongeveer 10,5 x 7,3 cm. Dit geeft veel ruimte voor het gebruik van gesture controls. De verschillende gebaren kan individueel worden in- en uitgeschakeld in het configuratiemenu. gladde oppervlak van de pad niet de vingers hinderen terwijl zweefvliegen. Registreert ook ingevoerd in de hoeken. Het pad heeft een ondiep reizen en een druk punt dat kan worden gehoord en gevoeld. De click pad kan ook worden gebruikt voor handgeschreven invoer. Asus levert de laptop met de "Touchpad Handschrift" software voor dit doel.

We tegenkomen één probleem: de rechter muisknop niet betrouwbaar functioneert. Het werkt voor een tijdje, dan doet het niet na het draaien van de laptop op de volgende keer. We konden een reden voor dit gedrag niet te vinden. de Asus GL502VM (een herziening van deze notebook zal worden gepubliceerd in de komende dagen op Notebookcheck.com) - Een herinstallatie van de bestuurder niet het probleem, die ook aanwezig op het 15,6-inch versie van de GL702VM is niet op te lossen. Zo lijkt het niet om een ​​uniek probleem dat alleen onze huidige herziening eenheid.
  De GL702VM is voorzien van een matte 17,3-inch scherm met een native resolutie van 1920 x 1080 pixels. Volgens de Asus website, dit is de enige beschikbare scherm model. De schermen helderheid (311,9 cd / m²) is goed, maar het contrast (652: 1) moet hoger zijn. Op een positieve noot: Het display vertoont nooit PWM flikkeren.

Het scherm ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie, waardoor de frame rate van het scherm en de GPU dynamisch worden op elkaar afgestemd. Dit is verondersteld om zo vloeiende beelden mogelijk te maken - vooral met computerspelletjes - zonder display fouten.
  beeldscherm van de laptop toont een DeltaE-2000 kleurafwijking van 6,3 in standaardinstellingen. Een resultaat onder de 3 moet worden nagestreefd. Het scherm heeft geen last van een blauwe tint. Met behulp van het kleurprofiel wij bieden, kunnen de kleur en grijstinten weergave worden verbeterd. De kleurruimten sRGB AdobeRGB en kan niet worden weergegeven. De dekkingsgraad oplopen tot 55% (AdobeRGB) en 83% (sRGB).
  Asus levert de notebook met een IPS-paneel dat stabiele kijkhoeken heeft, die de weergave leesbaar vanuit elke positie maakt. De laptop kan buiten worden gebruikt, hoewel de zon niet zou schijnen te fel. Accu HP 593554-001 .
  Met de GL702VM, Asus levert een 17,3-inch gaming laptop die alle huidige games vloeiend kan weergeven. We zijn de herziening van de minst dure (1399 euro) model van de reeks. Een Windows-besturingssysteem is niet inbegrepen. Als je bijna 1800 Euro te investeren, krijg je het beste model van de serie met een SSD harde schijf en 16 GB RAM-geheugen.
  De GL702VM sport een Intel Core i7-6700HQ (Skylake) quad-core processor. Het is een vertegenwoordiger van top range CPU's. Dit model is te vinden in veel gaming laptops, want het biedt veel rekenkracht, maar toch slaagt erin om een ​​relatief laag stroomverbruik te handhaven. De CPU biedt ook meer dan voldoende prestaties voor applicaties naast computerspelletjes. Met een TDP van 45 watt, de processor is drie competities boven ULV-CPU's (15 watt). De Core i7 werkt met een basis snelheid van 2,6 GHz. Turbo kan de kloksnelheid te verhogen tot 3,1 GHz (vier kernen), 3,3 GHz (twee kernen), of 3,5 GHz (één core); dit werkt tijdens het opladen, alsmede op de batterij. Het is echter niet zo agressief als andere notebooks. Daarom heeft de resultaten van onze CPU testen zijn iets slechter dan die van vergelijkbare laptops.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 34 0 Commentaires
0 votes

Nieuw laptop Accu Dell Vostro 1310

Posté par ganjiang le 04/12/2016

 

17-inch laptops zijn zeldzaam in het bedrijfsleven. Het is dus des te meer verheugend dat HP biedt een bijzonder goed doordacht model in haar portfolio in de vorm van HP ProBook 470 G4. Lees in ons verslag waarom het geen serieuze concurrentie niet wijd en zijd heeft.
  HP ProBook 470 G4 is het grootste model in HP ProBook 400 lineup. Als dit te veel laptop, kleinere HP ProBook modellen, zoals de ProBook 430 G4 (13-inch), ProBook 440 G4 (14-inch) of ProBook 450 G4 (15-inch), zijn optioneel verkrijgbaar. Zelfs als de uniforme designlijn onderstreept de relatie alleen van buiten, zijn er enkele fundamentele verschillen binnen. HP ProBook 470 G4 komt altijd met dedicated 930MX grafische kaart van Nvidia en is, gelukkig, uitgerust met een kijkhoek stabiel IPS, Full HD paneel. Buiten dat, is onze review-exemplaar voorzien van Intel's Core i7-7500U processor uit de Kaby Lake generatie, 8 GB RAM-geheugen en een SSD-HDD combinatie. Bij een huidige aankoopprijs van rond 1100 euro, het komt in de buurt van de premie configuratie aangeboden in HP's online configurator.
  De aluminiumkleurige behuizing van HP ProBook 470 G4 maakt een kwalitatief hoogwaardige en ingetogen indruk. Alleen het werkgebied rondom het toetsenbord weer een geborsteld metalen oppervlak. dienblad en schermcover de behuizing zijn van kunststof. De overgang van de verschillende materialen is naadloos dankzij de passende kleur, en dit leidt ook tot een uniforme en consistente behuizing uitstraling.

De stijfheid is goed in totaal, en moet meer dan voldoende voor de meeste toepassingsscenario's zijn. Echter, stijfheid van de review-exemplaar is niet overeen met de stijfheid van een unibody aluminium behuizing, of dat van de premie zakelijke toestellen.

De vastgestelde gewicht van 2,77 kg is nogal matig voor een 17-inch laptop, en het is derhalve nog steeds vrij draagbaar. Het goede levensduur van de batterij maakt het ook vaak het verlaten van het licht, 350 gram voeding thuis.
  HP ProBook 470 G4 kenmerken goede connectiviteit, en bestrijkt een breed scala van mogelijke toepassing scenario's. Twee van de vier USB-poorten de USB 3.0 standaard, en een daarvan is uitgevoerd als een type C-poort. Echter, een Thunderbolt-poort of USB 3.1 Gen.2 niet aanwezig is. Accu Dell Vostro 1520 .

Hoewel de ProBook sport twee video-outs en de grafische chips eigenlijk hoge resoluties te ondersteunen op een frame rate van 60 Hz, kan de laptop niet deze te gebruiken. Het heeft niet de noodzakelijke interfaces, zoals DisplayPort 1.2 en HDMI 2.0. De review-exemplaar bij de meeste bereikt 2048x1536 pixels bij 60 Hz via analoge VGA en 4096x2160 pixels bij 24 Hz via HDMI.

Anders, een optische drive en de LAN-poort worden geïnstalleerd tegen de huidige trend.De interface verdeling wat inconsistent: Terwijl de rechtszijdige poorten ver naar achteren en dus nauwelijks beïnvloeden aangesloten randapparatuur, de linkszijdige poorten ver naar voren en ook veel te dicht bij elkaar.
  Hoewel Realtek kaartlezer is aangesloten via PCIe, het ondersteunt alleen UHS-I snelheden op maximum. Bijgevolg is een top snelheid van 83 MB / s bij lezen en 62 MB / s bij schrijven waren alleen mogelijk met onze Toshiba Exceria Pro 64 GB referentiekaart. In tegenstelling, heeft de USB-prestaties niet zwakheden vertonen, en het behaalde zeer goede 401 MB / s bij lezen en 334 MB / s bij schrijven (Samsung Portable SSD T1 250 GB).
  Intel Dual Band Wireless-AC 7265 (a / b / g / h / n / ac), en Bluetooth 4.2 zorgt voor de communicatieve apparatuur. Gigabit-LAN en een HD-webcam worden ook geïnstalleerd. Een interne breedband module kan niet worden besteld of achteraf. De WiFi-verbinding snelheid en stabiliteit maakte een goede indruk in de test. Op een afstand van 17 meter in zichtlijn, de Bluetooth module handhaaft een stabiele verbinding met een externe UE Boom 2.

HP ProBook biedt een goede basis security configuratie in de vorm van een Trusted Platform 2.0-module en een vingerafdruk-scanner naast de gebruikelijke BIOS en het systeem wachtwoord authenticatie. In ruil daarvoor wordt een SmartCard-lezer zelfs niet optioneel aangeboden.

Onder andere HP geeft de HP Elite USB-C docking station als een compatibel model. Het vergemakkelijkt de integratie van de laptop in een stationaire werkomgeving en draagt ​​zo bij een welkome plus van gemak. Hogere prestaties interfaces zijn niet beschikbaar, omdat het is aangesloten via USB 3.0 snelheid. De prijzen momenteel beginnen bij ongeveer 220 euro. HP's ProBooks verschijnen niet op de compatibiliteitslijst van HP's Elite Thunderbolt 3 docking stations in de regel. Accu Dell Vostro 1710 .

De toegewijde onderhoud luik laat toegang tot de belangrijkste componenten vrij gemakkelijk. Een RAM bank is nog steeds onbezet in de review-exemplaar; een harde schijf en solid state drive zijn al in de 2,5-inch drive en M.2 sloten zitten. De ventilator is ook goed toegankelijk is, en is gemakkelijk schoon te maken wanneer dat nodig is. Daartegenover is het niet mogelijk om de 48-Wh accu in de basisplaat geïnstalleerd.
  Onafhankelijk van de wettelijke garantie, garantie van de fabrikant is 12 maanden. Diverse uitbreidingen en upgrades beschikbaar zijn tijdens de configuratie in HP's online winkel. Zo kan bijvoorbeeld een 3 jaar on-site service worden toegevoegd, te beginnen bij 136 euro, afhankelijk van de diensten, en HP eist 174 euro voor een 5-jaar bring-in service.

Als geschikt voor een 17-inch laptop, HP ProBook 17 G4 features full-sized sleutels in een 19-mm raster. De specifieke numerieke rechts beweegt het hoofdtoetsenbord naar links, wat leidt tot een asymmetrische opstelling naast het touchpad. Deze links zijdige layout zullen sommige gebruikers ergeren als het tijdens het midden gezeten posities in de voorkant van het scherm zou kunnen leiden tot een onnatuurlijke plaatsing van de hand. Een model zonder numpad wordt niet aangeboden.

Het toetsenbord is voorzien van een zeer goede feedback in de vorm van een fatsoenlijke drukpunt, relatief rustig beroerte, en over het algemeen stevige ondergrond. letters van het toetsenbord zijn hoge contrast en kan gezellig worden verlicht in donkere omgevingen dankzij een twee-level backlight. De lay-out komt overeen met de standaard en is niet verwarrend. HP voegt ook welkom snelle toegang functies voor de helderheid van het scherm controle, volume en toetsenbordverlichting via FN combinaties.

Het touchpad heeft een praktische afmeting van 121x66 mm en biedt een goede glij-eigenschappen. Ingangen worden betrouwbaar uitgevoerd. Met twee vingers te tikken kan de rechtermuisknop te klikken met de muis te vervangen. Echter, de touchpad produceert soms clacking lawaai dan. De muisknoppen geïntegreerd in het invoerveld zijn aangenaam om te gebruiken en erkent ingangen met een rustige klik lawaai.
  Twee verschillende schermen voor de HP ProBook 470 G4 aangeboden. Kopers moeten de fout te kiezen voor het model met een HD + scherm (1600x900 pixels) niet te maken. Dit model beschrijft al te veel nadelen alleen te kijken naar de spec sheet. Naast de veel lagere resolutie, de helderheid, kijkhoek stabiliteit, contrast, en reproduceerbare kleurruimte aanzienlijk slechter dan de Full HD, UWVA scherm (1920x1020 pixels) in onze review-exemplaar. De vermelde toeslag voor de superieure scherm is matig 50 euro in HP's online winkel, en het zal zeker blijken te zijn een goede investering op de lange termijn zijn. Accu Dell Vostro 1310 .
  Dit is niet slechts bij de goede prijzen op de spec sheet, maar soms zelfs duidelijk overtroffen. De maximale helderheid van het scherm, gemeten in het midden, bereikt 361 cd / m² (fabrikant: 300 cd / m²) en het contrast is 1480: 1, dankzij de lage zwartwaarde van (fabrikant: 600: 1). 10 niveaus van helderheid laat het instellen van de helderheid nauwkeurig genoeg. We maten 141 cd / m op niveau 7, waarbij we ook de batterij testen. Het scherm van de verlichting van 84 procent is nog steeds goed en vooral, heeft het geen opvallende achtergrondverlichting bloeden of troebel weer te geven. maximale helderheid van het scherm is ook beschikbaar op batterijen werkt. Dit samen met het matte oppervlak zorgt voor een goede outdoor bruikbaarheid.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 38 0 Commentaires
0 votes

Koop Accu Voor Dell Precision M4700

Posté par ganjiang le 23/11/2016

 

Gigabyte heeft het ontwerp van hun AORUS gaming notebook meegenomen naar het volgende niveau met de komst van de X7 DT v6. Met toonaangevende GPU en CPU-prestaties, een snelle solid-state opslag en krachtige netwerken en weergave-opties, alles kan vertragen?

Sinds enige tijd heeft Gigabyte gewerkt om serieuze opmars in de gaming notebook markt (vaak gedomineerd door de wil van Alienware, ASUS ROG en MSI, onder een aantal andere nieuwkomers) te maken met steeds hogere kwaliteit-aanbod. Vandaag zijn we met wat het gemakkelijk hun meest overtuigende brouwsel tot nu toe: de X7 DT v6, uitgerust om te doden-en $ 3099 MSRP, misschien geprijsd op die manier, ook. Maar onder zijn kwaliteiten, één ding de X7 DT v6 lijkt niet bereid op te nemen is het compromis. Van een overgeklokte Intel Core i7-6820HK aan de formidabele NVIDIA GeForce GTX 1080 , aangevuld met 32 GB DDR4 geheugen en een 512 GB M.2 PCIe SSD NVMe, dit is een notebook dat niemand willen zou moeten verlaten.

Het is ook een aanzienlijk slanker en mooier machine dan we van Gigabyte heb gezien in het verleden, en de relatieve draagbaarheid voor zijn klasse (3,25 kg) provoceert de typische bezorgdheid over thermisch beheer en het geluidsniveau. Het duidelijkste directe vergelijking hier is om de nieuwe Razer Blade Pro, die bijna identiek specs sport en met een vergelijkbare vormfactor en draagbaarheid-hoewel we nog niet de Razer herzien. Zoals gebruikelijk zal onze schare van ongeëvenaarde testen de barsten (indien van toepassing) in deze indrukwekkende stichting onthullen. Laten we beginnen.
  De AORUS X7 DT v6 heeft een slank, magnesium behuizing met overwegend vlakke oppervlakken. De grootste uitzondering hierop is op het display deksel, waar de gebeitelde lijnen subtiel flankeren de zilverachtige eagle logo in het midden van het deksel-net genoeg flair, maar niets te opzichtig. Ondertussen is de rest van het apparaat relatief ingetogen, met alleen de verlichte uit-knop en veelkleurige individueel verlichte toetsen echt op te vallen. Men kan net de markeringen van het AORUS logo op het oppervlak van de touchpad bij weinig licht; in lichtere omstandigheden, wordt duidelijker. De enige klacht die we hier kunnen indienen is ten aanzien van die van de vingerafdrukken en de huid oliën, die gemakkelijk kunnen worden aangetrokken door de oppervlakken en zijn veel moeilijker te reinigen. Een microfiber doekje is opgenomen om te helpen bij een dergelijke esthetische onderhoud te vergemakkelijken. Accu Dell Precision M4600 .

Haptisch, de oppervlakken voelen zich ook luxe. Het metaal is cool om aan te raken (bij stationair toerental, toch) en zorgt voor een zachter gevoel dan glanzender opties. deels als gevolg van de grote rubberen voetjes, het toestel is opvallend stabiel op een vlakke ondergrond. Niet veel flex is apart aanwezig is van in het centrum van de basiseenheid, en alleen onder matige druk. Intussen is de schermcover is tamelijk stijf, maar de druk op de achterkant produceert zichtbare verstoringen op het paneelvormige zodat voorzichtigheid geboden te vermijden.

Het relatief lage gewicht van 3,25 kg (7,17 pond) wordt aangevuld door slechts 30 mm dik en een over het algemeen heel draagbaar pakket. Tight scharnieren ook helpen maken gebruik tijdens het transport aangenaam. In samenhang met het gewicht van de basiseenheid worden de scharnieren afgestemd net voldoende compact om voor comfortabele één hand openen zonder de basis van het oppervlak.
  De meeste alles wat we willen zien is aanwezig in termen van connectiviteit op de X7 DT v6; we getrakteerd op vier totaal USB-poorten (drie USB 3.0 en een USB 3.1-type C, zonder Thunderbolt 3 ondersteuning) en tal van mogelijkheden voor video-uitgang (2x HDMI samen met DisplayPort). Laat u niet misleiden door de VGA-vormige rubber aan de linkerzijde van het toestel; het is niet echt een VGA-poort, en in plaats daarvan is slechts een lege ruimte (zie onze foto's van de interne moederbord voor bewijs hiervan). Port lay-out is vooral handig, met de USB-poorten verspreid drie verschillende randen en de twee HDMI-poorten ook tegenover elkaar; afstand is misschien een beetje krap, maar mag niet problematisch voor de meeste kabels en adapters te bewijzen.
  The Killer Wireless-n / a / ac 1535 Wireless Network Adapter in de X7 DT V6 beschikt over een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps met 20/40 MHz-kanaal bandbreedte op 2,4 GHz en 20/40/80 MHz op 5 GHz. De adapter presteerde goed in onze tests, en we waardeerden ook de meegeleverde DoubleShot Pro-technologie, die automatisch maakt gebruik van zowel de Killer Ethernet-adapter en de Wi-Fi-adapter samen 1,867 Mbps totale bandbreedte, en dat ook prioriteit verkeer tussen de twee op basis waarvan verbinding is sneller op een bepaald ogenblik. Deze functionaliteit leek goed tijdens ons testen van de machine. The Killer Wi-Fi-adapter bevat ook Bluetooth 4.1-functionaliteit.

De X7 DT v6 omvat een tamelijk forse 230W Delta Electronics ADP-230EB T AC-adapter, dat is een relatief veel voorkomende adapter ook gebruikt voor een aantal ASUS ROG notebooks. Het weegt 900 g, wat een typisch formaat voor een notebook van deze klasse. Afgezien van de stroomadapter, een microfiber schoonmaakdoekje en een USB flash drive geladen met systeem drivers zijn ook in de doos. Accu Dell Vostro 3550 .

Gigabyte's opgenomen Command & Control-software (met een logo en de naam van die terug harkens naar een oude real-time strategy game die we vonden) is echt een handige troef. Op het meest elementaire niveau, het biedt gemakkelijke toegang tot de audio-volume, helderheid van het scherm, draadloos wisselt, en andere dergelijke fundamentals.

Maar buiten deze, zijn er ook tal van andere diepere functies. Eerste op de lijst is de easy-to-use ventilatorsnelheid controles (met vooraf ingestelde profielen), waarmee de gebruiker om alles, variërend van "stille" werking van de machine (waar het smoren en de temperatuur ontwikkeling in ruil worden opgeofferd voor lagere geluidsniveaus) om aan te geven "gaming" (nogal luidruchtig, maar met beperkte smoren) of zelfs handmatige snelheid instellingen van hoger dan dat. Volgende zijn de overklokken controles, die een elementaire dashboard-achtige interface aan temperaturen en / of vermogen van de CPU en GPU kloksnelheden dan hun voorraad defaults monitoren bieden.

Audio controls bieden tamelijk gedetailleerde controle over de vorm van het resulterende geluid, terwijl een geïntegreerde driver update nut en de back-up systeem hulpmiddel maken onderhoud en de ramp planning relatief pijnloos. Diverse andere schakelaars en opties bestaan ​​ook, zoals die met betrekking tot USB-oplaadkabel functionaliteit en de video-uitgang selectie. Tenslotte de "Fusie" module voorziet in zeer ingewikkelde besturing via geavanceerde toetsenbordverlichting systeem, waarbij iedere toets kan worden verlicht met een palet spanning 16,7 miljoen kleuren. Vooringestelde animaties zijn selecteerbaar (met aanpasbare parameters, zoals snelheid, richting en helderheid), of individuele toetsen kunnen hun lichten zijn ingeschakeld of uitgeschakeld voor een gemakkelijke identificatie van de bedieningsorganen voor een bepaalde toepassing.
  Opwaardering en vervanging van onderdelen op de AORUS X7 is niet al te veel van een proces, op voorwaarde dat de gebruiker heeft een Torx schroevendraaier tot hun beschikking. 12 schroeven op het onderste paneel op het basisstation, en het is vermeldenswaard dat de twee middelste onderste schroeven ook zijn bedekt met een dunne film die lijkt waarschijnlijk aanwezig te zijn om aan te geven of het apparaat is door de gebruiker geopend. Eenmaal binnen, zowel fans zijn gemakkelijk toegankelijk voor het reinigen, en tal van vervangbare onderdelen en poorten zijn beschikbaar: twee M.2 2280 SSD-poorten (waarvan er één werd bevolkt van ons beperkt nazicht configuratie), een 2.5 "drive bay 7mm (ook bevolkt) , vier (4) RAM slots voor DDR4 SODIMM (2 bevolkt), de WLAN-adapter, CMOS-batterij, en ten slotte, het interne systeem batterij. Accu Dell Precision M4700 .
  De X7 V6 is voorzien van een substantieel beter toetsenbord dan de vorige modellen. Toetsen zijn voorzien van een medium slag met een goede feedback, strakke bouw en comfortabele bediening kracht. De lay-out is ook aanvaardbaar, hoewel de verticale rij van de macro toetsen op de meest linkse kant vergt enige aanpassing; vergelijkbaar met de ThinkPad Fn / Ctrl-syndroom, voor de eerste paar weken van het gebruik, de gebruiker waarschijnlijk per ongeluk verwarren deze toetsen voor de typische sleutels grenzend aan de linkerkant van een typisch toetsenbord. Aangezien dit is een 17,3-inch machine, is een full-size numeriek toetsenbord ook aan de rechterkant. Zoals vaak het geval is, de pijltjestoetsen verspreid in dit vastgoed, die ook in eerste instantie kan een beetje verwarrend (aangezien ze beschikken over geen onderscheidende tekens).

 

Tags: Pas de tags
Vues: 32 0 Commentaires
0 votes

notebook Accu HP COMPAQ 8710w

Posté par ganjiang le 22/10/2016

<p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is de beste keuze voor uw HP COMPAQ 8710w laptop. De accu levert een spanning van 14.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele HP COMPAQ 8710w accu of als tweede reserve laptop accu.<br /></p><p>Het voltage van de HP COMPAQ 8710w accu wordt bepaald door het aantal cellen en celgroepen in de accu. Deze accu heeft cellen en levert daarmee een spanning van 14.8V. Dit voltage kan afwijken van het voltage van uw originele accu. In de meeste gevallen levert dit geen problemen op. Een verschil tot 1,5V kan geen compatibiliteitsproblemen opleveren. Bij een hoger verschil is het raadzaam eerst te kijken of er een HP COMPAQ 8710w accu met hetzelfde voltage beschikbaar is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen op  of onze technische ondersteuning voor uw laptop accu doornemen.<br /></p><p>Het milliampère-uur van een <a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">Accu HP COMPAQ 8710w</a> geeft de maximale capaciteit van de accu aan. Het wordt mede bepaald door het aantal cellen of celgroepen in de accu. Deze HP COMPAQ 8710w accu levert met cellen . Hoe hoger milliampèere-uur, hoe langer de laptop aan kan blijven op één acculading. Een hoger of lager milliampèere-uur kan echter nooit voor problemen met de compatibiliteit zorgen. U kunt altijd een HP COMPAQ 8710w accu met een hoger of lager milliampèreuur in uw laptop gebruiken. U kunt meer lezen over het milliampère-uur bij onze technische ondersteuning voor laptop accus.<br /></p><p>Wattuur geeft eigenlijk hetzelfde aan als het milliampère-uur alleen wordt hierbij ook het voltage meegenomen. Ook het wattuur wordt bepaald door het aantal cellen in de HP COMPAQ 8710w accu. Deze accu levert met cellen . U kunt het wattuur ook zelf berekenen door het voltage te vermenigvuldigen met het milliampère-uur. Bij deze accu is dat dus 14.8V  . Wattuur heeft geen effect op de compatibiliteit. Hoe hoger het wattuur van de HP COMPAQ 8710w accu, hoe langer de laptop aan kan blijven op één lading. U vindt bij onze technische ondersteuning voor accu meer informatie.<br /></p><p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de HP COMPAQ 8710w accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.</p><p><a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html</a></p>

Tags: Pas de tags
Vues: 64 0 Commentaires
0 votes

Dell Precision M4400 Laptop batterij Accu

Posté par ganjiang le 22/10/2016

 

Deze Dell Precision M4400 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

De accu zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. U kunt uw Dell Precision M4400 laptop overal gebruiken zonder dat u afhankelijk bent van de netvoeding. Bestel dus uw Dell Precision M4400 accu vandaag nog en u bent zo snel mogelijk weer mobiel!

Met deze Accu Dell Precision M4400 kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve Dell Precision M4400 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit Dell Precision M4400 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.


  koopaccuhanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de koopaccushop.


  Het beste voor een Dell Precision M4400 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Dell Precision M4400 batterij aangeschaft? Laadt de Dell Precision M4400 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Dell Precision M4400 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.


  Verwijder de Dell Precision M4400 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Dell Precision M4400 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4400.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 86 0 Commentaires
0 votes

nieuwe Dell R795X Accu online kopen

Posté par ganjiang le 19/10/2016

 

Dit betreft een orginele Dell R795X accu (batterij) voor de netbook series Deze Dell R795X accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie

Er is ook een accu van dit model beschikbaar van het 2-power merk. Het 2-power merk produceert uitsluitend accu's met R795X of Panasonic cellen die kwalitatief vergelijkbaar zijn met een originele accu. U betaald dan uiteraard meer maar u verkrijgt ook een betere kwaliteit accu waar u jaren plezier van kunt hebben.

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe Dell R795X Accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!

De belangrijkste specificaties :- Uitgangsspanning: 10,8V - 11,1V ,- Uitgangsstroom: 5200mAh ,- Merk: Powerprofs huismerk ,- Garantie: 12 maanden volledige omruilgarantie.

Deze accu is geschikt voor meerdere Dell R795X laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop 6910p accu - 10 tips voor een langere levensduur"

http://www.koopaccu.com/dell-r795x.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 45 0 Commentaires
0 votes

HP Pavilion dv6500 Accu Vervangende

Posté par ganjiang le 19/10/2016

 

Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) voor de HP laptop heeft een capaciteit van 5200mAh en een voltage van 11.1V. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit componenten wordt de accu geleverd met 12 maanden garantie. Deze Accu HP Pavilion dv6500 5200mAh 11.1V (huismerk/replacement) past in verschillende laptops van HP. Controleer vooraf of de accu geschikt is voor uw laptop. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.
Extra krachtige accu Pavilion dv6500 voor diverse HP laptops. Let op: deze accu past op de laptop maar is dikker dan de standaard accu: de accu steekt dus verder uit aan de onderkant/achterkant van de laptop.

Vervangende (niet originele) accu / oplaadbare batterij die volledig compatible is met het origineel. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de HP Pavilion dv6500 Accu fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zonder problemen te gebruiken met uw huidig toestel en lader. Vanaf 2 stuks: 10% Korting. Koop een bijpassende lader en ontvang nog eens 5 euro korting.
  U kunt altijd een HP Pavilion dv6500 accu vervangen voor een accu met een hogere capaciteit: meer mAh betekent een langere gebruiksduur en vormt geen belasting voor uw toestel.
  Deze accu heeft geen last van het 'geheugen-effect' : u kunt de accu laden wanneer u wilt. Echter voor maximale prestaties: de eerste 4 a 5 keer bijna volledig ontladen (door gebruik in uw toestel) en vervolgens volledig opladen. Hiermee kalibreert u tevens de accu zodat de laptop de juiste resttijd weergeeft. Voorkom volledige ontlading. Gebruikt u de accu langere tijd niet?

http://www.koopaccu.com/hp-pavilion-dv6500.html

 

 

Tags: Pas de tags
Vues: 40 0 Commentaires
0 votes

Nieuwe Notebook Accu Dell Studio 1749

Posté par ganjiang le 04/10/2016

<p>Een Dell notebook is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Dell laptop gebruiken. Op koopaccu bent u daarom op het juiste adres. koopaccu levert uitsluitend veilige accuen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Dell Studio 1749 batterij .</p><p>De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage en amperage van de vervangende <a href="http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html">Accu Dell Studio 1749</a> met uw ‘oude’ Dell Studio 1749 accu. Bij deze accu is de voltage  11,1v. Het amperage van deze Dell Studio 1749 accu is 7800mAh.</p><p>U vindt de specificaties op uw huidige Dell accu. Maar als het typenummer van uw Dell laptop overeenkomt met het typenummer: Dell Studio 1749 accu, dan kunt u uitsluiten dat u per ongeluk de verkeerde Dell accu bestelt. Het typenummer op uw Dell notebook kunt u ook terugvinden op de onderzijde van uw  laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Dell notebook een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Dell Studio 1749 batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu te vinden.</p><p>koopaccu levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accuen. Het voordeel van een Dell Lithium-ion accu is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Dell accuen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Dell hoe vol deze is. Zodoende zal de Dell laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu.</p><p><a href="http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html">http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html</a></p>

Tags: Pas de tags
Vues: 56 0 Commentaires
0 votes

Laptop HP EliteBook 8440p Accu Kopen

Posté par ganjiang le 04/10/2016

 

Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop HP EliteBook 8440p , deze zijn 100% compatibel met de originele accu.
  Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.
  Met deze accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve HP 6710b accu extra lang werken zonder stopcontact!

Kies je voor een accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop Accu HP EliteBook 8440p is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 12 maanden garantie.

Deze accu voor uw HP EliteBook 8440p laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect. Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8440p.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 66 0 Commentaires
0 votes
creer un compte