Blog

ganjiang

ganjiang

voir son profil et sa galerie
Adresse du blog : http://www.rondeetjolie.com/blog/blogger/listings/ganjiang.html?uid=349645
Lien de partage : http://www.rondeetjolie.com/blog/ganjiang.html

Beste kwaliteit Accu Dell T1G6P

Posté par ganjiang le 25/03/2017

 

De nieuwe Nitro heeft om verbinding te maken met het succes van zijn Skylake voorganger. Hoewel het heeft meer gaming vermogen voor dit, het is niet genoeg voor een zeer goede rating. Waar is de tekortkoming?
Kan de 2017 V15 Nitro, dat wil zeggen de Kaby Lake-update met Pascal graphics, gelijk aan de VN7-592G vanaf 2015: Een multimedia laptop die kunnen worden geconfigureerd voor alle behoeften? Is het net zo geschikt voor gaming als voor het vullen van een aangifte of bewerken van een website of voor vakantie video's?
Acer neemt geen risico's in termen van uiterlijk. De buitenkant is zeer vergelijkbaar met die van de 2015 VN Nitros. Het is dus een fundamenteel solide constructie met zwakke punten in de details. Echter, is een belangrijke wijziging aangebracht: bovenkant de basis, dat wil zeggen Polssteun toetsenbord en gebied, is nu gemaakt van een geborstelde aluminiumplaat. Een rubberen kunststofdeel werd vroeger. De nieuwe look heeft een metallic, hogere kwaliteit gevoel, maar het gewicht is toegenomen van 2,4 kg tot 2,52 kg.

Eerst de beeldschermscharnier: Er wordt strak getrokken en slechts één hand nodig is voor het openen dankzij de zware voet. Ten opzichte van de basis, het beeldscherm is zeer dun, en kan gemakkelijk worden vervormd zonder veel inspanning. De gebruiker merkt dit bij het openen van het deksel met een hand. De druk van de rug kan niet tegenstaan, hetzij. Positief: Zelfs onder hoge druk vanaf de achterkant produceert geen beeldvervorming. Het scherm lijkt even goed beschermd, waardoor het flexibel tot op zekere hoogte, maar niet gevoelig druk. Dit is ook te zien aan de voorzijde slechts kleine schaduwen geproduceerd maar verdwijnen meteen weer bij aanraking.

Hoewel het beeldscherm stevig vastzit, is het niet te voorkomen schommelen. De halte op ongeveer 135 graden wiebelt zichtbaar maar de basis niet draait. zilver covers De scharnieren en de middenconsole met Acer V Nitro logo zijn gemaakt van plastic, en ze kunnen blijkbaar worden ingedeukt. De Nitro kwaliteit lijdt hier het meest.

In tegenstelling hiermee, de basis: geborsteld aluminium bovenkant Het basisstation zorgt voor stabiliteit en kwaliteit. De kunststof onderzijde bedekt met een anti-slip afwerking completeert deze. De Nitro is aangenaam om mee te nemen zonder het gevoel al te zwaar.
  Omdat de Black Edition modellen niet een optisch station, er is een beetje meer ruimte voor interfaces. Acer niet echt dit uitputten. Bijvoorbeeld, zou een DisplayPort hebben zag er goed uit op de Nitro.

Echter, Thunderbolt 3 via USB 3.1-type C Gen.2 is geïnstalleerd. Dus de volle 3,1 transmissiesnelheid (max. 1212 MB / s) Tot slot moet worden ondersteund. Dit was niet het geval in de Skylake USB 3.0 xHCI controller. Nu kan snelle USB 3.1-opslagapparaten worden aangesloten. Accu Dell T1G6P .

Blikseminslag 3 is het alternatief voor externe monitors of opslagapparaten. Universal dokken, sommige met HDMI, DisplayPort en andere diverse havens, bestaan. Het is zelfs mogelijk om meerdere externe harde schijf behuizingen in serie te schakelen.
  We testen de geïnstalleerde Realtek RTS5129 USB-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing SD-kaart. Grote blokken gegevens worden overgedragen met een snelheid van 27 MB / s, terwijl 23 MB / s kan worden verwacht voor JPG-afbeeldingsbestanden (ong. 5 MB per stuk). Dit is een zeer slecht resultaat voor een SD-kaartlezer, die vermoedelijk door de USB 2.0 poort waarop het binnen is aangesloten.
  De draadloze oplossing afkomstig van Qualcomm (QCA6174 a / g / n / ac). Het is een AC-chip die kan overdragen via twee kanalen. Acer blijkbaar goed geïnstalleerd antennes op de beeldschermeenheid - Nitro V15 zendt op 618 Mbit / s en ontvangt op 541 Mbit / s een meter van het MIMO router. Bluetooth is net zo aanwezig door middel van standaard zoals Gigabit LAN van Realtek.

van 1280x720 pixels de webcam is relatief laag. Dit zou nog acceptabel voor snapshots of Skyping zijn, maar alle foto's zijn bleke, gebrek aan overzicht, en ze zijn zeer luidruchtig (vooral achtergronden).
  Acer niet preload veel bloatware, afgezien van adminhulpmiddelen, zoals Acer's Care Center (updates, diagnose, herstel, TuneUp, en ondersteuning). TuneUp verhuist Windows tools om de Care Center waar bijvoorbeeld kunnen applicaties worden geprioriteerd.

In aanvulling op de voeding, worden alleen de gebruikelijke instructie en garantie documenten gevonden in de doos. Acer heeft geen producten die speciaal voor de Nitro lineup bieden.
  Het is bijna alsof Acer onze klachten heeft gehoord over de moeilijke toegang van de onderdelen van de voorganger. Hoewel veel schroeven moeten nog worden vrijgegeven, kan de gehele bodemplaat van de laptop worden verwijderd. Geen onderdelen zijn verbonden met de grondplaat meer.

Maar dan is het niet zo eenvoudig in de praktijk na alles. De ingewanden waaronder het toetsenbord kan uit de bak met behulp van een dunne schroevendraaier wanneer de laptop staat op zijn kant worden geschoven. Opmerking: De schroefgaten moet worden gebruikt voor dit.

Een gat opent die zorgvuldig moet verder worden geopend met de handen. Plaatsten we de Nitro op het deksel verwijderd en de gehele bodemplaat. Soms zijn de havens addertje onder het gras en zullen zorgvuldig moeten worden bevrijd.

Bij het verwijderen kunnen alle componenten worden benaderd met uitzondering van de gesoldeerde processor en GPU. Het werkgeheugen is net zo gemakkelijk te vervangen als de Wi-Fi module. Een SSD kan worden ingebracht in de lege gleuf NVMe (2280 / M-toets). Accu  Dell 7FJ92 .

Gefeliciteerd Acer: De ingewikkelde tuning ondernemingen van de voorganger zijn een ding van het verleden. Het upgraden van de laptop met een NVMe SSD is zeker een optie die veel kopers zal doen in de komende jaren, met name in de entry-level model met een harde schijf als we hier testen.
  Acer biedt een twee jaar pick-up en return service in het kader van de standaard garantie (1 jr. ITW). Uiteraard is de wettelijke garantie van twee jaar met het verschuiven van de bewijslast na zes maanden van toepassing.
Het toetsenbord met een scherpe daling en stevig beroerte is niet gewijzigd. Acer dacht waarschijnlijk "never change a winning team" en dit was de juiste beslissing. De individuele toetsen zijn licht hol, wat het makkelijker maakt voor de vingers om ze te vinden. De daling is duidelijk, hoewel niet bijzonder lang.

De rode achtergrondverlichting niet schijnt door middel van de sleutels, maar bevindt zich onder hen. Zo wordt de belettering niet vervaagd bij daglicht, hoewel ze een beetje "bolder" zou kunnen zijn. De lay-out met de knop in de rechterbovenhoek geïnstalleerd is heel logisch, maar de "DEL" -toets nu meer dan backspace is niet leuk.

De ClickPad met zijn matte, zweefvliegen-vriendelijke oppervlak is aangenaam in gebruik en is ook relatief groot met een diameter van 12,8 centimeter. Weinig inspanning is nodig om prompt een klik. Het is aanzienlijk moeilijker te klikken in de bovenste helft van de pad dan in de onderste helft. Er is absoluut geen daling bij de bovenste rand.
  matte LP156WF6-SPP1 scherm LG een AH-IPS paneel met een gespecificeerde helderheid van 300 cd / m (60 Hz), dit komt overeen met onze meting. Het heeft een categorie standaard resolutie van 1920x1080 pixels, wat betekent dat games normaal soepel zal lopen in deze resolutie. Net als in 2015 Nitros, Acer biedt wederom een ​​UHD resolutie (3840x2160 pixels). Het is te vinden in de duurste Nitros voor ongeveer 1700-1800 euro, ~ $ 1825 ~ $ 1932 (NH.Q23EG.006 en NH.Q23EG.007).

Potentiële kopers waarderen levendige kleuren naast een hoog contrast (1039: 1) en een sterke helderheid. Deze is te vinden in dit Nitro. Asus' Strix GL502VM biedt ook dit, en ook zonder PWM-flikkeren.

De verlichting van 86% is heel goed gezien over het gehele oppervlak. Er is geen zichtbare achtergrondverlichting bloeden in de hoeken en aan de randen. De helderheid wordt niet gedimd op batterijen werkt.
  De Calman analyse met de fotospectrometer toont een medium DeltaE zowel de grijsschaal niveaus en kleuren - en dit zonder gebruik van een profiel. De grayscales bijna bereiken van het doel bereik van minder dan drie. We gekalibreerd op het scherm om de verschuiving te verminderen. Dit had een effect op de grijstinten (DeltaE 1.3) maar niet de kleuren niet veel helpen (3.5).
  Calibration niet leidt tot een verbeterde kleurruimte dekking. Professionele foto-editors zullen ongelukkig met het scherm. Het panel heeft betrekking op 85% van de sRGB-ruimte, net als Asus' Strix GL502VM en enkele andere rivalen. Alleen de Aspire VX5-591G-78HD en Dell Inspiron 15 7000 7567 doen hier een slechtere baan.

De Aspire VN7-593G kan soms buiten worden gebruikt dankzij de mat oppervlak. De leesbaarheid is heel goed, hoewel de gebruiker niet direct moeten worden zitten in de zon.
  Zoals typisch is voor IPS, de kijkhoeken zijn geweldig. De test foto kan duidelijk worden erkend zonder vervormde kleuren en met een hoog contrast vanuit elke positie. Het scherm van de fabrikant verklaart hoeken van 80/80/80; rechts en links / boven / onder.
  De Aspire V Nitro is gericht op particuliere gebruikers met hoge eisen aan prestaties. Terwijl de 15-watt SoC's, zoals de 6500U (Broadwell) of 7500U (Kaby Lake) zijn standaard in laptops, 45-watt processors klok in de Black Edition Nitros.

1 TB harde schijf Seagate voor opslag en 8 GB werkgeheugen (DDR4) omgaat met de een of andere virtuele machine. Maximaal 32 GB kunnen in de V15 Nitro geïnstalleerd; twee geheugenbanken aanwezig en gevuld (tweekanaals). 16 GB DDR4 laptop modules bestaat.Accu  Dell GK479 .

De SoC Turbo varieert 2,8-3,8 GHz naargelang de GPU gelijktijdig geladen en of het in multi-core of single-core modus. De Cinebench test wordt een lus en biedt ons een stabiel resultaat in de cursus. Zo smoren is geen probleem.Als Prime95 toont ook, permanente reken- alle kernen tot klok fluctuaties 2,8-3,4 GHz. De SoC De temperatuur stijgt tot 95 ° C daarna.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 13 0 Commentaires
0 votes

Hoge kwaliteit Dell Inspiron 6400 Accu

Posté par ganjiang le 18/03/2017

 

Dell's nieuwste 7000-serie ultraportable migreert nog verder in de richting van high-end consumenten-grade luxe, zelfs met behoud van het grootste deel van wat stelt een bedrijf-grade machine afgezien van de massamarkt broeders. Heeft het nog steeds een top mededinger?
  Enkele maanden geleden hebben we beoordeelde de Dell Latitude E7270 , die we een waardige opvolger van de alom geprezen Latitude 7000-serie van business notebooks verklaard. Deze uiterst draagbare apparaat ontbrak de flair van top-rated consumenten-grade-modellen (zoals de XPS 13), maar in het rijk van de uitvoerbaarheid, vonden we weinig aan te merken alleen het beneden peil kleurruimte dekking, touchpad prestaties, SSD variëteit, en webcam kwaliteit. Het is al lang van uitgegaan dat het bedrijfsleven machines niet de slanke styling en luxe gevoeligheden van high-end consumenten-grade tarief, maar (in lijn met de concurrentie), met de introductie van de Latitude 7280 hoeven te delen, heeft Dell begonnen met het nemen van verdere stappen in de richting van intrekking deze langdurige begrip.

Tuurlijk, het scherm is niet zo mooi, de slanke aluminium behuizing is niet van toepassing, en de bezel is niet flinterdunne. Maar dit Latitude is dunner en lichter dan elk van zijn directe voorgangers, en de footprint is aanzienlijk ook gekrompen. Dit heeft al plaatsgevonden langs de tactvolle behoud van de meeste van wat definieert een bedrijf PC: een subtiele, ingetogen case design, veelzijdige aansluitmogelijkheden en een functionaliteit boven de vorm fundamentele filosofie.

Onze Latitude 7280 beoordeling unit is voorzien van een Intel Core i7-7600U processor , 8 GB DDR4-2400 RAM, een 256 GB SSD M.2, en een 1080p IPS anti-glare scherm. Met deze specificaties, zou onze configuratie kost ongeveer $ 1830. Laten we eens zien of het dat prijskaartje-en kan rechtvaardigen leven tot aan de stamboom-in onze strenge serie tests, benchmarks, en uitgebreide controle.
  Hoewel het enigszins merkbaar is geslonken sinds vorig jaar de Latitude 12 7000 , de 7280 de zaak nog steeds voelt zo stevig als altijd. Er is nauwelijks een flex over de breedte van de basiseenheid, en torsie (draaien) weerstand is vrij hoog. Hetzelfde geldt voor het schermcover, dat-terwijl vrij dun-bewonderenswaardige biedt bescherming aan het beeldscherm. Weinig tot geen vervorming LCD is duidelijk wanneer druk wordt uitgeoefend op de achterkant van het deksel.

De 7280's case is gemaakt in de eerste plaats uit magnesium en bekleed met de bekende soft-touch zwarte verf die Dell heeft gebruikt voor zijn laatste paar Latitude 7000-herzieningen, zodat de buitenkant voelt bijna rubberachtig, en dus het biedt een comfortabele grip. Het nadeel van deze verf is dat het ook verzamelt en heeft de neiging om op te hangen op vingerafdrukken en de huid oliën, die een beetje vervelend voor iedereen veel aandacht kan zijn. Hoewel we dit in meer detail later zullen bespreken, de positionering van de CPU in het midden van de machine in combinatie met de verhuizing van de uitlaat lucht aan het scharnier holte echt de 7280 een genot om te gebruiken op de schoot. En dankzij de keuze van Dell om de oude (kleine) rubberen voetjes met pensioen in ruil voor een XPS 13 -stijl-oplossing (twee grote, horizontale stroken van rubber dat de machine te verheffen iets voor een betere koeling en ergonomie), de notebook blijft veel meer vertrouwen in plaats terwijl het rusten op een vlakke ondergrond.

Sprekend van het scharnier holte, hebben de twee scharnieren aan weerszijden van de bovenkant van de basiseenheid nu vervangen door één groot scharnier, opnieuw in de ader van de bekroonde XPS 13. Dit brengt het schermcover dichter bij het oppervlak, terwijl geopend aangezien deze roteert nu neer achter de eigenlijke basisstation tijdens gebruik, waarbij de locatie van elke poort weg staat aan de achterkant van de machine. Echter, de scharnieren nog steeds het gevoel zo strak en ondersteunende als altijd, en het scherm is bestand tegen trillingen en stuiteren als zowat elke hebben we geëvalueerd. Accu Dell Inspiron 6400 .
  Hoewel het kleiner en lichter dan eerdere modellen, 1,3 kg, de Latitude 7280 blijft (natuurlijk) niet zo licht als de XPS 13 (1,23 kg) -of zelfs HP Elitebook 820 G4 (1,26 kg). Maar het is de meest draagbare Latitude 12-to-date, het scheren nog een andere 84 gram af van zijn voorganger (de E7270: 1.384 kg). En het is ook de kleinste en dunste notebook in onze vergelijking veld vandaag, het scheren van 5-6 mm uit de lengte en diepte en ergens rond de 1 mm off hoogte / dikte. Omwille van de context, de XPS 13 is nog steeds een stuk kleiner, bij 15 mm dik (ten opzichte van de Latitude 18 mm) en een 201 x 304 mm footprint (versus 209 x 305 mm) -en natuurlijk, dankzij de ultra -dunne bezel, zij beheert ook een grotere (scherm 13,3 inch versus 12,5 inch) passen. Toch is de Latitude 7280 blijft een zeer draagbare machine voor de 12,5-inch klasse.
Het maakt niet uit hoe je het schijfje, heeft de Latitude 7280 een beetje verloren terrein op het gebied van connectiviteit dan zijn voorganger. Het aantal full-sized USB 3.0 Type A-poorten is te danken aan 2, hoewel een derde USB Type-C Gen 2 / Thunderbolt-poort vult de ontbrekende één. Echter ook MIA is de mini-DisplayPort, vermoedelijk overbodig geacht de aanwezigheid van de nieuwe Thunderbolt poort en de bestaande HDMI-poort (dat blijft). De SD-kaartlezer is ook naar beneden geslonken tot MicroSD grootte, die niet is bijna net zo veelzijdig. De Ethernet-adapter heeft eindelijk (zie de volgende paragraaf voor meer informatie over dit) heeft een bodemklep ontwerp dankzij de migratie naar een slanker rand. En misschien wel het allerbelangrijkste (voor zakelijke gebruikers, in ieder geval), de E-Port dock connector aan de onderzijde is volledig verdwenen-weer, zeker in afwachting van een verhuizing naar Thunderbolt docking hardware plaats.

Dat is een hoop van herziening te verteren, en bedrijven zullen waarschijnlijk moeten doen wat soul-zoeken als ze lang afhankelijk geweest over E-Port en E-Port Plus-dock. Toch is het goede nieuws is dat het nog volop poorten voor de meeste praktische doeleinden, en op voorwaarde dat Thunderbolt docks zal het lukken, hoeven gebruikers alleen dragen een extra adapter met hen op de weg te zorgen voor een volledige drie USB-poorten als voorheen. De enige andere items ontbreekt dan zijn de extra video-uitgang (weer, die USB Type-C / Thunderbolt kan bieden) en de full-sized SD-kaartlezer, maar de kans groot dat is een smakelijk offer voor de meeste gebruikers. Als alleen Thunderbolt docks waren zo zorgeloos en betrouwbaar in hun huidige staat als de eerbiedwaardige E-Port producten, zouden we beter over deze overgang te voelen ...
  Voor WLAN-connectiviteit, de Dell Latitude 7280 is voorzien van een Intel Dual Band Wireless-AC 8265 draadloze adapter, die in staat snelheden tot 867 Mbps. Net als de meeste, deze adapter biedt ook Bluetooth-connectiviteit. Hoewel eerdere Breedte 7000 modellen gepropt de ethernetpoort precies in het scharnier achterklep (vanwege de iets grotere oppervlakte dan de rest van de behuizing rand), de 7280 elimineert dit oppervlak in ruil voor de geïntegreerde middelste scharnier. Daardoor is de Gigabit Ethernet poort naar rechts van de behuizing en, zoals hierboven vermeld, bevat nu een opvouwbare bottom flap te verzekeren ontwerp past. Terwijl de inrichting licht minder geschikt kan zijn, kan ten minste de migratie van de poort aan de zijkant van de machine worden geïnterpreteerd als een verbetering.
  Out Latitude 7280-configuratie is voorzien van een Touch Fingerprint Reader, FIPS 201 Gecontacteerd Smart Card, contactloze smart card, NFC, and Control Vault 2.0 Geavanceerd Authenticatie met FIPS 140-2 Level 3-certificering. Ook inbegrepen is de Dell Command Client Suite met optionele Dell Data Security and Management Software. Latitudes, net als andere professionele apparatuur in de markt, zijn gebouwd voor het bedrijfsleven en enterprise-grade management. Accu Dell Latitude D830 .
  De Latitude 7280 bevat alleen een AC-adapter in het vak-de standaard Dell 65W ovular adapter die is verspreid al jaren als de primaire Latitude 7000-serie lader. De adapter weegt 294 g.
  De meeste elke grote vervanging component is toegankelijk van achter de onderkant kap-en dat de dekking is eenvoudig te verwijderen na acht kruiskopschroeven verwijderd. Binnen vindt u de batterij, WLAN / WWAN-adapters, een enkele RAM-sleuf, de M.2 SSD, de heatsink / de ventilator en de CMOS-batterij te vinden. De DC-aansluiting is ook gelukkig nog steeds gemakkelijk te vervangen (dus solderen nodig) in het geval van breuk via een enkele schroef en een stekker.

Maar natuurlijk verkleining dat de 7280 verwerkt komt niet zonder problemen. Hoewel de Latitude E7270 reeds het verwijderen van het moederbord nodig is om een toetsenbord vervanging te vergemakkelijken, 7280 handhaaft deze ongelukkige trend. Bovendien, dankzij het nieuwe beeldscherm ontwerp met de centrale scharnier en slanker onderste display grens, LCD vervangingen-moeten ze ooit gerechtvaardigd-vereisen nu aanzienlijke demontage (verwijdering van het voetstuk, batterij, WLAN / WWAN-kaarten, en het volledige scherm assemblage) vóór de ring kan ook worden verwijderd om toegang tot het paneel geven.
  Ondanks zijn dunner design, de Latitude 7280 beheert nog steeds een vergelijkbaar toetsenbord gevoel en kwaliteit iets wat we beschouwen als een cruciaal aspect van het bedrijfsleven apparaten te behouden. De 7280's toetsenbord is voorzien van de belangrijkste reis die voelbaar dat van de XPS 13 (één groot voordeel ten opzichte van het laatste, wiens zaak is dus nogal een beetje slanker). Bedieningskracht en feedback zijn bijna identiek aan die van de vorige modellen in de Latitude 7000-serie , en aangezien we al lang hebben verkondigd die toetsenborden te worden onder de beste in de industrie, heeft hier niets veranderd in dat opzicht. Lay-out, de belangrijkste lijmen, en de afstand voelen zich ook vertrouwd met de onorthodoxe pijltjestoets / Page Up / Page Down combo nog steeds aanwezig in de rechter benedenhoek. Het oppervlak van de toetsen glad en comfortabel en lijkt van hoge kwaliteit, en ze stevig bevestigd om rammelen te voorkomen. Typen is rustig en onopvallend, zelfs ondanks het uitstekende gevoel van feedback.

Het toetsenbord in onze review unit is ook verlicht, en de verlichting is met name meer gelijkmatig verdeeld is dan die van de vorige modellen in de serie. Zoals gebruikelijk, zijn er twee helderheidsniveaus te kiezen, en volledig uit. Accu  Dell Inspiron 9400 .

We hebben lang geprezen touchpads (vooral op business-modellen) met aparte fysieke knoppen, en de Latitude 7280 zet deze trend met twee zeer comfortabel (en rustig) hardware knoppen. Echter, het touchpad zelf, een Alps Electric product, verloren terrein enigszins door de jaren heen in vergelijking met zijn concurrenten, zoals veel Synaptics-merk touchpads en zelfs de Dell XPS 13's Elan touchpad, die we uitstekend te vinden in weerwil van de geïntegreerde toetsen. Ongeacht, het is nog steeds redelijk, en het grootste deel van de tijd, gebaren en wijst werken prima. De afwerking is niet zo comfortabel als die van de XPS 13, die een glad glazen touchpad oppervlak is voorzien, maar het is ongeveer gelijk aan die van de vorige Latitudes, die hebben aangetoond dat ze goed houden onder zware belasting voor de komende jaren. Het zal doen, maar we hopen dat dit een van de onderdelen gepland voor herziening in toekomstige modellen-ideaal, terwijl nog steeds het behoud van de hardware-knoppen.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 14 0 Commentaires
0 votes

HP Pavilion g7 Laptop Accu kopen

Posté par ganjiang le 09/03/2017

 

De FX502VM biedt bijna alles wat daarbij komt de GL502VM zonder aanzienlijke invloed op de prestaties. De SKU met het laagste einde TN beeldscherm moet echter worden vermeden vanwege de zeer slecht contrast.
  Op soortgelijke wijze als hoe MSI GE serie is een cutdown versie van de duurdere GT serie met hetzelfde chassis grotendeels intact, de FX502VM een afgezwakte versie van de GL502VM. Dit is hetzelfde chassis bijna letterlijk op te slaan voor een aantal kleine wijzigingen in de havens en kleurenschema. Als zodanig, raden we het controleren van onze bestaande evaluatie van de GL502VM voor meer informatie over het chassis en de mogelijkheden ervan als bijna al onze opmerkingen over te dragen.

Heeft de FX502VM maakte andere wijzigingen onder de motorkap om die lagere start prijzen van $ 1000 of $ 1100 USD bereiken? Asus heeft operatief verwijderd een paar hardware functies die potentiële kopers moeten zich bewust zijn van, hoewel ze gelukkig allemaal hebben geen grote invloed op de gaming prestaties. In deze review gaan we over de minieme verschillen tussen de FX502VM en de duurdere GL502VM tweeling.
  De gitzwarte chassis van de FX502VM contrasteert het zilver en oranje vinden op de high-end modellen zoals de ROG G75x of G701 series. De bouwkwaliteit is verder identiek aan de GL502VM inbegrip van de relatief sterke basis en stijf scharnieren. Naar beneden te drukken op de polssteunen of het midden van het toetsenbord zal de oppervlakken net iets vervormen en mag niet een reden tot bezorgdheid. Probeert het basisstation draaien resulteert in licht gekraak en toegankelijk kromtrekken ook, maar dit is weer minimaal. Het deksel buigt een beetje te gemakkelijk voor onze smaak en we hopen dat een goede opvolger of redesign de kwestie zal verlichten.

We kunnen waarnemen onbedoelde gaten of spleten tussen materialen met onze testeenheid met uitzondering van de binnenste montagekader zoals blijkt uit de afbeelding rechts. Bepaalde gebieden rond de binnenste ring uitsteken vanaf de randen van het scherm, dat is iets wat we hebben waargenomen op bepaalde MSI en Clevo eenheden in het verleden ook. Dit heeft geen invloed op de algehele bouwkwaliteit van het toestel, maar het is een doorn op een verder strak design.
  De GL / FX502VM chassis zit in tussen de grote jongens, zoals de MSI GT62VR of Alienware 15 R3 en de superdunne pralines zoals de MSI GS63VR , Razer Blade Pro, of zelfs Asus 'eigen G501 reeks in termen van grootte en gewicht. Hoe dunner MSI optie biedt dezelfde CPU en GPU als onze Asus tegen zeer tastbare nadelen waaronder luidruchtiger fans, algemene warmere temperaturen en veel hogere prijzen. Dit maakt de FX502VM een goede optie voor degenen die willen nog steeds een relatief draagbare gaming notebook zonder de uitgaven een arm en een been op een Razer of Aorus.  Accu HP Pavilion g7 .
  Beschikbare interfaces zijn identiek aan de GL502VM uitzondering van het weglaten van de USB type C poort. Dit kan enige hardcore gamers irk, maar het doel mainstream publiek voor de FX-serie zal waarschijnlijk onverschillig over de ontbrekende poort. De rest van de poorten zijn gemakkelijk te bereiken en zijn vrij gelijkmatig verdeeld tussen de twee kanten van de notebook. Geen poorten op de achterzijde vanwege de nabijheid van de warmtepijpen langs de rand en het overschot van ventilatieroosters.
  De geïntegreerde kaartlezer biedt een real-world doorvoersnelheid van ongeveer 80 MB / s met onze Toshiba Exceria Pro UHS-II SD-kaart-test. Dit wordt vergeleken met meer dan 100 MB / s vlaggenschip machines zoals de XPS 15 9550 of MSI GT serie. Overbrengen 1 GB ter waarde van foto's op het bureaublad zal ongeveer 13 seconden duren.

De kaartlezer slot zelf is niet veerbelast en is niet zeer diep in het chassis, ofwel. Een volledig ingebrachte SD-kaart nog meer uitsteken dan de helft van de lengte van de rand van de notebook, dus zorg moet worden genomen om niet per ongeluk buigen of breken van de kaart.
  De FX502VM schepen met dezelfde Intel 8260 WLAN + Bluetooth-module als GL502VM. Onze netwerken testresultaten sneller dan bij onze GL SKU waarschijnlijk door achtergrondactiviteit en andere programma's die kunnen interfereren op het tijdstip van testen. Ongeacht, we nog steeds opgenomen stabiele transfer rates met geen connectiviteit problemen tijdens normaal gebruik.
  Inclusief extra's zijn een kabelbinder en garantie. Er zijn geen USB-of HDMI adapters meegeleverd met de doos.
  De gehele onderste paneel kan vrij gemakkelijk worden losgemaakt met een kleine Philips schroevendraaier en een scherpe rand. Zoals te verwachten, het binnenwerk zijn bijna identiek aan die van onze laatste GL502VM testexemplaar. Gebruikers kunnen eenvoudig vervangen M.2 SSD, 2,5-inch drive, M.2 2232 WLAN-kaart, en de single 1x DDR4 SODIMM-slot. De toegang tot de BIOS batterij kan extra demontage nodig.

De standaard één jaar fabrieksgarantie beperkte garantie geldt voor zowel de laptop en de batterij. CUKUSA zal ook betrekking hebben op alle onderdelen van de reseller geïnstalleerd voor drie jaar, met inbegrip van opslag drives en RAM-modules.
  Het verlichte chiclet toetsenbord is de standaard Asus ROG tarief. De toetsen zorgen voor een reis van 1,6 mm met een rustige en relatief stevige feedback wanneer ingedrukt. In vergelijking met onze recent beoordeeld XPS 15 9560 , de toetsen op de Asus gekletter minder en niet wiebelen side-to-side zo gemakkelijk. Key feedback is niet zo stevig als op de MSI GT-serie of de hiervoor genoemde Dell, maar aangenaam toch. Accu HP Pavilion DV7 .

Een drie-niveau rode achtergrondverlichting wordt standaard geleverd. We zijn nog steeds geen fan van de plaatsing van de uit-knop als het zit voorzichtig in de buurt van de meest gebruikte "PgDn" en - toetsen "". Aanvullende macro of extra toetsen zouden ook gewaardeerd net als op de G75x serie of de MSI GT / GE-serie.
  De redelijk formaat (~ 10,5 x 7,5 cm) ClickPad functioneert zoals de bedoeling en is even ontvankelijk rond de randen en hoeken zoals het is in de richting van het centrum. Terwijl glide is glad, de mat oppervlak accumuleert vet zeer snel.

Het grootste nadeel van de ClickPad is dat de onderste helft onderdrukt te gemakkelijk en voelt spongier dan de bovenste helft als gevolg. Gewoon het toepassen van lichte druk op de clickpad voor de cursor controle zorgt ervoor dat het oppervlak enigszins zinken. Dit squishy reizen een negatieve invloed op de anders stevige geïntegreerde muis toetsen.
  Het display is de belangrijkste onderscheidende factor tussen de FX502VM en de duurdere GL502VM. Overwegende dat de twee FHD weergaveopties voor de GL502VM zijn IPS met ofwel 72 procent of 94 procent NTSC kleur dekking, de FX502VM restjes de 94 procent NTSC optie ten gunste van een meer goedkope 45 procent NTSC optie. Deze lagere-end TN scherm is wat we hier hebben op onze test-eenheid en het is zeer teleurstellend vooral voor een gaming notebook. Contrast ratio is erg laag (300: 1), de helderheid van de achtergrondverlichting is onvoldoende, en gamma is teleurstellend smal. Deze zelfde BOE NT156FHM-N41 paneel kan ook te vinden op de Dell Vostro 15 5568 en Acer TravelMate P449-M , die beide ook slecht scherm vertonen.

Subjectief, de combinatie van slechte contrast niveaus en smalle kleurengamma resultaten in de zwarten op zoek te grijs en kleuren comparant gedempt. Tekst en afbeeldingen zijn anders scherp met slechts een lichte korreligheid om de algehele matte scherm. Blacklight bloeden is relatief nog, maar grote verschuivingen in grijstinten kan worden waargenomen zoals gebruikelijk is op goedkope TN panelen.
  Color dekking is slecht in ongeveer 57 procent van de sRGB standaard of 36 procent van AdobeRGB. Goedkopere TN panelen meestal vallen in de 60 procent sRGB bereik ten opzichte van 80 procent of meer op veel IPS-panelen, dus dit is een indicatie van een budget paneel op de FX502VM. De vergelijking onderstaande grafiek illustreert hoe veel smaller de kleurruimte van de FX502VM wordt vergeleken met de GL502VM. Hoewel dit niet per se invloed gaming prestaties, kan de game-ervaring zeker beter zijn.
  Verdere weergave metingen met een X-Rite spectrofotometer onthullen goede grijstinten en kleurbalans out of the box, zodat een eindgebruiker kalibratie zal niet drastisch verbeteren van de weergave verder. Dit is misschien wel de enige goede kwaliteit over het paneel in vergelijking met andere notebooks met IPS-displays. Kleuren nog groeien onnauwkeurig hoe hoger de verzadiging niveau te wijten aan gebrekkige sRGB dekking. Accu HP Pavilion g6 .
  Zowel outdoor zichtbaarheid en kijkhoeken zijn arm op onze configuratie. De achtergrondverlichting is nergens in de buurt van helder genoeg voor comfortabel gebruik buitenshuis zelfs wanneer je op de maximale helderheid en bij het zitten in de schaduw. De arme kijkhoeken belemmeren het verder met opvallende kleur verschuivende zo niet vrijwel direct worden bekeken op het scherm.
  Core CPU opties zijn weer identiek aan de GL502VM met een keuze uit de kern i5-7300HQ of i7-7700HQ en DDR4 RAM tot 24 GB. Zowel van de 45 W quad-core processors zijn voldoende voor mainstream gaming en zorgen voor een goede balans met de GPU. Spreken van de GPU, de GTX 1060 de enige optie is tot nu toe op de notebook, hoewel we niet verbaasd om te zien zou zijn GTX 1050 Ti en GTX 1050 opties op de FX-serie verder langs de lijn.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 17 0 Commentaires
0 votes

Accu Dell Inspiron 1720 online Kopen

Posté par ganjiang le 02/03/2017

 

HP heeft de Pavilion 17 bijgewerkt met Kaby Lake en Pascal, die betere prestaties, een langere levensduur van de batterij, en meer thermische hoofdruimte moet zorgen. Is de Pavilion 17t-AB200 een budget gaming machine overwegen waard?
  Zes maanden geleden hebben we beoordeeld HP Pavilion 17 V3A33AV (model 17t-ab000). Hoewel saaie in het ontwerp en uitstraling sportieve dunne plastic behuizing, onopvallend ergonomie, en twijfelachtige invoerapparaten-it slaagde ook waar dat het meest: snelle CPU en GPU prestaties; grote opbergmogelijkheden; een heldere, kleurrijke vertoning; en een relatief lichte gewicht voor zijn klasse. Vandaag richten we onze aandacht op de HP Pavilion 17t-AB200, die ups de ante verder met de hulp van een Kaby Lake CPU en NVIDIA Pascal architectuur GPU.

Onze review unit is voorzien van een Intel Core i7-7700HQ quad-core CPU gepaard met een NVIDIA GeForce GTX 1050 GPU. We hebben ook 16 GB DDR4-2400 RAM en een dual-opslag configuratie bestaat uit een Samsung SSD en een 1 TB 7200 rpm harde schijf. Tenslotte, terwijl 4K touchscreen configuraties bestaan, onze machine was uitgerust met een standaard 1080p anti-glare IPS scherm. Hoe werkt deze mid-range multimedia machine behandelen zich tegen de rest van de markt? Laten we het uitzoeken.
  The Pavilion 17t-AB200 geval is niet veranderd sinds we de beoordeeld 17t-ab000 in augustus. Het is nog steeds volledig opgebouwd uit plastic, en een nogal (helaas) dun plastic op dat. Optredens zijn aanvaardbaar, maar gewoon: zowel de grijze scherm deksel en het patroon bovenklep ademen een metallic look van een redelijke afstand, met faux de bovenklep van geborsteld metaal toekenning van de Pavilion een dun-vieled voorgevel van hogere kwaliteit constructie. In werkelijkheid, hoewel de basiseenheid stevig genoeg is op een vlakke ondergrond, flex is zeer waarneembaar, en het schermcover verdraait veel te gemakkelijk voor comfort. Tenminste afwerking is positief, met openingen tussen onderdelen consistente en kleine althans, totdat de gebruiker eerst probeert te demonteren voor het onderhoud (die we meer uitputtend in een later hoofdstuk zullen bespreken).
  De machine is in ieder geval relatief draagbaar voor zijn klasse, met een totaal gewicht van slechts 2.954 kg (6.51 lbs) en een voetafdruk wat recht is in lijn met die van de concurrentie. Dankzij nauwe, goed afgestelde scharnieren, het afbeelden afhandelt bewegingen en trillingen goed, hoewel het niet mogelijk om het eigenhandig openen (de basis lanceert het oppervlak). Accu Dell Inspiron 1720 .
  Port selectie en plaatsing hebben ook niet veranderd sinds onze vorige beoordeling. Dat betekent dat, helaas, ons dezelfde kritiek nog steeds van toepassing zijn, misschien zelfs een grotere mate dankzij de concurrentie groeit steeds beter uitgerust in deze afdeling. Slechts drie USB-poorten (waarvan één USB 2.0, en die geen van zijn USB 3.1 / Type-C) en het ontbreken van een tweede display-uitgang optie, zoals mini-DisplayPort zijn ongelukkige onoplettendheid die waarschijnlijk over het hoofd gezien kan worden gezien de prijs en mid-range doelgroep van het paviljoen, maar die nog bleek in vergelijking met de talloze andere insluitsels van het hoger-end gaming notebooks.

Transfer tarieven van de SD-kaartlezer gemiddeld 91,24 MB / s in onze AS SSD sequentiële leestest, die zeer snel en merkwaardig verbeterd ten opzichte van die van de Pavilion 17-ab000. Real-world testen met behulp van een gemiddelde van drie runs kopiëren consequent formaat JPG-afbeeldingen was ontnuchterend echter het produceren van resultaten vrijwel identiek aan die van onze vorige tests op het Skylake voorganger.
  Nogmaals, de netwerkhardware blijft hetzelfde als die van het paviljoen 17-ab000 . Voor draadloze communicatie, hebben we een Intel Dual-Band Wireless-AC-adapter 7265 (2x2), en voor de fysieke Ethernet-connectiviteit is er een onboard Realtek PCIe GBE Family Controller. Prestaties van beide adapters was goed in onze test. De Intel-adapter bevat ook Bluetooth-functionaliteit.
  Inbegrepen bij het Paviljoen 17t is een relatief compacte 150 W AC-adapter met een gewicht van slechts 428 g. Daarnaast worden er geen andere accessoires ontvangen.
  Onderhoud aan de Pavilion 17t-AB200 is een beetje een pijnlijk onderwerp. Onze eerdere beoordeling van de 17-ab000 aangeduid als "user-onvriendelijke ', en dat is helaas precies het geval is hier ook. Demontage om de toegang tot zelfs de meest fundamentele componenten vereist het verwijderen van niet minder dan veertien kruiskopschroeven (waaronder vijf uit het batterijcompartiment), en dat is nog maar het begin.

Vanaf hier moet het hele bovenklep worden verwijderd, maar dit deel bleek bijzonder lastig tijdens onze review van de 17t-AB200. Stevige plastic clips rondom de gehele omtrek (zoals vaak het geval is), maar grote zorg moeten worden genomen om deze aan de bovenkant los te maken zonder schade aan de cover, en een bijzonder onzekere strook van plastic langs de optische drive bay is uiterst kwetsbaar. Tijdens onze zorgvuldige demontage, zelfs ondanks onze expertise en voorzichtige aanpak, dit deel van de bovenklep ontwikkelde een scheurtje-dat is gelukkig onzichtbaar, terwijl gemonteerd en niet een bedreiging voor de stabiliteit van de behuizing, maar toch die hadden kunnen worden vermeden met een meer doordachte design. Accu Dell Vostro 1700 .

Eenmaal geopend, kunnen gebruikers gemakkelijk toegang tot zowel drive bays (2,5-inch SATA en M.2), beide RAM slots, de WLAN-adapter, en het systeem ventilator.
  The Pavilion 17 is bedekt met een 1-jaar garantie depot. Zoals altijd, garantie upgrades zijn beschikbaar voor aankoop rechtstreeks van de fabrikant.
  The Pavilion 17t-AB200 toetsenbord is minder verwant aan dat van een 17-inch notebook en nog veel meer in lijn met wat we gewend zijn van een Ultrabook. Te weten, ervaren we licht bediening kracht en ondiepe reizen, aangevuld met een redelijke mate van feedback. Het is verre van zelfs de beste Ultrabook-grade keyboard die we hebben gebruikt, maar na een beetje van aanpassing, het zou moeten volstaan ​​voor de meeste gebruikers. Uiteraard, gezien de omvang van de machine, een numeriek toetsenbord past makkelijk langs de rechterkant van het volwaardige toetsenbord. Op dezelfde manier, maar de enige echte klacht dat we hebben in deze afdeling blijft de dimensionering van de op / neer pijltjestoetsen en de suboptimale gebruik van de overvloedige ruimte aan weerszijden van het toetsenbord voor meer speciale toetsen. De toetsen zijn verlicht door een ietwat ongelijke verdeling verlichting regelbaar tot slechts twee staten: ON en OFF.

Het touchpad blijft ook slecht. Terwijl het oppervlak is comfortabel en groot, de speciale toetsen wekken sponsachtig reactie en verschaffen onvoldoende terugkoppeling naar de gebruiker zekerheid te klikken leveren. Bovendien, we moeite om links en rechts klikken differentiëren gedurende onze tijd met de machine. Gebaren minstens het werk zoals bedoeld, dankzij een capabele Synaptics merk controller.

Onze Pavilion 17t-AB200 beoordeling unit is voorzien van een 17,3-inch 1920x1080 resolutie anti-glare IPS-scherm, wat overeenkomt met 127 PPI. De machine is tevens te configureren met een touchscreen versie van de 1080p paneel, of tot een 4K touchscreen voor wie zij-verkiezen voor een extra $ 180 op het moment van dit schrijven. Hoewel het waar is dat een resolutie van 1080p op 17,3 inches is niet precies luxueus scherp, is het toch een praktische keuze voor de mid-range GTX 1050 GPU is opgenomen in de machine ... maar wat we laten zien dat in meer detail in een beetje.

Subjectief, het paneel lijkt een goede helderheid en contrast zijn voorzien, en kleuren komen af ​​als relatief levendig. Accu Dell J1KND .
  Hoewel het beeldscherm in de Pavilion 17t-AB200 is identiek in model om de een in zijn voorganger , hebben onze metingen enigszins ongeacht veranderd. Items zoals reactietijd en zwartniveau zijn bijna identiek, maar de totale helderheid enigszins afgenomen tot 265 cd / m, hetgeen leidt tot een iets lagere contrastverhouding van 996: 1. Helderheid distributie blijft uitstekend op 91%, te zorgen voor een uniform beeld over de breedte van het paneel.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 28 0 Commentaires
0 votes

HP HSTNN-OB60 accu vervangen

Posté par ganjiang le 27/02/2017

 

De ThinkPad uit de T-serie Represent typische business notebooks voor veel gebruikers. Lenovo is niet alleen voorzien van de nieuwe T470 met moderne processors en havens, doel aussi volledig Oproepen een nieuw frame. Update: Luminance op de batterij
Lenovo's bijgewerkt bedrijf lineup biedt nauwelijks verrassingen van dit jaar. Veel modellen kreeg alleen de update Kaby Lake, het doel MOST-serie nog steeds gebruik maken van de Sámi frame. Een uitzondering is de "standaard" T-serie - Zowel de 14-inch ThinkPad T470 en de 15,6-inch T570. Het is de eerste keer sinds de TX40-serie drie jaar geleden dat ze een nieuwe doos, qui est Iets kleiner en lichter. Het 14-inch model zou kunnen zelfs het verminderen van de afstand tot de T470s (geen veranderingen voor de doos) zijn.

Ons testmodel is de ThinkPad T470 20HD002HGE voor 1640 euro met een moderne Kaby Lake Core i5-7200U, 8GB RAM, een 512 GB SSD-NVMe evenals een mat Full HD IPS-paneel. De veiligheid apparatuur is zo uitgebreid als altijd en nu Lenovo aussi voorzien van een volwaardige Thunderbolt-poort 3 met een USB type-C connector. De campus model (voor studenten en docenten) van ons testmodel heeft de aanwijzing 20HES01100 en is veel meer betaalbaar op 1.200 euro.

Rivalen hoogwaardige zakelijke notebooks van eerst de andere grote fabrikanten. De lijst omvat de HP EliteBook 840 G4, de Dell Latitude E7480, evenals de Fujitsu LifeBook U747, bijvoorbeeld. We konden echter nog niet te beoordelen alle 'em nog gold Ze ares momenteel de revue, dus we zullen onder andere Recensies aussi enkele van de voorgangers voor onze vergelijking. De ThinkPad T470s is zeker een interessante vergelijking apparaat zo goed, dus we zullen aussi onder meer de gelijknamige geconstrueerd T460s .
  We-al genoemd que la ThinkPad T470 is een van de weinige nieuwe laptop van Lenovo met een nieuw frame dit jaar. De afmetingen (zie ook de grootte vergelijking hieronder) nauwelijks veranderd, kunt u nog steeds gericht zijn gemakkelijk te onderscheiden van de nieuwe T470 van ict voorganger . De Chinese fabrikant nu weer maakt gebruik van een zwart frame en doet afstand van de donkergrijze kleurstelling. Accu HP HSTNN-LB60 .

Het systeem laat een zeer dichte afdruk en het basisstation is zeer stabiel. Druk is geen probleem voor de koolstofvezel versterkte kunststof frame, het enige gebied links naast het touchpad gebied onder de contacten, qui resulteert in een licht rammelend geluid. Verdraaien Pogingen alleen leiden tot licht krakende ook. De dunne deksel kan niet helemaal bijbenen in dit opzicht. De onderste rand in het bijzonder gemakkelijk kan worden gedraaid, qui resultaten in beeldvervorming. De druk van achter aan eerst de andere kant is geen probleem en het verdraaien Pogingen weer resulteren in slechts kleine krakende. De twee metalen scharnieren zijn zeer stevig en Call stuiteren preventie principe te voorkomen, je-moet gebruiken doel beide handen om het deksel te openen in ruil. De maximale openingshoek is - zoals gebruikelijk - 180 graden.

Over het algemeen, zowel de stabiliteit en de bouwkwaliteit zijn zeer goed, doel, qui is geen verrassing, is niet helemaal door met hoogwaardige metalen unibody constructie. Een voordeel van de T470, echter, is de externe batterij (totaal van twee batterijen), qui est Gemakkelijk bereikbaar aan de achterkant. Het is gelegen in het centrum en is niet-hebben een voetsteun, zodat het apparaat is zeer stabiel op een bureau, zelfs wanneer u de batterij te verwijderen. Er zijn geen speciale dienst luiken, het doel kun je de hele bodem te verwijderen om toegang te krijgen tot de componenten (daarover later meer).
  Lenovo aussi gebruikt het nieuwe frame naar de havens te werken en te verplaatsen Reviews enkele van 'em. De SIM-tray (micro-SIM) is nu weer in de accubak aan de achterkant, bijvoorbeeld. The belangrijkste valuta In vergelijking met het vorige model is de implementatie van de 3 Thunderbolt-poort, qui est aussi een USB type-C-Port (Gen2) die kan worden gebruikt voor het opladen (Power Lever 2.0). TB3 is zeer veelzijdig en toekomstbestendige The Daarom; ondersteunde protocollen omvatten aussi DisplayPort 1.2a, bijvoorbeeld. De lat kan een hoge resolutie van 4K schermen bij 60 Hz te rijden; de HDMI 1.4-uitgang biedt alleen ondersteuning voor 4K bij 24 Hz. VGA-monitoren, qui zijn nog steeds veel voor in Sommige bedrijven, vereisen een adapter (niet meegeleverd).

Lenovo maakt gebruik van de beschikbare ruimte aan beide zijden van het frame zeer goed en aussi implementeert drie gewone USB 3.0-poorten (USB 3.1 Gen1, 1x always-on), een RJ45 ethernet, een full SD-kaartlezer en een SmartCard-lezer. Dedicated docking stations (vorige modellen nog steeds ondersteund) kunnen via docking haven aan de onderkant worden bevestigd. We hou echt van de lay-out - Alle poorten zijn aan de achterkant en zijkanten Reviews richting is er genoeg ruimte entre les afzonderlijke havens. De prestatie van de gewone USB poorten is goed; Gemeten we meer dan 380 MB / s in combinatie met onze externe Samsung SSD T3.
  De SD-kaartlezer (UHS-I) aan de rechterzijde neemt de geheugenkaart en volledig Call Zou het dan ook worden gebruikt voor permanente opslag expansie. We kunnen een maximale overdrachtsnelheid van 90 MB Bijna / s (AS SSD) te bepalen in combinatie met onze referentiekaart van Toshiba (EXCERIA Pro SDXC UHS-II 64 GB, tot 260 MB / s). Foto's (.jpeg, ~ 5 MB per stuk, in totaal 1 GB) worden overgebracht op bijna 77 MB / s. Dit zijn gemiddelde resultaten, Kon doel sneller kaartlezer veel hogere resultaten te beheren. Accu HP 484171-001 .
Naast de geïntegreerde Gigabit controller (Intel I219V) voor bekabelde netwerken, kunt u draadloze netwerken gebruiken Uiteraard ook. Lenovo biedt diverse adapters; ons testmodel is uitgerust met de Intel Dual-Band Wireless-AC 8265. De naam al doet vermoeden dat het een dual-band module (2x2, 2,4 en 5 GHz) met een maximale overdrachtsnelheid van 867 Mbps. Alle moderne standaard WiFi 802.11ac Inclusief de snel evenals Bluetooth 4.2 worden ondersteund. De Intel Eigenlijk Module ondersteunt de snellere standaard 4.2, het besturingssysteem doel systemen beperkt is tot 4,1 selon Lenovo. De optionele Tri-Band Wireless-AC 18.265 van Intel WiFi-module (2x2, 802.11ad WiGig) is een interessante optie, qui is nodig voor het draadloze dockingstation. Meer informatie over de lat is beschikbaar in de sectie "Accessoires".

Onze gestandaardiseerde test met de WLAN-router van Linksys EA8500 (1 m afstand) vastgesteld zeer goede resultaten voor onze testmodellen. We kunnen zien 657 Mbps 512 Mbps Ontvangen en verzenden, zodat de T470 is een van de snellere systemen op dit gebied en het kan aussi winnen van de kleinere broer of zus ThinkPad E470. Alleen nieuwe MacBook Pro-modellen van Apple zijn merkbaar sneller. We testten de ThinkPad T470 met verschillende routers Tijdens de verslagperiode (Fritz! Box 7490 en Asus RCT-AC56U) en er waren geen problemen op het gebied van prestaties of stabiliteit.
  De ThinkPad est disponible met een optionele WWAN-module. Lenovo biedt twee verschillende modellen: Intel XMM 7160 (Fibocom L831 WATER, 4G LTE) en LTE Qualcomm Snapdragon X7-A (Sierra Wireless EM7455). Het est aussi mogelijk om te upgraden naar een Overeenkomstige na de aankoop van het toestel, omdat alle benodigde antennes al zijn voorbereid. De WWAN maakt gebruik van de M.2-2242 module slot, dus je kunt geen gebruik maken van een extra SSD (M.2-2242) in dit vak. WWAN en WiGig worden ondersteund. De ThinkPad T470 ondersteunt NFC aussi, goal Het was niet beschikbaar in ons testmodel.

Niets veranderd in termen van de HD-webcam. Er waren nauwelijks vooruitgang op het vlak van beeldkwaliteit over de laatste koppels jaren. Het apparaat is nog steeds voldoende voor videogesprekken. De dual-array-microfoon boven het scherm laat een veel beter gevoel en overtuigt met duidelijke stemopnames.
  De veiligheidsapparatuur van de ThinkPad T470 is zeer uitgebreid en we niets te missen. Het begint met de uitgebreide BIOS, waar u kunt instellen verschillende wachtwoorden en configureren van alle poorten individueel. Lenovo aussi implementeert een Trusted Platform Module (TPM 2.0) en Computrace wordt ook ondersteund.

U kunt de Windows login te beschermen met een standaard wachtwoord, een SmartCard of de vingerafdrukscanner. In tegenstelling tot de oude ThinkPad T460, Lenovo implementeert nu een zeer comfortabele touch scanner, Waar U-hoeft alleen maar je vinger op te zetten. Het werkt erg snel en betrouwbaar in de praktijk. Gezichtsherkenning via camera wordt niet ondersteund.
  Lenovo al annonce Dat sommige nieuwe ThinkPad-modellen worden geleverd met de zogenaamde Windows Signature Edition. Dit est aussi het geval voor ons testmodel, Omdat er geen bloat ware met uitzondering van twee systeemtools (zie screenshot). Windows nog steeds zelf heeft de gebruikelijke toevoegingen als een proefversie van Office 2016 goud links voor games, kun je em doel snel te verwijderen.
  De doos van de Lenovo ThinkPad T470 omvat alleen de notebook zelf, door een 45-watt adapter, de externe 3-cell batterij en Sommige service brochures. Lenovo biedt een aantal speciale accessoires. Bijzonder interessant zijn de grotere accu's. Ze verhogen het gewicht van de laptop en aussi til het een beetje aan de achterzijde, kan je doel de dubbele principe runtimes met de 72 Wh-model. Accu HP HSTNN-OB60 .

De integratie in productieve omgevingen via een docking station voor another is belangrijk, en er zijn meerdere oplossingen. Om te beginnen, is er uiteraard de Thunderbolt-poort 3 en Lenovo biedt twee Overeenkomstige oplossingen (170-270 euro). Dan is er est aussi de speciale docking in de haven beneden. Het grote voordeel is de compatibiliteit met eerdere producten (helemaal terug naar de T440), dus je hoeft niet per se nieuwe hardware nodig. Lenovo biedt verschillende modellen in een prijsklasse entre 130-200 euro.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 25 0 Commentaires
0 votes

hoge kwaliteit Accu HP ProBook 4710s

Posté par ganjiang le 24/02/2017

 

Acer wil ongeveer 250 euro (~ $ 265) voor hun nieuwe 10,1-inch converteerbare Windows-laptop: de switch One. De paar honderd dollar krijg je een stille computer met een lange levensduur van de batterij - en een verrassend helder, contrastrijk IPS display.
  Acer Switch One is een goedkope cabriolet Windows-laptop met een 10,1-inch scherm. De kleine computer is uitgerust met een Atom-processor van de Kers Trail generatie. Concurrentie van het apparaat bestaat uit andere hybride laptops zoals de Lenovo IdeaPad miix 310 en de HP x2 210 G1 .
  De Switch One-kolen gekleurde behuizing is bijna volledig van kunststof gemaakt. Alleen de achterzijde van de tablet uit geborsteld metaal. Op het gebied van de productie, de converteerbare laptop toonde geen zwakke punten. De tablet component bleek uitzonderlijk stabiel en nauwelijks draaibaar. Het toetsenbord dock is een ander verhaal: we waren in staat om te buigen en draai het gemakkelijk.

Het apparaat wordt geleverd met de gebruikelijke reeks van verbindingen. De tablet component huizen zowel een micro-HDMI-poort en een micro-USB (2.0) poort. Het toetsenbord dock is uitgerust met een USB 2.0-aansluiting (type A). Acer ervoor gekozen om te vertrekken uit de nieuwere USB 3.0-technologie. De ingebouwde WLAN-module is voorzien van een Realtek chip (RTL8723BS) dat de WLAN-standaarden 802.11b / g / n, maar niet de snelle ac standaard ondersteunt.

The Switch One wordt geleverd met de 32-bits versie van Windows 10 Huis. Omdat deze versie is meer conservatief met zijn systeembronnen, fabrikanten installeren vaak dit OS op machines met minder prestatie vermogen bij hun opdracht. Dientengevolge, de computer niet in staat is 64-bits applicaties, maar dit feit is niet van belang. Bijna elke applicatie is beschikbaar in een 32-bit versie.
  De vlakke, licht opgeruwde toetsen op het onverlichte chiclet-toetsenbord hebben een korte reis lengte. De click punt is enigszins sponzig, en wij wensen de sleutels bood een beetje meer weerstand. Door de constructie, het toetsenbord gespen wat tijdens het typen, maar niet een mate hinderlijk. Al met al, Acer toetsenbord is geschikt voor gebruik thuis, maar vruchtbaar typisten zijn waarschijnlijk ontevreden te zijn. De multi-touch staat ClickPad meet ongeveer 9 x 5 cm (~ 3,5 x 2 inch). Vingers glijden gemakkelijk over gladde oppervlak van de pad. Het pad heeft een korte reis lengte en een duidelijke klik punt.  Accu HP MU06 .

Het touchscreen ondersteunt 10 touchpoints. Het werkt feilloos en reageert direct in te voeren. Het kan met de vingers of een actieve stylus. We testten de laatste functionaliteit met een stylus vervaardigd door Hama.
  The Switch One's 10,1-inch touchscreen display heeft een native resolutie van 1280 x 800 pixels. Acer verraste ons met deze heldere (311 cd / m²) en contrastrijk (1086: 1) scherm. Helaas, 70 procent helderheid en lager PWM flikkert met een frequentie van 52 Hz. Het heeft geen aanzienlijke gevoeligheid naar hoofdpijn en / of oogproblemen blootstelling aan dit soort flikkeren ontwikkelen.
  In de fabrieksinstellingen, het beeldscherm DeltaE 2000 kleur verschil is 6,78. Fabrikanten moeten streven naar een verschil van minder dan 3. Het scherm heeft ook te lijden van een blauwe cast.
  The Switch One's IPS paneel heeft een stabiele kijkhoeken, zodat de gebruiker de inhoud van het scherm vanuit elk perspectief te bekijken. reflecterende oppervlak van het beeldscherm is vaak onbetaalbaar in gebruik buitenshuis - vooral in direct zonlicht.
  Acer Switch Een daarvan is een 10,1-inch converteerbare laptop. De hardware is slechts voldoende prestaties vermogen voor simpele kantoor en internet-gerelateerde toepassingen. Ons testmodel is geprijsd op ongeveer 250 euro (~ $ 265). Acer biedt ook andere versies van de hybride computer met verschillende hardware componenten.
  De Switch One wordt aangedreven door een quadcore Intel Atom Z8300 x5 (Cherry Trail) processor. De CPU prestaties vermogen voldoende is voor de gewone office en internet-gerelateerde toepassingen. De Atom-processor draait op een basis kloksnelheid van 1,44 GHz. Met turbo, de kloksnelheid stijgt naar maximaal 1,84 GHz. De computer gaat profiteren van de turbo: hij voltooide onze CPU test op 1,6 GHz (multithread) en 1,6-1,84 GHz (enkele draad).
  Zolang de SoC niet overbelast, het gedrag van de computer is vloeibaar en stabiel. zwakke prestaties van de SoC is merkbaar wanneer het laadt websites die zwaar met advertenties of multimedia-elementen zijn, aangezien het toestel enige tijd om taken van die aard te voltooien nodig heeft. Omdat het systeem de 32-bits versie van Windows 10 loopt, wordt de PC Mark 8 Huis score laag in vergelijking met veel van zijn concurrenten. Er is geen manier om de algemene prestaties van het systeem te verhogen. Accu HP ProBook 4710s .
  Het systeem massaopslag medium een ​​eMMC module met een capaciteit van 64 GB. In de fabrieksinstellingen staat, ongeveer 47 GB beschikbaar blijven voor de gebruiker. Sommige vooraf geïnstalleerde applicaties en tools kunnen worden verwijderd om vrij te maken een beetje meer opslagruimte. De transfer rates zijn normaal voor een eMMC drive. De opslagruimte kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.
  Intel's Cherry Trail generatie HD Graphics GPU ondersteunt DirectX 12 en loopt bij snelheden tot 500 MHz. De resultaten in de 3D Mark benchmark zijn daarom normaal voor deze grafische kern.
  Voor moderne 3D-games, de computer Cherry Trail SoC is veel te zwak. Gebruikers die willen spelen op deze converteerbare laptop moeten houden met de casual games beschikbaar zijn in de Windows Store.
  De Switch One wordt passief gekoeld, wat betekent dat er geen ventilator aanwezig om lawaai te maken. Geen van de andere componenten genereert achtergrondgeluid niet.
  De converteerbare laptop voltooide onze stress test (Prime95 en Furmark loopt gelijktijdig minstens een uur) op dezelfde manier in zowel AC power mode en batterij-modus. De CPU (480 MHz) en GPU (400 MHz), beide liep bij lage snelheden van start tot finish. Het apparaat werd nooit bijzonder warm. De oppervlaktetemperatuur slechts overtroffen 40 ° C (104 ° F) op een plek.
  De stereo luidsprekers bevinden zich aan de onderkant van de achterzijde van de tablet. Hun maximale volume is vrij laag, en ze produceren een blikkerig geluid dat lijdt aan een ernstig gebrek aan bas. Gebruikers zullen een beroep moeten doen op een koptelefoon of externe luidsprekers voor een betere auditieve ervaring.
  In termen van het energieverbruik, de switch One houdt geen verrassingen. Onder elk niveau van de belasting, de computer energieverbruik tarief is normaal voor een toestel met deze hardware. De voeding heeft een vermogen van 15 watt.
  Onze WLAN-test - ontworpen voor normaal, dagelijks gebruik te simuleren - maakt gebruik van een script om het systeem bezet door regelmatig het laden van nieuwe websites te houden. De "evenwichtige" profiel actief is, energiebesparende functies van het apparaat worden uitgeschakeld en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². The Switch One batterij duurde 8:53 uur in deze test. Accu HP MU09 .
  Acer 10,1-inch converteerbare Windows laptop heeft een Cherry Trail processor aan boord, ontworpen om simpele kantoor en internet gerelateerde applicaties te draaien. Een decoder geïntegreerd in de GPU verlicht belasting van de CPU, terwijl de computer draait video in elk van de gebruikelijke formaten. Het toestel draait geruisloos en nauwelijks opwarmt at all. Een pro: Ons testmodel is uitgerust met een 64 GB eMMC module. Acer heeft ook modellen op de markt met slechts 32 GB opslagruimte. Wij hebben geen modellen aan met zo weinig opslag, ongeacht de fabrikant. 32 GB is gewoon te weinig voor een Windows 10-systeem. De schakelaar One 64 GB, ongeveer 47 GB beschikbaar blijven voor de gebruiker. het toetsenbord van de hybride laptop is geschikt voor thuisgebruik. De computer heeft een goede levensduur van de batterij, en de IPS-display biedt een stabiele kijkhoeken, hoge helderheid en rijke contrast - geweldige functies voor een toestel in deze prijsklasse.

Acer Switch Een daarvan is een redelijk goede cabriolet Windows-laptop, maar het heeft zijn zwakke punten. Het apparaat verdient enige kritiek op het ontbreken van USB Type-C-poorten. Het gebrek aan USB 3.0-poorten is ook een nadeel. Daarnaast is Acer alleen het aanbieden van een garantie van een jaar - een stap achteruit voor de fabrikant.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 25 0 Commentaires
0 votes

Dell Alienware M14x Laptop Accu

Posté par ganjiang le 18/02/2017

 

We hadden niet de kans om de eerste editie van de Alienware 15 R3 (Skylake + Pascal) te beoordelen, maar kunnen we eindelijk eens een kijkje op de veelbelovende gaming notebook met de Kaby Lake-update. Hoe werkt de 15-inch systeem houden ten opzichte van de concurrentie?
  Alienware het moederbedrijf van Dell biedt een configurator voor de Alienware 15 R3, maar je kunt niet combineren elke hardware component. De Duitse winkel bevat momenteel vier basismodellen gebaseerd op Kaby Lake geprijsd tussen de 1649 en 2459 euro (~ $ 1748 en ~ $ 2.607), maar u kunt gemakkelijk verhoging van de prijzen met upgrades.

Er zijn enkele fundamentele onderdelen voor elk model. De processor is een krachtige Intel quad-core, hetzij met ( i7-7700HQ ) of zonder Hyper-Threading ( i5-7300HQ ). De hoeveelheid DDR4-RAM is van 8 tot 32 GB (2400 of 2666 MHz), terwijl de opslagoplossing uit een conventionele harde schijf of een combinatie van SSD en harde schijf. Dell gebruikt een Full HD paneel, die, afhankelijk van de refresh rate (60 of 120 Hz), gebaseerd op de IPS of TN-technologie. Beide modellen ondersteunen G-Sync.

Dell bevat ook een high-end GPU van Pascal generatie Nvidia's. Terwijl de GeForce GTX 1060 is uitgerust met een 6 GB GDDR5-VRAM, de GeForce GTX 1070 wordt geleverd met 8 GB GDDR5. De huidige high-end model GeForce GTX 1080 is gereserveerd voor de 17-inch broertje Alienware 17 R4, die ook kan worden uitgerust met een AMD GPU (R9 470).

Maar terug naar het 15-inch model. Draadloze communicatie worden afgehandeld door de Killer chips 1435 of 1535, en de laatste is een gratis upgrade (vanaf februari 2017). Hetzelfde geldt voor de overgang van het Duits naar het Engels toetsenbordindeling. Je moet meer voor een upgrade betalen vanaf Windows 10 Home naar Windows 10 Pro. De andere opties zijn beperkt tot de garantie en de software (Office, beveiliging). Accu Dell Alienware M15x .
  We beginnen met het beste nieuws: De laatste herziening van de nieuwe gaming systeem beschikt ook over de bekende Alienware kwaliteit. Dit geldt met name voor het chassis, die gedeeltelijk is gemaakt van geanodiseerd aluminium en een magnesiumlegering. Dankzij metalen inleg op het deksel en de bodem notebook, de 15-inch systeem beschikt over uitstekende stabiliteit die de meeste concurrenten overtreft. Een nadeel is het gewicht: ongeveer 3,5 kilo is veel, zelfs voor een high-end notebook. De vorige Alienware 15 R2 (3,1 kg) is lichter, net als de GTX 1070 rivalen MSI GT62VR 6RE en Schenker XMG P507 (2,9 kg). De Asus GL502VS zelfs tips weegt slechts 2,6 kg.
Een ander probleem is de diepte van het chassis. Terwijl de concurrentie is ongeveer 27 centimeter, kunnen we meten meer dan 30 centimeter op de Alienware 15 R3, die ons doet denken aan een 17-inch-systeem. De uitstekende ventilator gebied voor een betere koeling (het scharnier wordt verschoven met ongeveer 3,5 centimeter) niet die er goed uitzien.

Anders zouden we het ontwerp handig te bellen. Ondanks het feit dat sommige elementen zijn vrij speels en duidelijk aan te geven een gaming notebook, de totale uitstraling ziet er heel nobel en verfijnd. Een van de belangrijkste merken, de integrale belichting, is ook duidelijk aanwezig. De verlichte zijkanten (zie foto's) zou kunnen zien als een 'poser gimmick "op het eerste, maar er zijn eigenlijk een aantal voordelen in het donker (een betere zichtbaarheid van de havens en de muis). Spreken van een muis: Alienware niet alleen verlicht het toetsenbord, maar ook het touchpad om ingangen gemakkelijker te maken.
  Of u nu de met rubber beklede polssteunen is een kwestie van smaak. Het oppervlak is handig om aan te raken, maar al snel trekt vuil. Op slechts 2,5 centimeter, de Alienware 15 R3 is verrassend slank. De scharnieren zijn een andere leuke verrassing, omdat ze het scherm te houden goed in positie en laat een stevige indruk (het is mogelijk om het deksel te openen met één hand). De maximale openingshoek praktisch uniek bij ~ 180 graden.
  Hoewel de twee USB 3.0 Type-A-poorten zijn vrij mager voor een gaming systeem, de haven selectie voldoet over het algemeen de verkoopprijs. U kunt tal van-randapparatuur in combinatie met de USB 3.0-type C-poort (links) en de Thunderbolt-poort 3 (achter), die ook ondersteunt USB 3.1 en DisplayPort. De situatie is vergelijkbaar voor externe monitors, waar u kunt kiezen tussen de mini-DisplayPort en HDMI 2.0-uitgang. Zowel de RJ45-aansluiting en de stekker bevinden zich aan de achterkant ook. The Noble lock (tegenhanger van Kensington-slot) en de twee audio-poorten (3,5 mm aansluiting voor headset en microfoon) bevinden zich aan de linkerkant. Accu Dell Alienware M11x .

Wij denken dat de connector voor de proprietary Alienware Graphics Amplifier is de grootste hoogtepunt. Het is een optionele vak dat een desktop GPU herbergt. Toch zal de doos waarschijnlijk interessanter geworden in een paar jaar als gevolg van de enorme prestaties van de GeForce GTX 1070. Dat de fabrikant heeft een optische drive niet uit te voeren is in tijden van Steam en dergelijke begrijpelijk, vooral omdat een dvd of Blu ray brander zou heel wat ruimte nodig en waarschijnlijk ook van invloed op de stabiliteit van het chassis. Maar we kunnen niet begrijpen waarom er geen kaartlezer.
  Dell maakt gebruik van producten van Rivet Networks voor de communicatie. De Gigabit Ethernet-Chip Killer E2500 en de draadloze module Killer 1435 (WLAN 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.1, tot 867 Mbps) worden geacht te worden geoptimaliseerd voor gamers, die wordt ondersteund door de krachtige Killer software ( aantal controles en instellingen). Onze gestandaardiseerde test WLAN met een afstand van een meter om de router bepaalt goede transfer rates voor de Alienware 15 R3. Gemiddelde resultaten van 560 Mbps (stuur) en 681 Mbps (ontvangen), respectievelijk, iets winnen van de Intel Dual-Band Wireless-AC 8265 van de Schenker XMG P507 (513 en 674 Mbps, respectievelijk).
  De levering is beperkt tot een quick-start guide en de benodigde voeding. De 240-watt adapter is verrassend slanke (2,5 cm), net als de laptop zelf, maar het heeft een vrij grote voetafdruk in rendement (20 x 10 cm). SKU's met de GTX 1060 waarschijnlijk geleverd met een compactere PSU.

Veel gamers willen niet gewoon gebruik maken van alle opties in het menu graphics; zij ook graag de volledige controle over de upgrade en het schoonmaken opties in de zaak. De Alienware 15 R3 presteert beter in dit opzicht dan het vorige model. Terwijl u alleen het RAM-geheugen, harde schijven, en de draadloze module via onderhoud luik toegang had tot op de Alienware 15 R2, kunt u nu - met bepaalde beperkingen - ook toegang tot de fans en het koelsysteem.

Het is opnieuw nodig het chassis verder te demonteren om alle inwendige en de batterij. Het onderhoud luik zelf is eenvoudig te verwijderen omdat het 'slechts' beveiligd door zeven schroeven (en je moet ook het luik los te wrikken). De Alienware 15 R3 heeft een totaal van twee DDR4-RAM slots, een 2,5-inch-slot, twee M.2 sleuven (2280) met NVMe / PCIe-ondersteuning en een kleinere M.2 slot, die ook kan worden uitgerust met een SSD volgens het label. Processor en grafische kaart zijn niet vervangbaar - en dat is vrij normaal tegenwoordig.
  Een 12-maands base garantie (Premium support met on-site service) is vrij mager. Een upgrade naar twee, drie of vier jaar kost tussen de 375 en 1124 euro (~ $ 397 en ~ $ 1192), dat is heel veel in onze mening. De optionele dekking voor ongevallen is veel meer betaalbaar. Accu Dell Alienware M14x .
De installatie van de software is vrij uitgebreid. Naast trial versies voor Office Microsoft's 2016 en McAfee LiveSafe evenals de eerder genoemde Killer Prestaties Suite, vindt u ook een aantal gereedschappen van Alienware.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 29 0 Commentaires
0 votes

Accu Voor HP 650

Posté par ganjiang le 12/02/2017

 

Bij een aankoopprijs van bijna 1300 Euro (~ $ 1390), de Omen 17 w100ng is op dit moment de goedkoopste apparaat binnen zijn lineup. Dit iets lager-performance model maakt ook games soepel op zijn mat Full HD paneel. The Omen biedt een zeer goede levensduur van de batterij voor een gaming laptop.
  The Omen 17 w100ng is het huidige instapmodel in HP's 17,3-inch gaming-laptop range. Een Core i5-6300HQ processor en een GeForce GTX 1060 GPU zijn geïnstalleerd. Zo, de prestaties van de laptop is zwakker dan die van de Omen 17-w110ng ( Core i7-6700HQ , GeForce GTX 1070 ), die we al hebben getest. Echter, de prijs van bijna 1300 Euro (~ $ 1390) is ook ongeveer 500 euro (~ $ 534) lager is dan die van zijn zus model. The Omen vindt rivalen in laptops zoals de Asus 'GL702VM en MSI's GS73VR 6RF .

Aangezien beide Omen 17 modellen zijn voorzien van een identieke bouwen, zullen we niet gaan diepgaand over behuizing, connectiviteit, invoerapparaten, luidsprekers of display. De bijbehorende informatie is te vinden in de herziening van de Omen 17-w110ng .
  The Omen is ingericht met dezelfde Full HD paneel als zijn zuster model dat we hebben getest. Niettemin, de tarieven verschillen enigszins. Dit is normaal twee identieke schermen nooit zal overeenkomen met 100%. Het is een helder, hoog contrast, het bekijken hoek stabiele IPS-paneel. Positief: PWM-flikkering is nooit een probleem.

Het scherm ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie. Dus de framesnelheden van het paneel en de GPU zijn op elkaar afgestemd. Dit is zo glad mogelijk beelden te garanderen zonder voortplanting fouten - vooral in computerspelletjes.
  Hewlett Packard lanceert gaming laptops in een 15,6 en 17,3-inch formaat onder het label "Omen". De onderhavige inrichting is het instapmodel van de 17,3-inch lineup. Het maakt allemaal up-to-date computer games vloeiend op het scherm. Onze review-exemplaar verkoopt voor ongeveer 1300 euro (~ $ 1390).
  Met HP's Omen 17 w100ng, worden we geconfronteerd met een gaming laptop die niet sport de Core i7-6700HQ vaak gebruikt in dergelijke apparaten. In plaats daarvan, installeert HP de goedkopere Core i5-6300HQ . De CPU klokken op een basis snelheid van 2,3 GHz, die kan worden opgevoerd tot 2,8 GHz (vier kernen), 3 GHz (twee kernen) en 3.2 GHz (één core) via Turbo. De Core i5 verschilt niet alleen in termen van de lagere kloksnelheden van de naam Core i7. Intel niet verstrekken van de Core i5 met Hyper-Threading. Aldus kan elke kern van het verwerken 6300HQ slechts één thread. De 6700HQ kan gelijktijdig verwerken twee draden. Bijgevolg is de 6300HQ presenteert een veel lagere score dan de 6700HQ in de multithread-tests. De Core i5 processor uitgevoerd onze CPU tests bij 2,8-3,2 GHz (single-draad) en 2,8 GHz (multithread). Accu HP Compaq 6710b .
  de algehele prestaties van het systeem is onberispelijk. Een snelle SSD en een sterke processor zorgen voor een snel draaiend systeem. De subjectieve indruk wordt ook weerspiegeld in de zeer goede PCMark benchmark-scores. Een blik op onze vergelijkende tabel blijkt dat de sterkere hardware in de Omen zustermodel niet voordelen heeft te brengen in het dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld, de geïnstalleerde PCIe / NVMe SSD presenteert haar deugden bij de lancering van het besturingssysteem (kortere opstarten keer) en in computerspelletjes. De laatste heeft vervolgens de SSD worden geïnstalleerd.
  Het systeem drive is een solid state drive van SanDisk. Dit M.2 model (2280) heeft een totale capaciteit van 128 GB. Ongeveer 89 GB kan worden gebruikt af fabriek. De SSD's read prijzen zijn redelijk in totaal. De relatief lage schrijfprestaties tarieven blijkt dat het niet een van de topmodellen onder de SSD's. Gebruikers die hogere snelheden kunnen wisselen van de geïnstalleerde SATA III SSD voor een veel sneller (en duurder) PCIe / NVMe model. Een traditionele 2,5-inch harde schijf biedt de benodigde opslagcapaciteit nodig in een gaming laptop. HP heeft gekozen voor een 1 TB-model (7200 RPM) van HGST. Beide opslagapparaten worden vervangen, hetgeen zou betekenen openen behuizing van de laptop.
  De GeForce GTX 1060 grafische kaart is geïnstalleerd in onze huidige review-exemplaar. Het is gebaseerd op de Pascal architectuur en is Nvidia's huidige instapmodel in de GPU premium class. De chip is altijd actief. De geïntegreerde HD Graphics 530 uitgeschakeld is af-fabriek en de gebruiker kan niet opnieuw activeren. De GTX 1060 ondersteunt DirectX12. 6144 MB GDDR5 videogeheugen ondersteunt. We maten een maximale kloksnelheid van 1900 MHz. Dit percentage kan alleen worden gehandhaafd gedurende een korte tijd. De GPU's gemiddelde kloksnelheid bedroeg ongeveer 1550 MHz tijdens onze test.
  The Omen maakt bijna elke up-to-date spel soepel met behulp van de Full HD-resolutie en hoge kwaliteit instellingen. De maximale kwaliteitsniveau kan worden gekozen in veel gevallen ook. Een kijkje in onze database blijkt dat de resolutie / kwaliteit niveau heeft alleen in X-Plane moet worden teruggebracht van de games die we hebben getest. Inname van een Omen model met een GeForce GTX 1070 grafische kaart nodig zou zijn voor hogere resoluties.
  De ventilatoren draaien permanent in een hoorbare gebied in idle-modus. Nogmaals, de BIOS optie "Ventilator altijd aan" is verantwoordelijk voor deze HP laptop. De fans zijn soms inactief na deze optie uit te vinken. De ventilator werkt niet versnellen sporadisch in de ruststand. Het geluidsniveau stijgt tijdens belasting. We meten een geluidsniveau van een hoge 54 dB tijdens de stress test. Ter vergelijking: het veel slanker Asus GL702VM produceert minder geluid. Het niveau varieert ongeveer 44 dB (40-47 dB) in gamesessies. Accu HP EliteBook 8540w .
  The Omen uitgevoerd onze stress test (Prime95 en Furmark een looptijd van ten minste één uur) anders in AC en batterij modes. De processor geklokt op 2,8 GHz in de AC modus. Het af en toe geknepen tot 800 MHz. De graphics unit geklokt met een snelheid van rond 1200 MHz. De snelheden in de batterij mode waren 1,8-1,9 GHz (CPU) en 1,6 GHz (GPU). De laptop was niet overdreven warm. 40 ° C werd alleen overtroffen op vier meetpunten tijdens de stress test. Niet erg verwonderlijk: The Omen's zustermodel warmt veel meer te wijten aan de hogere performance hardware.
  The Omen bleek zeer dorstig in de ruststand te zijn. We maten een maximum stroomverbruik van 29 watt. Asus 'GL702VM toont aan dat een lager energieverbruik mogelijk is, zelfs wanneer de iGPU is uitgeschakeld. De energiebehoefte klom tot 141 watt tijdens de stress test. De voeding is nog lang niet uitgeput. HP omvat de 230-watt voeding die we kennen uit de GTX 1070 zustermodel . Een compacter model zou hier voldoende zijn geweest.
  The Omen behaalde een batterijduur van 06:04 uur in onze praktische Wi-Fi-test - enkele kantoor laptops kan niet concurreren met dat. We simuleren de belasting die nodig is voor het openen van websites hier. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, wordt de energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm wordt gedimd tot ongeveer 150 cd / m². De laptop erin geslaagd een looptijd van 5:13 uur op een opgeladen batterij in onze video-test. Hier, de korte film Big Buck Bunny is (H.264-codering, 1920x1080 pixels) een lus. De draadloze modules en energiebesparende functies zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². In totaal heeft de Omen levert een zeer goede levensduur van de batterij voor een gaming laptop. De betere prestaties zustermodel is duidelijk beter gepresteerd.
  Het instapmodel van de Omen lineup is niet voorzien van een Core i7 CPU, maar "slechts" biedt een Core i5-6300HQ processor. Bijgevolg is de koper "slechts" moet ophoesten 1300 Euro (~ $ 1390). Echter, de geïnstalleerde processor heeft meer dan genoeg rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario's. De 6300HQ en GeForce GTX 1060 grafische kaart combinatie maakt bijna elke up-to-date spel in Full HD-resolutie met behulp van hoge, en soms zelfs maximum, kwaliteitsinstellingen. Nvidia's G-Sync-technologie zorgt voor een vloeiende beeldweergave op de 75-Hz scherm.

De soepel draaiende systeem is te danken aan de SATA III SSD. Echter, er is nog ruimte voor meer. De SSD kan worden geruild voor een veel snellere PCIe / NVMe model. de geïnstalleerde 1 TB harde schijf ter vervanging zou ook mogelijk zijn. De matte IPS-paneel wil met een hoge helderheid, hoog contrast en stabiele kijkhoeken.

Met de Omen 17 w100ng, HP lanceert een evenwichtig instapmodel in de wereld van gaming laptops. Accu HP 650 .

The Omen is niet vrij van smaad: HP zou bijvoorbeeld rework het lawaai ontwikkeling. De laptop meer geluid dan nodig is. Het koelsysteem lijkt te zijn ontworpen voor de combinatie van Core i7-6700 en GeForce GTX 1070. Een BIOS-update hier dingen kunnen verbeteren. De laptop kan niet bieden Thunderbolt 3 of USB 3.1 Gen2-poorten, ook niet. We verwachten dat een dergelijke haven in een 2016/2017 laptop van deze prijsklasse.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 45 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu Dell Latitude E6520

Posté par ganjiang le 01/02/2017

 

De Aspire Nitro is vertrouwd, net als de GeForce GTX 1060. Het is de combinatie van de twee componenten die de Acer Aspire Nitro 2016 zo'n interessant apparaat maakt. De prijs wordt verondersteld te beginnen bij ongeveer 1.300 euro, dus het kan een game-changer in de entry-level gaming segment.
  We hadden verwacht dat Acer de zeer populaire Nitro lineup met Intel's nieuwste Kaby Lake quad-core processor te werken, maar we zijn nog steeds verrast door de GPU upgrade. De snelste grafische kaart van de vorige generatie was de GeForce GTX 960m , dus de logische opvolger zou zijn geweest Geforce GTX 1050 . De laatste zit in dezelfde prestaties segment als de 960m, maar nog steeds ongeveer 30-40% sneller dankzij de nieuwe architectuur. Acer maakt geen gebruik van het volgende model in de lijn, de Geforce GTX 1050 Ti , hetzij. Het is nu al ongeveer 80% sneller dan de GTX 960m. Maar Acer maakt gebruik van een high-end chip van Nvidia en voorziet een aantal SKU's met de Nvidia Geforce GTX 1060 . De verwachte prestatieverbeteringen in vergelijking met de GeForce GTX 960m: + 180%! Ja, dat klopt: Plus honderdtachtig procent, dus bijna drie keer zo snel in vergelijking met het vorige topmodel.

De GTX 1060 is niet alleen krachtig genoeg voor elke moderne PC-spel, de chip wordt ook het label 'VR Ready ", dus het kan ook overweg met 4K inhoud voor virtual-reality-toepassingen, bijvoorbeeld. Sommigen van u misschien vergeten dat de GTX 960m editie van de Nitro V17 was ook leverbaar met een 4K scherm. Toen we nog steeds gesproken over de zin, omdat de prestatie was gewoon niet genoeg voor gaming in 4K. Om het kort te maken: Dit verandert met de nieuwe Nitro generatie dankzij de GTX 1060 GPU.

Nogmaals, we een pre-productie sample, die kan verschillen van de finale winkelunits in termen van functies en andere aspecten beoordeeld. Echter, de bouwkwaliteit van de steekproef was onberispelijk en het liep perfect, dus we zouden zeggen het is eigenlijk representatief is voor het eindproduct. We afzien nog gedetailleerde metingen evenals de rating. We zullen uiteraard bieden een diepgaande reviews voor verschillende configuraties van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops zodra de definitieve producten beschikbaar zijn.
  Het ontwerp was niet echt te veranderen in vergelijking met de vorige modellen; ziet u alleen enkele kleine visuele veranderingen wanneer u een kijkje nemen. Het gegroefde gebied boven het toetsenbord is verwijderd en vervangen door een aluminiumplaat, bijvoorbeeld. De Nitro V17 ziet er nu een beetje meer smaakvol. Een elegant detail is de gepolijste rand rond het touchpad, die in feite een subtiele antwoord op het aansteken van effecten van sommige minder krachtig, maar knippert pseudo gaming systemen. Accu Dell Latitude E5520 .

Aantal elementen zoals de zilveren gebied van de scharnieren en de ventilator uitlaten aan de achterzijde niet veranderd. Ons testmodel is ook uitgerust met een eye-tracking module Tobii, die geïntegreerd is in het midden van het scharnier. Een rood lampje geeft aan wanneer de module actief is. Dit is een optionele functie, die waarschijnlijk alleen beschikbaar zal zijn in een paar als modellen.
  Prijzenswaardig besluit: De optische drive is verwijderd om ruimte voor een grotere batterij en een sterkere koeling oplossing. Externe USB-DVD-branders zijn reeds beschikbaar voor ongeveer 20 euro, dus het is niet een big deal.
  Het chassis dikte tot 25 millimeter veranderde niet. De Nitro V17 tarieven vrij goed in vergelijking met vergelijkbaar uitgeruste notebooks en de 17-inch-systeem is een van de slanker notebooks.
  Er zijn een aantal wijzigingen in de havens door het verwijderen van de optische schijf en de herinrichting van het moederbord. Sommige havens werden verplaatst, zoals de audio-poorten en de SD-kaartlezer, die nu aan de linker zijkant van de behuizing naast de twee USB-poorten. Aan de rechterkant bevinden zich de gebruikelijke power connector, RJ45 Ethernet, HDMI, 2x USB 3.0 en een USB type-C-poort (Thunderbolt). Wij willen de lay-out - Alle poorten zijn gemakkelijk te bereiken en is het geen probleem om ze te gebruiken, omdat ze zich naar achteren.
  Er moeten geen illusies over uitgebreid onderhoud / upgrade-opties op de Acer Aspire Nitro V17, maar ervaren gebruikers kunnen toegang krijgen tot de interne onderdelen in het algemeen. Allereerst moet je een paar schroeven los te maken, maar wees voorzichtig, omdat de schroeven in de hoeken zijn groter dan de anderen. Dan moet je open te wrikken de zilveren deksel van de eye-tracking module van Tobii tussen de twee scharnieren (één schroef). U kunt nu de hele onderste paneel, bij voorkeur met een scherp voorwerp. Er zijn tal van plastic clips, en je moet ook voorzichtig zijn met de havens te zijn. Zodra alles klaar is, krijgt u toegang tot de accu te krijgen, de fans, koelunits, SSD en HDD evenals twee geheugenslots (één slot in gebruik op ons testmodel). Acer eveneens uitgevoerd the Dust Defender-technologie voor het reinigen doeleinden. De ventilatoren snel draaien in tegengestelde richting, die geacht wordt om stof via openingen werpen onderaan het basisstation.
  Het toetsenbord onthult een aantal verschillen met de voorgaande VN7-792G, vooral op het gebied van de richtingtoetsen. Ze werden verschoven naar rechts en de rechter Shift-toets is nu kleiner is voorstander van een grotere verticale "Up" toets. Ons testmodel kenmerkte de QWERTZ lay-out. De type-ervaring, reizen sleutel, en de typen geluid zijn - vergelijkbaar met de voorganger - onopvallend en eigenlijk geschikt voor frequent te typen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. De één-fase rode verlichting niet veranderen, ook niet.
  Het touchpad op ons testexemplaar is uitgerust met een geïntegreerde vingerafdrukscanner. Het ligt in de linker bovenhoek van het pad en kan worden gebruikt als alternatief voor wachtwoorden, bijvoorbeeld. Een speciale opening in het chassis is dus niet nodig, maar de sensor kan een probleem zijn als u de touchpad voor de cursor bewegingen te gebruiken, omdat de sensor zelf niet als een aanraakgevoelig gebied handelt. De omringende gepolijste aluminium rand is een visueel hoogtepunt. Wij willen de alertheid en het gladde oppervlak van de muis vervangen. Mechanische klikken zijn mogelijk in de onderste helft van het pad, en zowel de voelbare als de akoestische terugkoppeling zijn uitstekend.Accu Dell Latitude E6420 .
  Het scherm wordt geleverd door AU Optronics en heeft de aanduiding AUO BZ173ZAN01.0, maar dit kan nog veranderen voor het eindproduct. We afzien dan ook gedetailleerde metingen, maar we kunnen zeggen dat het paneel 4K (3840 x 2160 pixels) beheert een maximale helderheid van 340 nits rond in het centrum, dat is ongeveer op een lijn met de eerder beoordeeld Full HD model . Goed: Het scherm heeft een mat oppervlak, zodat reflecties zijn geen big deal.
  Het is ook interessant om te zien hoe de nieuwe Nitro V17 de inheemse 4K-resolutie (grafische ingesteld High) behandelt. Het hangt af van de eisen van de individuele games en sommige zijn helemaal geen probleem (FIFA 17, World of Warships), terwijl anderen, zoals Battlefield 1 kan dicht gesprekken rond 30 FPS. Een verlaging van de afzonderlijke grafische instellingen kon hier te helpen en in staat stellen soepel 4K gameplay.

De vergelijking met de Nitro V15 (6700HQ, 960m), bevestigt dat de werkelijke gaming prestaties van de huidige high-end SKU met GTX 1060 en i7-7700HQ is ongeveer drie keer beter.
  Onze pre-productie-eenheid laat een uitstekende indruk in de vorm van lawaai ontwikkeling. Beide fans zijn meestal uitgevoerd terwijl het stationair draaien, maar ze zijn spinnen op het laagste toerental-niveau en alleen hoorbaar in een zeer rustige omgeving. De lage frequentie geruis stoorde ons nooit, zelfs toen we moesten concentreren op het werk. We hebben gemerkt dat de linker ventilator is soms hoorbaar met kantoor workloads, maar slechts voor een korte periode voordat het terugkeert naar het lagere toerental niveau.
  Beide ventilatoren hun snelheid te verhogen onder belasting, zoals de 3DMark Fire Strike Extreme stresstest, bijvoorbeeld. Subjectief, het geluid heeft nog steeds een vrij lage frequentie.
  Nogmaals, willen we de pre-productie status van ons testexemplaar te noemen. De ventilator controle in het bijzonder nog kunnen worden aangepast door de uiteindelijke software-updates.

De opwarming van de oppervlakken aan de boven- en onderkant van het basisstation zijn niet problematisch, wat ook het geval is in het kader van duurzame workloads zoals gaming. Lijkt het koelsysteem van de 17-inch systeem niet echt uitgedaagd door de componenten. De koeloplossing zelf is ook heel interessant: Twee fans worden gecombineerd met grote koelunits. Een ventilator is een conventionele plastic model, terwijl de andere maakt gebruik van messen gemaakt van metaal ( "Aero Blade metal fan"). Deze oplossing zou de hitte nog efficiënter transport. Er is een gecombineerde heatpipe voor de belangrijkste onderdelen evenals een individuele heat pipe elk voor de CPU en de GPU.
  De twee dubbele sprekers op de linker en rechter produceren een voldoende luid geluid met een bevredigend, maar niet overweldigend kwaliteit. Het geluid is gericht op de bodem, zodat het resultaat zal profiteren van een stevige ondergrond. U moet de Aspire Nitro niet gebruiken op een zachte ondergrond maar, niet in het minst omwille van de koelopeningen (frisse lucht) aan de onderkant.

Hoeveel uithoudingsvermogen heeft een 17-inch multimedia atleet nodig? Een algemeen antwoord is moeilijk of onmogelijk, respectievelijk, maar het zal vooral afhangen van je persoonlijke wensen. Rond vier uur in onze realistische WLAN test is niet een geweldig resultaat voor de Aspire Nitro VN7-793G, maar je kunt in ieder geval betrekking op een aantal korte trips. De capaciteit van de batterij werd verhoogd van 53 Wh tot 69 Wh, maar het resultaat in onze eerste test is nog steeds op een lijn met het vorige model. Wij verwijzen naar onze komende diepgaande reviews van de nieuwe Acer Aspire Nitro laptops voor eindresultaten.

Daar is het, het object van verlangen. De vernieuwde Acer Aspire Nitro VN7-793G maakt gebruik van de vertrouwde design, en er mag geen verrassingen in termen van het scherm, hetzij. Het grote verhaal is de hardware, omdat Acer biedt een aantal nieuwe modellen. De high-end SKU's met de Intel Core i7-7700HQ en Nvidia GeForce GTX 1060 zijn interessante gaming systemen. Acer haar Nitro modellen officieel classificeert als krachtige multimedia laptops voor creatieve gebruikers, maar de krachtige versies van de GeForce GTX 1060 kan ook overweg met moderne games op de hoogste instellingen. Sommige instellingen moeten worden verlaagd als je wilt spelen op de optionele 4K scherm, maar minder veeleisende titels Fifa 17 of World of Warships kan in de native resolutie en de hoogste grafische kwaliteit te genieten. Accu Dell Latitude E6520 .

De beoordeeld pre-productie-eenheid laat gelukkig een goede indruk in de sectie uitstoot. De Nitro VN7-793G is een rustig, hoewel niet stil apparaat met kantoor workloads. De emissies zijn tijdens het gamen acceptabel, maar het zal nog interessant zijn of de laatste winkelunits de goede eerste indruk kan bevestigen.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 49 0 Commentaires
0 votes

vervangen Accu Dell Inspiron 1750

Posté par ganjiang le 20/01/2017

<p>Laat je niet voor de GE62 chassis voor de gek houden - de CX62 is veel te zwak voor de meeste games en de 768p TN scherm is afschuwelijk.<br>  We hadden een korte blik op de begroting 17,3-inch CX72 eind vorig jaar want het was een van onze eerste modellen met de Kaby Lake i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU. Nu, onze nieuwste apparaat van MSI is het 15,6-inch versie van de zeer dezelfde CX serie. De CX62 is een bijna exacte kopie van de begroting GP62 gaming systeem met lagere specced internals voor een meer betaalbare startprijs van $ 800 USD. Dit brengt de notebooks in dezelfde prijsklasse als vele mainstream multimedia-oplossingen, waaronder de HP Pavilion 15 , Acer Aspire V15 , en de Lenovo Ideapad 510 .</p><p>Wij raden u aan onze volledige review op de GP62, GL62 en GE62-serie voor meer informatie op het chassis en de algemene kenmerken.<br>  De CX62 is een gestripte versie van zowel de GP62 en GE62. Het chassis is visueel identiek MSI gewoon interne functies heeft verwijderd om de begroting CX62 onderscheiden van zijn duurdere gaming G-serie broers en zussen. Niettemin, de oppervlakken van de CX62 voelen goedkoper, hol, en meer plastic aan. De basis vislijnen vrij gemakkelijk bij een poging om het draaien van zijn voorste hoeken en de polssteunen en het toetsenbord zal drukken wanneer naar beneden gedrukt met een vinger. Het deksel is ook heel flexibel en vervormd gemakkelijk naar beneden het midden met toegepaste druk. Afgezien van de goede scharnieren en minimale Wankelende, we zijn teleurgesteld in de algehele stijfheid van de notebook.</p><p>De grootte en het gewicht van de CX62 dikker en iets zwaarder dan de concurrentie. Op bijna 30 mm dik, de MSI is bijna 10 mm dikker dan de Asus Zenbook UX510UW of HP Pavilion 15t, terwijl een gewicht van 100 g tot 200 g meer. De grotere afmetingen aanvaardbaar zou zijn geweest als de CX62 was van een hogere kwaliteit op te bouwen dan haar concurrenten, maar dit is helaas niet het geval.</p><p>Beschikbare poorten zijn overvloediger dan wat een standaard Ultrabook kan bieden, waaronder vergulde dual audio-poorten, zowel MDP en full-size HDMI 1.4, USB Type-C Gen. 1, en zelfs een optische drive. Thunderbolt 3 ontbreekt en de opname kan de veelzijdigheid van de notebook hebben versterkt. Alle poorten zijn makkelijk te bereiken hoewel hun positionering neiging om rechtshandige muisgebruikers bevorderen. <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-9400.html">Accu Dell Inspiron 9400</a> .</p><p>De geïntegreerde SD kaartlezer is erg traag op slechts ongeveer 24 MB / s met onze Toshiba UHS-II-test kaart. Overbrengen 1 GB ter waarde van beelden van de kaart op het bureaublad zal ongeveer 42 seconden duren.<br>  De Intel 3168 is een dual-band 1x1 WLAN-module met theoretische overdrachtsnelheden tot 433 Mbps. Onze eigen test met een Linksys EA8500 802.11ac router toont een real-world transfer rate van ongeveer 282 Mbps of zelfs langzamer, afhankelijk van de omstandigheden. Hoewel zeker vele malen sneller dan een notebook op een standaard 802.11n-netwerk, de Intel 3168 is niet opgewassen tegen de 2x2 Killer 1535 WLAN module vinden op de meeste high-end gaming notebooks of de nieuwe Kaby Lake Dell XPS 13 .<br>  Inclusief extra's zijn slank als de notebook wordt geleverd met slechts een stroomadapter, Quick Start Guide en garantiekaart.</p><p>De bodemplaat kan worden verwijderd met slechts een Philips schroevendraaier en wat geduld. Daarbij zal echter de garantie vervallen en we hadden niet proberen het uit elkaar te halen als gevolg. Het moederbord is verder nagenoeg identiek aan de GP62 zoals hier getoond. DDR4 RAM-geheugen is uitbreidbaar via de twee toegankelijke SODIMM baaien.<br>  MSI heeft een standaard 24 maanden dekking voor haar notebooks, terwijl zowel de interne batterij en LCD-scherm zijn verzekerd voor alleen het eerste jaar. Gebruikers moeten hun aankopen met de fabrikant om te profiteren van de garantie te registreren.<br>  De CX-serie maakt geen gebruik van dezelfde SteelSeries keyboard Op MSI's duurder G-serie, hoewel de lay-out hetzelfde kunnen verschijnen. In plaats daarvan, de sleutels hier een goedkope plastic gevoel, met ondiepere feedback wanneer ingedrukt. Het centrum van het toetsenbord heeft de neiging om kromtrekken waardoor de omringende toetsen zachter dan moeten ook. Gekletter is relatief rustig als gevolg, hoewel we hadden gehoopt om een ​​algemene betere type-ervaring dan een Ultrabook vanwege de dikkere grootte van de MSI. <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1750.html">Accu Dell Inspiron 1750</a> .</p><p>Vreemd genoeg heeft de fabrikant gekozen voor de extra toetsen Turbo Fan en System Control Manager van de G-serie te houden. Zowel van de niet-aanpasbare toetsen zitten naast de Power-knop en zijn misschien wel onnodig op een mainstream notebook als de CX62. De functie Turbo Fan in het bijzonder is niet nodig gezien de low-power hardware binnen.<br>  Het touchpad is voldoende groot (11 x 6 cm) en iets getextureerde beter te onderscheiden van de omliggende polssteunen. Er is weinig te klagen omdat het oppervlak stevig en stijf ten opzichte van het midden van het toetsenbord. Cursorbesturing even reageert rond de randen en hoeken en de Synaptics software herkent deze maximaal drie vingers gelijktijdig.</p><p>De speciale muis toetsen zijn ondiep in reizen, maar stevig in feedback met een luide auditieve klik. herhaaldelijk klikken snel achter elkaar niet vermoeiend omdat slechts een kleine hoeveelheid kracht nodig is om naar beneden te duwen. De werkelijke toetsen zelf, echter, voelen dun met een goedkope plastic textuur.<br>  Het budget 768p matte TN scherm is slechts gemiddeld op zijn best. Zelfs subjectief kunnen we zien dat het lijdt aan een lichte korreligheid, een laag contrast, onjuiste kleuren en een overdreven koele kleurtemperatuur. Gemeten contrast is slecht op slechts 260: 1 en een maximale helderheid van de achtergrondverlichting is net zo indrukwekkend op een gemiddelde van 195 nits. Een zoektocht naar de naam LG Philips LGD04AF paneel toont aan dat de low-end SKU's van de Dell Precision 3510 en HP ProBook 450 G4 dragen elk een soortgelijke paneel met slechte resultaten. Misschien is de enige goede kwaliteit van het paneel is dat het lijdt slechts minimale ongelijke achtergrondverlichting bloeden aan de randen en hoeken.<br>  Color dekking is slechts ongeveer 61 procent van de sRGB standaard ten opzichte van 80 of 100 procent van de Asus UX510UW of MSI GL62, respectievelijk. Dit heeft weinig invloed op gaming, maar de kleuren minder levendig uitzien met name voor digitale grafische kunstenaars of gebruikers die gewend zijn aan een hogere kwaliteit displays.<br>  Verdere analyses met een X-Rite spectrofotometer de armen kleuren en grijswaarden te bevestigen. De kleurtemperatuur is veel te koud zoals gebruikelijk is bij vele budget TN schermen. Een kalibratie verbetert de weergave sterk in termen van grijswaarden en RGB-balans en is een aanrader voor elke CX62 eigenaren met een soortgelijke panel. Kleuren nog minder nauwkeurig hoe hoger het niveau van verzadiging te wijten aan de imperfecct sRGB dekking van het display.<br>  Buiten het zicht slecht is te wijten aan de lage maximale helderheid van de achtergrondverlichting. De arme contrast maakt de zaak nog erger als kleuren en tekst wassen gemakkelijker uit zonlicht of sfeerverlichting. De beperkte kijkhoeken van het TN paneel dempt het nut van de notebook als buitenshuis nog verder.<br>  Onze Core i7-7200U CPU en GeForce 940MX GPU configuratie weerspiegelt onze CX72 testexemplaar. Dit zijn low-power processors in een gaming-chassis ontworpen voor veel zwaardere hardware, dus we zijn niet van de notebook verwacht geen afknijpen of de temperatuur problemen. De ULV CPU, bijvoorbeeld, is te vinden op dunne convertible notebooks, zoals de HP Spectre X360 13 , terwijl de GeForce 940MX is beschikbaar op een aantal lichtere Asus Zenbooks en Lenovo Yoga's . <a href="http://www.koopaccu.com/dell-inspiron-1525.html">Accu  Dell Inspiron 1525</a> .</p><p>Optimus is beschikbaar voor het schakelen naar de meer energie-efficiënte geïntegreerde HD Graphics 620 GPU.CPU prestaties ongeveer 10 tot 15 procent sneller dan de Skylake i5-6200U en ongeveer gelijk aan de i7-6500U zowel single- en multi-threaded werklasten volgens CineBench. De Kaby Lake processor kan dit bereiken gedeeltelijk door hogere kloksnelheid tarieven van 2,5-3,1 GHz tegenover 2,3-2,8 GHz op de i5-6200U. Single-threaded prestaties van de i7-7200U is zeer dicht bij de krachtige quad-core i7-6700HQ terwijl multi-threaded prestaties is slechts half zo snel.</p>

Tags: Pas de tags
Vues: 46 0 Commentaires
0 votes

Koop Accu Dell XPS L701x

Posté par ganjiang le 11/01/2017

 

HP's 14-inch laptop is voorzien van een krachtige processor, een laag geluidsniveau systeem, de ontwikkeling van een lage temperatuur, en een IPS-scherm. Klinkt goed. Echter, de Pavilion heeft een aantal tekortkomingen.
  Voor deze beoordeling, zijn wij op zoek naar de 14-inch Pavilion 14-al103ng van HP Pavilion lineup. De looks zijn niet veel veranderd ten opzichte van de Skylake model dat we hebben getest. Wijzigingen worden binnen gevonden: Intel's Kaby Lake processor serie is nu geïnstalleerd. Zoek uit of de nieuwe CPU-generatie is een voordeel of niet in ons verslag. Apparaten zoals Lenovo IdeaPad 510S-14ISK , Acer TravelMate X349-M , en de Dell Latitude 14 3470 , behoren tot zijn concurrenten.

Aangezien beide Pavilion modellen zijn voorzien van een identieke bouwen, zullen we niet gaan diepgaand over behuizing, connectiviteit, invoerapparaten, het scherm of luidsprekers. Overeenkomstige informatie is te vinden in de herziening van de HP Pavilion 14-al003ng .
  Het paviljoen is ingericht met dezelfde IPS-paneel als de Skylake model dat we hebben getest. Het biedt een stabiele kijkhoeken, een zeer goed contrast en een veel te lage helderheid. Positief: PWM-flikkering is niet aan de orde. De tarieven van beide schermen verschillen enigszins, wat normaal is als twee identiek gebouwde panelen zijn nooit helemaal vergelijkbaar.
  HP Pavilion is een 14-inch laptop office met voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassingsgebieden. De prijs voor onze review-exemplaar begint bij ongeveer 580 euro (~ $ 613). Daardoor is momenteel de goedkoopste lid van de opstelling. Andere configuraties zijn. Sommige modellen zijn voorzien van een dedicated GeForce 940MX grafische eenheid.Accu Dell XPS L701x .
  De Pavilion 14-al003ng dat we getest is ingericht met een Core i5-6200U (Skylake). Zijn directe Kaby Lake opvolger, de Core i5-7200U , is geïnstalleerd in onze huidige review-exemplaar. Beide processoren zijn ULV dual-core processors (TDP: 15 watt) van de mid-range. Een blik op onze vergelijkende tabel laat zien dat de 7200U scoort beter dan zijn voorganger. Dit is te danken aan hogere verwerkingssnelheden. Technisch gezien is de Skylake en Kaby Lake zijn vrijwel identiek. De Kaby Lake CPU klokken op een basis snelheid van 2,5 GHz die tot 3,1 GHz (beide kernen) kan worden versterkt via Turbo. Turbo wordt gebruikt in zowel AC en batterij modes. Het is echter niet volledig werkzaam in multi-thread toepassingen op batterijen werkt. De CPU klokt vervolgens op 2,8-2,9 GHz.
  Het goede resultaat in de PCMark benchmark-bevestigt hoge prestaties van de laptop. Er is geen reden tot klagen subjectief, hetzij. Het systeem loopt soepel. De prestaties van het systeem kan nog verder worden verhoogd. Het installeren van een tweede werkgeheugen module (dwz waardoor dual-channel mode) zou vergroting van de grafische prestaties. Het is echter niet gemakkelijk te upgraden. De behuizing zou eerst worden geopend en daarna het moederbord zouden moeten worden verwijderd. Het is gemakkelijker om de HDD te vervangen door een SSD, die zou leiden tot een snellere reactie systeem en kortere laadtijden.
  HP heeft niet behandeld zijn 14-inch laptop met een solid state drive. Een conventionele 2,5-inch harde schijf van Western Digital is geïnstalleerd. Het draait op 5400 toeren per minuut en heeft een capaciteit van 500 GB. De HDD overdrachtssnelheden zijn niet verrassend en zijn binnen een normale bereik voor een 5400 RPM model.
  Configuraties van het paviljoen met een GeForce 940MX grafische eenheid door Nvidia bestaan. Onze huidige review-exemplaar heeft slechts Intel HD Graphics 620 grafische oplossing. Het ondersteunt DirectX 12 en klokken op tot 1000 MHz. De 3DMark benchmark-scores worden zoals verwacht van deze GPU. Kan worden verhoogd door het plaatsen van een tweede arbeidskamer geheugenmodule in de laptop (= tweekanaals modus ingeschakeld).

Gebruikers die spelletjes spelen regelmatig moeten kiezen voor een paviljoen model uitgerust met een GeForce 940MX grafische eenheid. De GPU in onze huidige review-exemplaar geïnstalleerd is geschikt voor af en toe een spel. Het kan echter, maken een flink aantal games vloeiend - in een lage resolutie en kwaliteitsinstellingen laag. Dit geldt voor games die niet beschikken over een hoge hardware-eisen. De frame rates zou toenemen wanneer een tweede werkende geheugenmodule in de Pavilion is geïnstalleerd (= dual-channel-modus ingeschakeld). Up-to-date smash hits, zoals waakhonden 2, zou nog steeds onbespeelbaar.Accu Dell Studio 1747 .

Opnieuw hebben we te maken met een laptop van HP, dat wordt geleverd met geactiveerde ventilator altijd aan (te vinden in het BIOS). Daarom draait de ventilator permanent. Wanneer uitgeschakeld, de ventilator is vaak actief in idle-modus en alleen lawaai van de harde schijf is hoorbaar. de HDD vervangen door een SSD zou leiden tot nog minder ruis. De ventilator werkt niet zijn snelheid veel te verhogen tijdens belasting. We meten een geluidsniveau van slechts 34.3 dB in de stress test.

The Pavilion uitgevoerd onze stress test op dezelfde manier in zowel AC en batterij modes. De CPU geklokt op 2,4 GHz in de eerste minuten van de test. De grafische core schommelde tussen de 500 en 900 MHz. De processor vervolgens gesmoord tot 1,6 GHz, terwijl de GPU snelheid verhoogd naar 900-1000 MHz. temperatuurverloop van de laptop bleef binnen strakke grenzen. De temperaturen van alle meetpunten bleef duidelijk onder 40 ° C tijdens de stress test. De temperaturen zijn lager in routinegebruik.
  De 14-incher heeft geen onregelmatigheden in de energiebehoefte te presenteren. We maten een maximale stand-by verbruik van 8,9 watt. De eis klom naar 29,4 watt tijdens de stress test. De Pavilion's compacte 45-watt voeding is niet geduwd om zijn grenzen.
  Onze praktische Wi-Fi test simuleert de belasting die nodig is voor het openen van websites. De "Balanced" profiel is ingeschakeld, energiebesparende functies van de laptop zijn uitgeschakeld, en de helderheid van het scherm is ingesteld op ongeveer 150 cd / m². The Pavilion bereikt een batterijduur van 5:30 uur - dus is het op gelijke voet met haar Skylake zustermodel (05:29 uur).
The Pavilion verschilt alleen van de Skylake model in termen van de processor en de harde schijf. HP's 14-incher is uitgerust met een Core i5 processor uit de Kaby Lake generatie die de behoeften van de meeste gebruikers moeten voldoen. De laptop kan draaien rustig in stilte wanneer de BIOS optie Fan altijd is uitgeschakeld. Bovendien warmt nauwelijks op. Een 500 GB harde schijf is in de laptop. Het zou nodig zijn om de behuizing te openen te vervangen door een SSD. HP Pavilion is niet bijzonder gebruiksvriendelijk in dit opzicht.

Gebruikers op zoek naar een rustige 14-incher naast een sterke cpu voor thuisgebruik misschien blij zijn met de Pavilion. Accu Dell XPS L702X .

We kunnen niet zeggen een andere aankoop reden voor de kleine laptop. HP heeft te veel bezuinigingen in alle onderdelen. Hoewel de geïnstalleerde scherm een ​​kijkhoek stabiele IPS model, het slechts een zeer lage helderheid en een glanzend oppervlak. Een 14-inch laptop gemaakt voor mobiel gebruik. Echter, levensduur van de batterij van de Pavilion's sluit dit.Buiten dat, HP installeert alleen een Fast Ethernet-poort. Gigabit Ethernet is de huidige standaard. Ook een langzame Wi-Fi module is in de laptop. Kopers kunnen een SSD in plaats van een harde schijf verwachten van een aankoopprijs van bijna 600 euro (~ $ 635). Tot slot, HP omvat slechts één jaar garantie.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 57 0 Commentaires
0 votes

Laptop Accu Asus A42-M70

Posté par ganjiang le 06/01/2017

 

Na de lancering van de high-end GPU's afgelopen najaar, Nvidia lanceert nu nieuwe Pascal mainstream grafische chips samen met Intel's nieuwe Kaby Lake quad-core processors. De Asus GL753VD is een van de eerste notebooks met de gloednieuwe hardware.
  De nieuwe Strix GL753VD zal Asus 'mobile gaming portfolio aan te vullen vanaf nu. Het is de grote broer van de nieuwe GL553VD (15-inch), die ook bekend was, en het vertegenwoordigt een entry-level gaming systeem. De high-end model is nog steeds de G752 , die kan omgaan met vloeiende frame rates, zelfs in 4K of VR dankzij de GeForce GTX 1070 GPU. De GL702 met de GTX 1060 GPU aan de andere kant is meer gericht op de mobiliteit met zijn dunnere chassis (geen optische drive).
Het ontwerp van de Asus GL753VD is vergelijkbaar met de vorige GL752 en de dunnere GL702 , respectievelijk. We krijgen een zwarte 17-inch laptop met enkele oranje accenten, zoals de ROG-logo op de polssteun, alsmede het deksel en de rode omgeving van het touchpad. De koelribben in de behuizing en de rubberen voetjes aan de onderzijde zijn gekleurd, ook. Schakel het systeem in en het toetsenbord wordt verlicht, net als de ROG-logo op het deksel. We kunnen alleen maar kleine verschillen in vergelijking met de voorganger GL752 zien. Vergelijkbaar met de GL702, GL753 werd de aanvullende beeldelementen boven aan de basiseenheid. Ze maken een driedimensionaal effect, hoewel het apparaat zelf helemaal vlak.

Asus maakt gebruik van plastic onderdelen voor het basisstation, terwijl het deksel is vervaardigd van een aluminium plaat die in vorm werd ingedrukt. De stabiliteit van de notebook meer dan bevredigend voor een 17-inch systeem. We konden geen krakende geluiden te horen tijdens onze verslagperiode. De bouwkwaliteit is ook fatsoenlijk, en we kunnen alleen opvallen dat sommige ongelijke hiaten in het gebied rond de optische drive.
  De Asus ROG Strix GL753VD is vrij gemiddeld onder andere gaming notebooks in termen van grootte en gewicht. High-end systemen zoals de G752, bijvoorbeeld, zijn veel zwaarder en dikker dan de GL753, terwijl systemen zoals de MSI GS73 of de Asus GL702 , die meer nadruk te leggen op de mobiliteit, zijn nog lichter en dunner in het bijzonder. Dit wordt meestal bereikt door het verwijderen van de optische drive.
Alle belangrijke poorten zijn beschikbaar op de Asus Strix GL753, maar de laptop geen hoogtepunten te bieden. Aan de linkerkant zijn de stroomconnector aan de achterkant, en een LAN-poort, HDMI, MDP, 2x USB 3.0 type A evenals één type-C-aansluiting naar voren. De laatste is echter ondersteunt geen andere standaarden. De headset-poort bevindt zich zeer ver naar voren. De SD-kaartlezer zit aan de voorzijde, maar het is moeilijk te zien vanwege de wigvormige ontwerp. Accu A32-N55 .

Aan de voorzijde van de rechterkant zijn twee extra USB poorten, maar slechts één daarvan ondersteunt de standaard 3,0, die alleen wordt aangegeven met een klein symbool. Daarom moet u oppassen als u een externe harde schijf te bevestigen of de transfer rates zal laag zijn. Tot slot is er een optische drive en een Kensington slot aan de rechterkant.

De onvoldoende etikettering van de USB 2.0-poort is niet het enige probleem. De locatie van de poorten ver naar voren van de zijkanten kan een probleem zijn voor sommige gebruikers ook. Niet alleen vele kabels kan ruimte innemen voor linkshandigen, maar randapparatuur met korte kabels wellicht ook lastig te gebruiken. De 90 cm lange kabel van de Razer Orochi gaming muis, bijvoorbeeld, is niet lang genoeg om comfortabel te gebruiken. Het moet worden gehecht aan de rechterkant als gevolg, dat vervolgens invloed het bewegingsbereik. Tenminste één USB poort aan de achterzijde van de zijkanten zou een betere oplossing zijn.
  Zoals gewoonlijk, controleren we de prestaties van de geïntegreerde SD-kaartlezer met onze Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II referentiekaart. De lezer slaagt goede resultaten, zowel in de realistische kopieertest evenals de maximale overdrachtssnelheid (lezen). Sommige apparaten zijn uitgerust met veel sneller modules, maar de GL753 is op gelijke voet met vergelijkbare toestellen. By the way, is de kaart niet te onderscheiden van de sleuf, zodat het kon blijven binnen de lezer in theorie. Uitwerpen van de kaart was een beetje lastig en vereist het gebruik van nagels na de voorzijde van het apparaat wordt opgetild.
  De Wi-Fi-prestaties van de Asus Strix GL753 laat een zeer goede indruk. De laptop beheert hoge overdrachtssnelheden tot 666 Mbps in onze gestandaardiseerde test, dus het kan concurreren met high-end systemen. Ook verhoogde de afstand tot onze test router en vergelijken de resultaten van de GL753 met de MacBook Pro 13 , die zeer goed presteert op dit gebied. Zelfs meerdere betonnen muren tussen de router en het testmodel (afstand ongeveer 10 meter) niet voorkomen dat een verbinding, en de overdracht tarieven zijn ongeveer op gelijke voet met de MacBook Pro. Goed gedaan, Asus.
  Asus biedt tal van accessoires voor ROG gaming notebooks. De line-up bestaat uit externe input apparaten zoals toetsenborden en muizen, headsets, tassen en zelfs doeken, allemaal met een bijpassend design .

De GL753 heeft geen speciaal onderhoud luik, maar het is vrij gemakkelijk om het hele onderste paneel met een eenvoudig te verwijderen Phillips schroevendraaier en een scherp voorwerp. Je moet niet vergeten de centrale bout, die is verborgen onder een sticker. Zodra het paneel is verwijderd, kunt u toegang tot alle componenten en eenvoudig vervangen M.2-SSD of de 2,5-inch harde schijf, bijvoorbeeld. De twee geheugenslots zijn bereikbaar. Zowel de ventilator en de koelunit kan ook worden verwijderd om schoon te maken. Accu Asus A42-M70 .

De toetsenbordindeling is bijna identiek aan de Asus GL702. Het is een chiclet-toetsenbord met een extra numeriek toetsenbord aan de rechterkant, maar de richtingstoetsen zijn een beetje gescheiden en vergroot, wat ook het geval is voor de linkerkant van de spatiebalk, waar u meestal de duim wanneer u kunt vinden de WASD toetsen. Slechts twee kleine veranderingen, maar ze kunnen een positief effect.

De toetsen hebben een goed gedefinieerde reizen (niet te kort) voor een notebook met een bevredigende feedback of drukpunt, respectievelijk. We kunnen iets deuk het midden van het toetsenbord met een veel druk, maar dit heeft geen invloed op het type-ervaring. De ontwikkeling geluid tijdens het typen is altijd gunstig gedempt en rustig.
  Asus maakt gebruik van waarschijnlijk de touchpad van de GL702 voor ons testmodel. De glijdende vermogen van het oppervlak zijn geschikt, evenals de feedback van de twee gebieden klikken. U kunt ook het pad voor handgeschreven invoer gebruiken met de vooraf geïnstalleerde software.
  Het type paneel is waarschijnlijk vergelijkbaar met de Asus GL702 ook. Het is een mat scherm geleverd door LG-Philips (LP173WF4-SPF3) met een resolutie van 1920x1080 pixels. Het paneel is zeer helder met snelheden tot 349 nits in het centrum, en de gemiddelde luminantie van de Asus GL753 is niet veel lager op 337 nits.

Het resultaat voor de zwartwaarde is 0.58 cd / m², dat is een beetje hoog. De contrastverhouding van 602: 1 is net voldoende en lijdt een beetje uit de hoge helderheid. Positief: U kunt ook genieten van de maximale helderheid op de batterij werkt, maar de minimale luminantie van 20 nits is een beetje hoog.

We kunnen een aantal backlight bleeding in de rechterbenedenhoek gebied als we kijken naar donkere inhoud te zien, maar de helderheid distributie zelf is erg goed in het 91%.
  Een vergelijking met andere gaming notebooks toont aan dat de Asus Strix GL753 onderscheidt zich vooral door de hoge scherm helderheid, terwijl de zwart waarde en het contrast, respectievelijk, raakt de concurrentie. De kleur nauwkeurigheid van het display is acceptabel af fabriek, maar de grijswaarden in het bijzonder kan echt profiteren van een kalibratie. Onze icc.-bestand is gekoppeld in het bovenstaande vak.
  De vastgestelde responstijden zijn vrij lang op 33,2 ms zwart-op-wit en 28,8 ms grijs-naar-grijs. Systemen met een snelle 120 Hz panelen hebben een duidelijk voordeel in dit opzicht. Asus maakt geen gebruik van PWM, dus zelfs gedimde helderheid geen probleem voor gevoelige gebruikers. Nvidia's G-Sync wordt niet ondersteund.
  Asus maakt gebruik van een IPS-paneel of een vergelijkbaar paneel met zeer brede kijkhoeken respectievelijk. Zelfs meerdere gebruikers kunnen kijken naar het scherm inhoud gelijktijdig en genieten van een accurate foto's.
  We kunnen gloednieuwe onderdelen in de Asus Strix GL753 vinden. De processor is een van de eerste nieuwe Intel Core i7-7700HQ chips, een quad-core CPU gebaseerd op de nieuwste Kaby Lake generatie. Graphics worden verzorgd door de nieuwe Nvidia GeForce GTX 1050 grafische kaart.

De overige specs van onze Asus Strix GL753VD omvatten 16 GB geheugen geleverd door twee 8 GB modules. De opslagoplossing bestaat uit een 256 GB SSD en een 1 TB harde schijf. We verwachten dat Asus SKU's bieden met verschillende geheugen en opslag configuraties, maar we hebben geen specifieke informatie op het moment van schrijven.
  De Core i7-7700HQ (Kaby Lake) is de opvolger van de i7-6700HQ (Skylake) , een mobiele quad-core CPU, die loopt in veel gaming en krachtige multimedia notebooks. De chip wordt nu geproduceerd in een 14 nm proces en heeft een TDP van 45 Watt met een klok reeks 2,8-3,8 GHz. Accu A32-K55 .

Laten we eens kijken naar de CPU benchmarks: De Strix GL753 scoort 151 punten in de Cinebench R15 single-core test, die ongeveer 4-11% sneller dan apparaten met de vorige i7-6700HQ, terwijl we een voordeel van 8- kunt zien 9% in de Multi Test. Dit is ongeveer op gelijke voet met de verbeteringen die we zagen met de vorige wijziging van de CPU generaties. Kortom, de chip is iets sneller, maar het is niet nodig om te upgraden, vooral omdat gaming notebooks nog steeds beperkt door de grafische voorstelling.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 40 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Dell Vostro 3700

Posté par ganjiang le 25/12/2016

 

De nieuwste Envy X360 15-inch convertible is opvallend vergelijkbaar met de vorige. En zoals eerder, het is hier om ons te overtuigen dat het allemaal kan doen: zijn een laptop, is een tablet, enkele spelletjes spelen, doe wat werk, alles voor een betaalbare prijs ... maar is het echt de ideale keuze voor deze taken?
  Tussen de high-end (en vaak zeer gewaardeerde ) HP Spectre notebooks en de low-end Pavilion lijn ligt van de HP Envy-serie. Ongetwijfeld een beetje een verkeerde benaming, deze lijn van machines is zelden verantwoordelijk voor trendsettende of grensverleggende, maar toch is aantrekkelijk genoeg om de gemiddelde consument met het gemiddelde budget.

De notebook we evalueren van vandaag, de HP Envy X360 15t-W200, valt vierkant in die categorie, op zoek naar mid-range succes en niets meer. Dit is ondanks de staat Intel Core i7-7500U en NVIDIA GeForce 930MX schakelbare graphics, en naast zijn comfortabel (op het eerste gezicht) 15,6-inch 1080p touchscreen. Begeleidend deze specificaties zijn een veel minder indrukwekkend 1 TB 5400 RPM mechanische harde schijf, een relatief gewone case design, en de twijfelachtige vooruitzicht van convertible tablet-functionaliteit (in het licht van de grote omvang en enigszins onbetaalbaar gewicht). De Envy X360 wil om alles te doen op een beperkt budget.

Op een straat prijs van minder dan $ 700, kan de Envy X360 een beroep op de prijsbewuste, de gemiddelde consument, die nog steeds op zoek naar een overtuigende pakket?
  Net als veel andere machines in zijn segment, is de Envy X360 opgebouwd in de eerste plaats van plastic, maar is voorzien van metalen accenten in de gebieden waar de meeste-het display deksel en bovenklep, in het bijzonder, die beide zijn bekleed met een plaat van geborsteld aluminium materie. Hoewel het aluminium is dun en mist de luxe uitstraling van bijvoorbeeld een Apple MacBook of Dell XPS 13 , maar biedt wel een zekere starheid naar deze regio's. Er is dus heel weinig flex aanwezig op het basisstation, en het schermcover-terwijl niet precies stevig en bekleed met een zilveren plastic perimeter-bestand tegen torsie redelijk goed. Esthetisch, het aluminium is ook een lust voor het oog, en is het bestand tegen vingerafdrukken en oliën beter dan veel alternatieven. Accu Dell Vostro 3500 .

De machine heeft een uitstraling die noch goedkoop noch duur. Naden in plastic zijn zichtbaar en lacunes zijn niet perfect, zelfs in alle gebieden (zie onze foto's voor voorbeelden). Nog steeds, van een afstand, het is aantrekkelijk genoeg.

De 360-graden scharnieren ondersteunen het scherm goed, maar ze laten te veel bounce dan is ideaal voor een comfortabele touchscreen bediening; tikken op het scherm onvermijdelijk trillingen die een paar seconden per duurt, en in combinatie met de glanzende afwerking en een slechte helderheid van het scherm (meer hierover in een beetje), het is een ongelukkige ervaring. De notebook kan ook niet worden geopend met één hand; Daarbij zal het basisstation til de oppervlakte.

We moeten opnieuw toegeven dat onze verbazing op het uithoudingsvermogen van de 15,6-inch convertible notebook trend; niet alleen is het onpraktisch vanwege de omvang van de machine, maar het gewicht (2,3 kg) niets handig te houden in tabletvorm. De enige plausibele toepassingen zijn op een counter of tafel voor snelle verwijzing op afstand of op een bank of bed streaming video in plaats van een nabijgelegen televisie. Toch, het is al jaren geleden dat we voor het eerst dit ontwerp zag, en dezelfde beperkingen nog steeds van toepassing.
  Port selectie en plaatsing is niet veranderd sinds onze review van de HP Envy 15-w000ng X360 meer dan een jaar geleden. Voor meer informatie over hen, zie onze vorige beoordeling.
  De Intel Dual Band Wireless-AC 7265 beheerde solide netwerk connectiviteit tijdens onze testperiode en is al lang een populaire keuze onder de OEM's geweest. Deze adapter is voorzien van Bluetooth 4.1-connectiviteit ook. Een Realtek Gigabit Ethernet-poort is ook opgenomen dankzij de voldoende-sized geval van de 15t.
  De Envy 15t X360 is voorzien van een gemiddelde grootte 65 W AC-adapter. De garantie is 1 jaar, depot, met 90 dagen telefonische ondersteuning.
  In een ander klop tegen de uitvoerbaarheid, de Envy X360 beschikt over een vreselijk onhandig onderhoud ontwerp die aanzienlijke demontage gaat alleen maar om de meest elementaire componenten te bereiken. De eerste stap is acht deksels voorzichtig verwijderd uit de bodem van de machine, met inbegrip van alle vier rubberen voeten. Vervolgens worden twaalf schroeven verwijderd, waarna de eenheid terug over is omgedraaid. Vervolgens moet een plastic pennetje gebruikt worden om zorgvuldig te wrikken het gehele aluminium bovenkap uit de aangrenzende kunststof rand, het ontkoppelen van een groot aantal clips langs de weg en het nemen van grote zorg geen perimeter poorten niet te beschadigen in het proces. Accu Dell Vostro 3700 .

Drie afzonderlijke ZIF connectoren moeten zorgvuldig worden losgekoppeld tijdens deze stap voor het deksel opzij kan worden geplaatst. Tot slot kan de gebruiker nu toegang tot de meeste vervangbare onderdelen, met inbegrip van de batterij, de opslag drive, de WLAN-adapter, en het systeem ventilator. Het is vermeldenswaard dat, om RAM vervangingen en upgrades te laten plaatsvinden, moet het hele moederbord worden verwijderd. Het toetsenbord, ondertussen, kan niet worden vervangen; het gehele bovenklep is één, monolithisch stuk, met het toetsenbord geklonken het gebruik van plastic klinknagels aan de onderkant.
  Het toetsenbord op de 15t-W200 is comfortabeler dan wat we ons herinneren van de vorige iteraties. Hoewel de sleutel reizen is nog steeds relatief kort, de feedback is scherper en als zodanig aanpassing aan het typen op het is sneller dan het is met een aantal andere Ultrabook toetsenborden. De toetsen missen ook de clattery gevoel dat veel budget modellen stralen, maar het beheren van een meer strak geconstrueerde sensatie. Het is nog steeds slechts een bovengemiddelde toetsenbord en nergens in de buurt van de kwaliteit van een ThinkPad of Latitude, maar het past bij de doelgroep prima. Ook inbegrepen zijn een toetsenbord backlight en dankzij de oversized form factor-een numeriek toetsenbord aan de rechterkant.

Het Synaptics touchpad, ondertussen, hoewel groot en ruim, is gemaakt van kunststof (niet glas, zoals die van veel high-end modellen) en beschikt over een merkbare vertraging tussen beweging en wijzer reactie. De geïntegreerde toetsen zijn ook niets bijzonders, waardoor drag-and-drop operaties soms ergerlijk, als geïntegreerde knoppen hebben de neiging om te doen. Kortom, het is geen slechte touchpad, maar het is niets opmerkelijk en absoluut zal de overname van een draadloze muis verwekken om zijn tekortkomingen te compenseren.

Gelukkig is de X360 beschikt ook over een touchscreen voor eenvoudige navigatie, maar zoals eerder vermeld, het springkussen scharnieren doen het geen gunsten in zowel laptop of staan ​​vorm. Het scherm zelf (bekleed met een vel beschermend plastic, niet Gorilla Glass of iets dergelijks) reageert perfect echter te raken.
  Terwijl het display van de Envy X360 15t's boven dat van de verbeterde Envy 15-w000ng we beoordeeld in september vorig jaar, het is nog steeds teleurstellend. De 15t-W200 is voorzien van een 15,6-inch 1920x1080 IPS display, die uit factoren een PPI van 141 (aanvaardbaar voor de meeste toepassingen). Het panel keurt een high-gloss, edge-to-edge afwerking die sterk reflecteert. Subjectief, het beeld lijkt nogal saai en gewassen-out, met blanken verschijnen grijsachtig en kleuren ontbreekt elke vorm van verzadigd pop. Accu Dell XPS L501x .
  Metingen uitleggen waarom dit het geval is. Met een gemiddelde helderheid van slechts 190.2 cd / m², de X360 15t verschijnt dimmen in elk maar de tamest omgevingen. Een helderheid verdeling van 82% is slechts gemiddeld, met één kwadrant (rechtsonder) zo laag als 168 cd / m². Ten minste de zwartwaarde van 0,203 cd / m een ​​sterk verbeterde contrastverhouding van 1009 kunnen bieden: 1-a vertedering in zekere mate, althans op papier.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 50 0 Commentaires
0 votes

Kopen Accu voor Asus K73SV

Posté par ganjiang le 19/12/2016

 

De trend naar slankere apparaten steeds gaande. Acer heeft nu gemaakt van de dunste notebook ter wereld: minder dan 10 mm (~ 0,4 inch) dik. We zullen controleren om te zien hoe goed de Kaby Lake dual-core SoC werkt in onze review.
  Slimmer apparaten - fabrikanten zijn constant bezig om de slankste apparaten op de markt te brengen. Acer heeft besloten om de slankste en lichtste notebook in de wereld te produceren. Deze 13-inch model weegt slechts 1,1 kg (~ 2,4 lb) en is minder dan 10 mm (~ 0,4 in) dik, waardoor het slanker dan de merken HP Spectre 13 (10,4 mm / ~ 0,41 in). Dit mager build heeft een paar nadelen: beperkte selectie van de havens en het gebrek aan ruimte voor 2,5-inch opslagapparaten.

De Acer Swift 7 maakt gebruik van een dual-core SoC van de huidige Intel Kaby Lake serie. De processor klokken op 1,2 GHz en heeft een geïntegreerde grafische processor, de Intel HD Graphics 615 . Het systeem is uitgerust met 8 GB DDR3 RAM en een SSD met een capaciteit van 256 GB. Acer heeft geprijsd dit model rond de 1300 euro (~ $ 1359) en, op het moment van het testen, hebben we niet vinden andere configuraties van dit model. De Acer Swift 7 moet concurreren met apparaten van Apple, HP en Asus. Al deze 12 tot 14-inch laptops hebben conservatieve SoCs.
  De Acer Swift 7 ziet er elegant dankzij de kleuren. De bovenkant van de basiseenheid is een stijlvolle gouden, terwijl het beeldscherm en de onderkant van de basiseenheid zijn mat zwart. Het ontwerp omvat andere goudkleurige accenten en rondt het geheel af met een mooie Acer-logo onder het scherm.

Subjectief, willen we de zwarte en gouden kleurkeuze. De case is gemaakt van aluminium en heeft afgeronde hoeken. Het voelt geweldig en is zeer stevig. We konden niet vervormen de basis, maar we konden het display licht buigen. Er is echter geen reden te maken als de laptop is heel sterk en zou een veel kracht nodig hebben om een ​​deel ervan aantasten. Kortom, we voelen het geval is stevig ondanks het feit dat zo slank. De afwerking van de Acer Swift 7 is onberispelijk: geen ongelijke hiaten of delen van de zaak die kraken. Accu Asus X52J .

We kunnen een deel van de Acer Swift 7 kritiek: het is heel gemakkelijk om een ​​spoor van vlekken en vingerafdrukken achter te laten op de mat zwarte vlakken van dit model. De goudoppervlakken zijn minder gevoelig in dat opzicht, aangezien, ondanks het gebruik van de laptop lang, waren we niet in staat om vingerafdrukken kunt onderscheiden.

Door de vlakke en lichte opbouw van de laptop is alleen te openen met beide handen. De twee scharnieren houden het scherm op zijn plaats zonder dat het aan wiebelen. Als je het scherm te duwen om de maximale openingshoek, zou de laptop kantelen naar achteren. Dit komt door de basis van de laptop lichter dan het scherm (dat wordt beschermd door Gorilla Glass).
  De Acer Swift 7 is erg slim op 9,98 mm (~ 0,4 in). In feite is het (tot nu toe) de dunste notebook ter wereld. Het verschil in grootte blijkt uit onze grootte vergelijking diagram. De Acer Swift 7 is iets groter dan de Apple MacBook 12 (begin 2016, 12-inch formaat), vanwege de 13-inch formaat. Ons testmodel wordt geplaatst in het midden van de tafel met een gewicht van 1,1 kg (~ 2,4 lb). De HP EliteBook Folio G1 en de Apple MacBook 12 zijn iets lichter.
  Acer heeft twee USB 3.1 Type C-poorten en een 3,5 mm audio jack combo in zijn laptop geïnstalleerd. Door de dikte van dit model is het niet mogelijk om meer interfaces voegen. De twee USB 3.1 Type C-poorten kunnen worden gebruikt om de laptop met de adapter laden. De poorten zijn goed gepositioneerd in de richting van de achterkant van de rechterzijde. Als de gebruiker moet een ander apparaat, een adapter vereist.
  De Qualcomm Atheros QC61x4 WLAN-module wordt gebruikt voor draadloze transmissies. Deze module werkt op de 2,4 en 5 GHz-frequenties en biedt ook Bluetooth. Theoretisch is het mogelijk te verzenden met snelheden tot 867 MB / s. Tijdens onze test met een verwijzing router, meten we 673 MB / s (ontvangen) en 642 MB / s (verzenden). Deze waarden stellen ons Acer Swift 7 aan de bovenkant van de tabel. We hadden geen problemen met de netwerkverbindingen hebben tijdens onze tests. De laptop was zelfs in staat om grote bestanden betrouwbaar en snel te verzenden.
  De Acer Swift 7 is niet ontworpen om een ​​zakelijke laptop zijn. Dit betekent dat het heeft een beperkt assortiment van beveiligingsfuncties: een ring ring aan de linkerkant (voor een beveiligingskabel om diefstal te voorkomen) en de geïntegreerde Trusted Platform Module 2.0 (TPM). Accu Asus N75S .

De laptop wordt geleverd met een adapter voor USB 3.1 Type-C naar USB 3.0 (zie foto). De fabrikant voorziet niet in een hoes voor deze notebook en we waren niet in staat om een ​​speciale accessoires voor de Swift 7 op de Acer homepage. Het is echter mogelijk om de accessoires uit andere fabrikanten, dankzij de dubbele USB 3.1 type C poorten op dit model.
  Het onderhoud opties voor een ventilatorloze laptop zijn beperkt. De gebruiker kan alleen maar denken over het upgraden van de hardware van de laptop. De bodemplaat van de Acer Swift 7 kan worden afgenomen zonder speciaal gereedschap. De binnenkant heeft een batterij, die ongeveer 75% van de behuizing inneemt. Daarboven wordt de gebruiker vindt het moederbord en de CPU en het RAM zijn onder de koperplaat. De WLAN-module en de M.2 2242 SSD kan worden verwisseld.
  Het toetsenbord is een beetje neergelaten in de zaak, waardoor het een beetje lager dan de hand rustruimte zet. De zeer korte slag afstand doet afbreuk aan de goede feedback van de laptop biedt tijdens het typen. Na een korte periode van aanpassing, kan de gebruiker snel typen op de Acer Swift 7. De toetsen zijn matte, gemiddeld in grootte en hebben witte letters. In goede verlichting, het toetsenbord is duidelijk leesbaar, maar in een verminderde lichtomstandigheden een backlight optie zou leuk geweest zijn om de leesbaarheid van de sleutels te verbeteren. Een offer als gevolg van de flat te bouwen? HP is erin geslaagd om de achtergrondverlichting voor het toetsenbord te installeren in de Spectre 13 .

De functie en de pijltjestoetsen zijn iets kleiner. Bovendien is de "Power On" knop aan de bovenkant rechterkant van het toetsenbord. We vonden het toetsenbord, maar een verlichting optie zou hebben verdiend meer punten.
  Het touchpad is fatsoenlijk formaat 14 x 6,5 cm (~ 5.5 x 2.6 in). Hierdoor kan de laptop om de ruimte optimaal te benutten onder het toetsenbord. Het touchpad is dezelfde kleur als de rest van de zaak. Het is gemakkelijk te herkennen door de lichte rand eromheen. Het oppervlak is glad, waarmee de gebruiker om hun vinger comfortabel over het touchpad te bewegen. Vochtige vingers zal niet zo goed een tijd op deze ondergrond. Accu Asus K73SV .

De ClickPad geeft goede feedback wanneer ingedrukt. De slag afstand is kort, maar merkbaar. Het is mogelijk om op het touchpad gemakkelijk in het onderste derde deel van de inrichting. Boven deze sectie, zal de gebruiker meer kracht nodig hebt om een ​​klik te produceren.
  Het scherm van de Acer Swift 7 komt van Chimei Innolux. Dit is een IPS-paneel met een native resolutie van 1920x1080 pixels. Er zijn geen alternatieven voor de Swift 7 aangeboden, maar dit is niet per se slecht. Een blik op de vergelijking tabel laat zien dat het paneel heeft een goede baan. De standaard FHD resolutie voor een 13-inch apparaat is comfortabel (166 dpi pixeldichtheid). Voor hogere resoluties zou schaling moeten worden aangepast programma problemen zou kunnen hebben.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 56 0 Commentaires
0 votes

Accu HP 593553-001 online Koop

Posté par ganjiang le 10/12/2016

 

Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus packs veel gaming macht in een slanke 17,3-inch notebook. Zelfs ja, is de laptop niet produceren te veel lawaai of warmte. Door de gedeactiveerde geïntegreerde GPU, de laptop verbruikt meer stroom tijdens stationair dan nodig.
  Asus maakt gebruik van een zwarte, relatief slanke behuizing. Hoogtepunten zijn gemaakt met rode elementen. Een groot deel van de behuizing is gemaakt van plastic. Slechts de achterkant van het deksel van geborsteld metaal. De rug is zeer gevoelig voor vingerafdrukken. De bovenzijde van de basiseenheid is tevens voorzien van een textuur simuleren geborsteld metaal. De batterij is ingebouwd. De laptop ontbreekt een onderhoudsluik. Voor toegang tot de hardware, zou je tot op de bodem shell te verwijderen. Meer daarover later.

Al met al is het apparaat goed verzonnen. De kloof afmetingen zijn correct. Het enige probleem: Sommige materialen overhang van het beeldscherm kan worden gevoeld aan de linker- en rechterzijde van het deksel. De basiseenheid kan licht gebogen aan beide zijden van het toetsenbord en onder het touchpad zijn. Bovendien kan de basiseenheid worden gedraaid om moeiteloos onze smaak. We verwachten grotere stijfheid van een apparaat in deze prijsklasse. Het deksel kan ook licht gebogen, maar dit leidt niet tot beeldvervorming. De laatste optreden wanneer druk wordt uitgeoefend op de achterkant van de deksel - slechts enkele plaatsen echter. De scharnieren houden het deksel stevig op zijn plaats. Het is mogelijk om het deksel te openen met één hand. Accu HP 593553-001 .
  Het gewicht en de afmetingen van de Asus notebook zijn ongeveer op gelijke voet met zijn rivalen, zoals de MSI GS73VR 6RF . Apparaten zoals de HP Omen 17 en de Gigabyte P57X v6 zijn groter en zwaarder, omdat hun meer krachtige grafische cores vereisen meer massale koelers en meer volume voor luchtcirculatie.
  Asus levert een goede selectie van poorten: drie USB 3.0 (type-A) poorten aan boord. Er zijn ook twee video-uitgangen en een Thunderbolt-poort 3. Dit betekent dat u kunt maximaal drie beeldschermen aan de laptop. De haven lay-out is mooi; is geplaatst, naar de achterzijde aan beide zijden.
  GL702VM de SD-kaart lezer hebben een hogere modellen. Bij het kopiëren van grote bestanden, bereikt een maximale overdrachtsnelheid van 84,6 MB / s. De overdracht van beeld 250 JPG-bestanden (elk ongeveer 5 MB) wordt behandeld met een snelheid van 72,6 MB / s. De lezers van de competitie zijn op gelijke voet - met als enige uitzondering de MSI GS73VR 6RF . We testen memory-card readers met een referentiekaart (Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II).
De Asus notebook draagt ​​een WLAN-module met een Intel-chip (7265). In aanvulling op de Wi-Fi standaarden 802.11a / b / g / n, het ondersteunt ook de snelle AC standaard. Onder optimale omstandigheden (geen andere WLAN-apparaten in de buurt, op korte afstand tussen de notebook en de server-pc), gemeten wij uitstekende overdrachtsnelheden. De resultaten van de concurrenten laptop min of meer op hetzelfde niveau in dit opzicht ook. De bedrade netwerkverbindingen worden behandeld door een Gigabit Ethernet-chip van Realtek RTL8168 / 8111 familie. Vertegenwoordigers van deze serie zijn aangetroffen in veel notebooks. De chip zijn taken vervult soepel.

Inbegrepen bij de laptop is een USB-muis. Onze recensie eenheid kwam ook met een driver DVD, omdat er geen Windows-besturingssysteem beschikbaar was. De gebruikelijke documenten (quick-start poster, informatie over de garantie) zijn ook inbegrepen.

Voor toegang tot de hardware, moet je de onderste cover van de laptop af te nemen. Dit vereist de schroeven aan de onderzijde. Daarna wordt de onderste schelp verwijderd met een spreader. Dit geeft u toegang tot het geheugen slots, de harde schijf, de onbezette M.2 slot, de drie fans, de BIOS batterij en de WLAN-module.
  Asus geeft de GL702VM een garantie van twee jaar - met inbegrip van pick-up service. De tijdspanne kan worden uitgebreid tot drie jaar voor ongeveer 70 euro.
  Asus rust de GL702VM met een chiclet-toetsenbord verlicht in het rood. De achtergrondverlichting heeft drie helderheidsniveaus, die kan worden gekozen met twee functietoetsen. De platte toetsen hebben een medium reizen en een duidelijk drukpunt. Hun weerstand kon een beetje steviger voor onze smaak. Tijdens het typen, het toetsenbord geeft in in het midden. Dit resulteert in een enigszins sponsachtige typegevoel. Als je veel te schrijven, dit is niet het toetsenbord voor je. Maar het volstaat om aan de eisen van thuisgebruik. Accu HP 484170-001 .

De multi-touch staat clickpad neemt een ruimte van ongeveer 10,5 x 7,3 cm. Dit geeft veel ruimte voor het gebruik van gesture controls. De verschillende gebaren kan individueel worden in- en uitgeschakeld in het configuratiemenu. gladde oppervlak van de pad niet de vingers hinderen terwijl zweefvliegen. Registreert ook ingevoerd in de hoeken. Het pad heeft een ondiep reizen en een druk punt dat kan worden gehoord en gevoeld. De click pad kan ook worden gebruikt voor handgeschreven invoer. Asus levert de laptop met de "Touchpad Handschrift" software voor dit doel.

We tegenkomen één probleem: de rechter muisknop niet betrouwbaar functioneert. Het werkt voor een tijdje, dan doet het niet na het draaien van de laptop op de volgende keer. We konden een reden voor dit gedrag niet te vinden. de Asus GL502VM (een herziening van deze notebook zal worden gepubliceerd in de komende dagen op Notebookcheck.com) - Een herinstallatie van de bestuurder niet het probleem, die ook aanwezig op het 15,6-inch versie van de GL702VM is niet op te lossen. Zo lijkt het niet om een ​​uniek probleem dat alleen onze huidige herziening eenheid.
  De GL702VM is voorzien van een matte 17,3-inch scherm met een native resolutie van 1920 x 1080 pixels. Volgens de Asus website, dit is de enige beschikbare scherm model. De schermen helderheid (311,9 cd / m²) is goed, maar het contrast (652: 1) moet hoger zijn. Op een positieve noot: Het display vertoont nooit PWM flikkeren.

Het scherm ondersteunt Nvidia's G-Sync-technologie, waardoor de frame rate van het scherm en de GPU dynamisch worden op elkaar afgestemd. Dit is verondersteld om zo vloeiende beelden mogelijk te maken - vooral met computerspelletjes - zonder display fouten.
  beeldscherm van de laptop toont een DeltaE-2000 kleurafwijking van 6,3 in standaardinstellingen. Een resultaat onder de 3 moet worden nagestreefd. Het scherm heeft geen last van een blauwe tint. Met behulp van het kleurprofiel wij bieden, kunnen de kleur en grijstinten weergave worden verbeterd. De kleurruimten sRGB AdobeRGB en kan niet worden weergegeven. De dekkingsgraad oplopen tot 55% (AdobeRGB) en 83% (sRGB).
  Asus levert de notebook met een IPS-paneel dat stabiele kijkhoeken heeft, die de weergave leesbaar vanuit elke positie maakt. De laptop kan buiten worden gebruikt, hoewel de zon niet zou schijnen te fel. Accu HP 593554-001 .
  Met de GL702VM, Asus levert een 17,3-inch gaming laptop die alle huidige games vloeiend kan weergeven. We zijn de herziening van de minst dure (1399 euro) model van de reeks. Een Windows-besturingssysteem is niet inbegrepen. Als je bijna 1800 Euro te investeren, krijg je het beste model van de serie met een SSD harde schijf en 16 GB RAM-geheugen.
  De GL702VM sport een Intel Core i7-6700HQ (Skylake) quad-core processor. Het is een vertegenwoordiger van top range CPU's. Dit model is te vinden in veel gaming laptops, want het biedt veel rekenkracht, maar toch slaagt erin om een ​​relatief laag stroomverbruik te handhaven. De CPU biedt ook meer dan voldoende prestaties voor applicaties naast computerspelletjes. Met een TDP van 45 watt, de processor is drie competities boven ULV-CPU's (15 watt). De Core i7 werkt met een basis snelheid van 2,6 GHz. Turbo kan de kloksnelheid te verhogen tot 3,1 GHz (vier kernen), 3,3 GHz (twee kernen), of 3,5 GHz (één core); dit werkt tijdens het opladen, alsmede op de batterij. Het is echter niet zo agressief als andere notebooks. Daarom heeft de resultaten van onze CPU testen zijn iets slechter dan die van vergelijkbare laptops.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 81 0 Commentaires
0 votes

Nieuw laptop Accu Dell Vostro 1310

Posté par ganjiang le 04/12/2016

 

17-inch laptops zijn zeldzaam in het bedrijfsleven. Het is dus des te meer verheugend dat HP biedt een bijzonder goed doordacht model in haar portfolio in de vorm van HP ProBook 470 G4. Lees in ons verslag waarom het geen serieuze concurrentie niet wijd en zijd heeft.
  HP ProBook 470 G4 is het grootste model in HP ProBook 400 lineup. Als dit te veel laptop, kleinere HP ProBook modellen, zoals de ProBook 430 G4 (13-inch), ProBook 440 G4 (14-inch) of ProBook 450 G4 (15-inch), zijn optioneel verkrijgbaar. Zelfs als de uniforme designlijn onderstreept de relatie alleen van buiten, zijn er enkele fundamentele verschillen binnen. HP ProBook 470 G4 komt altijd met dedicated 930MX grafische kaart van Nvidia en is, gelukkig, uitgerust met een kijkhoek stabiel IPS, Full HD paneel. Buiten dat, is onze review-exemplaar voorzien van Intel's Core i7-7500U processor uit de Kaby Lake generatie, 8 GB RAM-geheugen en een SSD-HDD combinatie. Bij een huidige aankoopprijs van rond 1100 euro, het komt in de buurt van de premie configuratie aangeboden in HP's online configurator.
  De aluminiumkleurige behuizing van HP ProBook 470 G4 maakt een kwalitatief hoogwaardige en ingetogen indruk. Alleen het werkgebied rondom het toetsenbord weer een geborsteld metalen oppervlak. dienblad en schermcover de behuizing zijn van kunststof. De overgang van de verschillende materialen is naadloos dankzij de passende kleur, en dit leidt ook tot een uniforme en consistente behuizing uitstraling.

De stijfheid is goed in totaal, en moet meer dan voldoende voor de meeste toepassingsscenario's zijn. Echter, stijfheid van de review-exemplaar is niet overeen met de stijfheid van een unibody aluminium behuizing, of dat van de premie zakelijke toestellen.

De vastgestelde gewicht van 2,77 kg is nogal matig voor een 17-inch laptop, en het is derhalve nog steeds vrij draagbaar. Het goede levensduur van de batterij maakt het ook vaak het verlaten van het licht, 350 gram voeding thuis.
  HP ProBook 470 G4 kenmerken goede connectiviteit, en bestrijkt een breed scala van mogelijke toepassing scenario's. Twee van de vier USB-poorten de USB 3.0 standaard, en een daarvan is uitgevoerd als een type C-poort. Echter, een Thunderbolt-poort of USB 3.1 Gen.2 niet aanwezig is. Accu Dell Vostro 1520 .

Hoewel de ProBook sport twee video-outs en de grafische chips eigenlijk hoge resoluties te ondersteunen op een frame rate van 60 Hz, kan de laptop niet deze te gebruiken. Het heeft niet de noodzakelijke interfaces, zoals DisplayPort 1.2 en HDMI 2.0. De review-exemplaar bij de meeste bereikt 2048x1536 pixels bij 60 Hz via analoge VGA en 4096x2160 pixels bij 24 Hz via HDMI.

Anders, een optische drive en de LAN-poort worden geïnstalleerd tegen de huidige trend.De interface verdeling wat inconsistent: Terwijl de rechtszijdige poorten ver naar achteren en dus nauwelijks beïnvloeden aangesloten randapparatuur, de linkszijdige poorten ver naar voren en ook veel te dicht bij elkaar.
  Hoewel Realtek kaartlezer is aangesloten via PCIe, het ondersteunt alleen UHS-I snelheden op maximum. Bijgevolg is een top snelheid van 83 MB / s bij lezen en 62 MB / s bij schrijven waren alleen mogelijk met onze Toshiba Exceria Pro 64 GB referentiekaart. In tegenstelling, heeft de USB-prestaties niet zwakheden vertonen, en het behaalde zeer goede 401 MB / s bij lezen en 334 MB / s bij schrijven (Samsung Portable SSD T1 250 GB).
  Intel Dual Band Wireless-AC 7265 (a / b / g / h / n / ac), en Bluetooth 4.2 zorgt voor de communicatieve apparatuur. Gigabit-LAN en een HD-webcam worden ook geïnstalleerd. Een interne breedband module kan niet worden besteld of achteraf. De WiFi-verbinding snelheid en stabiliteit maakte een goede indruk in de test. Op een afstand van 17 meter in zichtlijn, de Bluetooth module handhaaft een stabiele verbinding met een externe UE Boom 2.

HP ProBook biedt een goede basis security configuratie in de vorm van een Trusted Platform 2.0-module en een vingerafdruk-scanner naast de gebruikelijke BIOS en het systeem wachtwoord authenticatie. In ruil daarvoor wordt een SmartCard-lezer zelfs niet optioneel aangeboden.

Onder andere HP geeft de HP Elite USB-C docking station als een compatibel model. Het vergemakkelijkt de integratie van de laptop in een stationaire werkomgeving en draagt ​​zo bij een welkome plus van gemak. Hogere prestaties interfaces zijn niet beschikbaar, omdat het is aangesloten via USB 3.0 snelheid. De prijzen momenteel beginnen bij ongeveer 220 euro. HP's ProBooks verschijnen niet op de compatibiliteitslijst van HP's Elite Thunderbolt 3 docking stations in de regel. Accu Dell Vostro 1710 .

De toegewijde onderhoud luik laat toegang tot de belangrijkste componenten vrij gemakkelijk. Een RAM bank is nog steeds onbezet in de review-exemplaar; een harde schijf en solid state drive zijn al in de 2,5-inch drive en M.2 sloten zitten. De ventilator is ook goed toegankelijk is, en is gemakkelijk schoon te maken wanneer dat nodig is. Daartegenover is het niet mogelijk om de 48-Wh accu in de basisplaat geïnstalleerd.
  Onafhankelijk van de wettelijke garantie, garantie van de fabrikant is 12 maanden. Diverse uitbreidingen en upgrades beschikbaar zijn tijdens de configuratie in HP's online winkel. Zo kan bijvoorbeeld een 3 jaar on-site service worden toegevoegd, te beginnen bij 136 euro, afhankelijk van de diensten, en HP eist 174 euro voor een 5-jaar bring-in service.

Als geschikt voor een 17-inch laptop, HP ProBook 17 G4 features full-sized sleutels in een 19-mm raster. De specifieke numerieke rechts beweegt het hoofdtoetsenbord naar links, wat leidt tot een asymmetrische opstelling naast het touchpad. Deze links zijdige layout zullen sommige gebruikers ergeren als het tijdens het midden gezeten posities in de voorkant van het scherm zou kunnen leiden tot een onnatuurlijke plaatsing van de hand. Een model zonder numpad wordt niet aangeboden.

Het toetsenbord is voorzien van een zeer goede feedback in de vorm van een fatsoenlijke drukpunt, relatief rustig beroerte, en over het algemeen stevige ondergrond. letters van het toetsenbord zijn hoge contrast en kan gezellig worden verlicht in donkere omgevingen dankzij een twee-level backlight. De lay-out komt overeen met de standaard en is niet verwarrend. HP voegt ook welkom snelle toegang functies voor de helderheid van het scherm controle, volume en toetsenbordverlichting via FN combinaties.

Het touchpad heeft een praktische afmeting van 121x66 mm en biedt een goede glij-eigenschappen. Ingangen worden betrouwbaar uitgevoerd. Met twee vingers te tikken kan de rechtermuisknop te klikken met de muis te vervangen. Echter, de touchpad produceert soms clacking lawaai dan. De muisknoppen geïntegreerd in het invoerveld zijn aangenaam om te gebruiken en erkent ingangen met een rustige klik lawaai.
  Twee verschillende schermen voor de HP ProBook 470 G4 aangeboden. Kopers moeten de fout te kiezen voor het model met een HD + scherm (1600x900 pixels) niet te maken. Dit model beschrijft al te veel nadelen alleen te kijken naar de spec sheet. Naast de veel lagere resolutie, de helderheid, kijkhoek stabiliteit, contrast, en reproduceerbare kleurruimte aanzienlijk slechter dan de Full HD, UWVA scherm (1920x1020 pixels) in onze review-exemplaar. De vermelde toeslag voor de superieure scherm is matig 50 euro in HP's online winkel, en het zal zeker blijken te zijn een goede investering op de lange termijn zijn. Accu Dell Vostro 1310 .
  Dit is niet slechts bij de goede prijzen op de spec sheet, maar soms zelfs duidelijk overtroffen. De maximale helderheid van het scherm, gemeten in het midden, bereikt 361 cd / m² (fabrikant: 300 cd / m²) en het contrast is 1480: 1, dankzij de lage zwartwaarde van (fabrikant: 600: 1). 10 niveaus van helderheid laat het instellen van de helderheid nauwkeurig genoeg. We maten 141 cd / m op niveau 7, waarbij we ook de batterij testen. Het scherm van de verlichting van 84 procent is nog steeds goed en vooral, heeft het geen opvallende achtergrondverlichting bloeden of troebel weer te geven. maximale helderheid van het scherm is ook beschikbaar op batterijen werkt. Dit samen met het matte oppervlak zorgt voor een goede outdoor bruikbaarheid.

 

Tags: Pas de tags
Vues: 86 0 Commentaires
0 votes

Koop Accu Voor Dell Precision M4700

Posté par ganjiang le 23/11/2016

 

Gigabyte heeft het ontwerp van hun AORUS gaming notebook meegenomen naar het volgende niveau met de komst van de X7 DT v6. Met toonaangevende GPU en CPU-prestaties, een snelle solid-state opslag en krachtige netwerken en weergave-opties, alles kan vertragen?

Sinds enige tijd heeft Gigabyte gewerkt om serieuze opmars in de gaming notebook markt (vaak gedomineerd door de wil van Alienware, ASUS ROG en MSI, onder een aantal andere nieuwkomers) te maken met steeds hogere kwaliteit-aanbod. Vandaag zijn we met wat het gemakkelijk hun meest overtuigende brouwsel tot nu toe: de X7 DT v6, uitgerust om te doden-en $ 3099 MSRP, misschien geprijsd op die manier, ook. Maar onder zijn kwaliteiten, één ding de X7 DT v6 lijkt niet bereid op te nemen is het compromis. Van een overgeklokte Intel Core i7-6820HK aan de formidabele NVIDIA GeForce GTX 1080 , aangevuld met 32 GB DDR4 geheugen en een 512 GB M.2 PCIe SSD NVMe, dit is een notebook dat niemand willen zou moeten verlaten.

Het is ook een aanzienlijk slanker en mooier machine dan we van Gigabyte heb gezien in het verleden, en de relatieve draagbaarheid voor zijn klasse (3,25 kg) provoceert de typische bezorgdheid over thermisch beheer en het geluidsniveau. Het duidelijkste directe vergelijking hier is om de nieuwe Razer Blade Pro, die bijna identiek specs sport en met een vergelijkbare vormfactor en draagbaarheid-hoewel we nog niet de Razer herzien. Zoals gebruikelijk zal onze schare van ongeëvenaarde testen de barsten (indien van toepassing) in deze indrukwekkende stichting onthullen. Laten we beginnen.
  De AORUS X7 DT v6 heeft een slank, magnesium behuizing met overwegend vlakke oppervlakken. De grootste uitzondering hierop is op het display deksel, waar de gebeitelde lijnen subtiel flankeren de zilverachtige eagle logo in het midden van het deksel-net genoeg flair, maar niets te opzichtig. Ondertussen is de rest van het apparaat relatief ingetogen, met alleen de verlichte uit-knop en veelkleurige individueel verlichte toetsen echt op te vallen. Men kan net de markeringen van het AORUS logo op het oppervlak van de touchpad bij weinig licht; in lichtere omstandigheden, wordt duidelijker. De enige klacht die we hier kunnen indienen is ten aanzien van die van de vingerafdrukken en de huid oliën, die gemakkelijk kunnen worden aangetrokken door de oppervlakken en zijn veel moeilijker te reinigen. Een microfiber doekje is opgenomen om te helpen bij een dergelijke esthetische onderhoud te vergemakkelijken. Accu Dell Precision M4600 .

Haptisch, de oppervlakken voelen zich ook luxe. Het metaal is cool om aan te raken (bij stationair toerental, toch) en zorgt voor een zachter gevoel dan glanzender opties. deels als gevolg van de grote rubberen voetjes, het toestel is opvallend stabiel op een vlakke ondergrond. Niet veel flex is apart aanwezig is van in het centrum van de basiseenheid, en alleen onder matige druk. Intussen is de schermcover is tamelijk stijf, maar de druk op de achterkant produceert zichtbare verstoringen op het paneelvormige zodat voorzichtigheid geboden te vermijden.

Het relatief lage gewicht van 3,25 kg (7,17 pond) wordt aangevuld door slechts 30 mm dik en een over het algemeen heel draagbaar pakket. Tight scharnieren ook helpen maken gebruik tijdens het transport aangenaam. In samenhang met het gewicht van de basiseenheid worden de scharnieren afgestemd net voldoende compact om voor comfortabele één hand openen zonder de basis van het oppervlak.
  De meeste alles wat we willen zien is aanwezig in termen van connectiviteit op de X7 DT v6; we getrakteerd op vier totaal USB-poorten (drie USB 3.0 en een USB 3.1-type C, zonder Thunderbolt 3 ondersteuning) en tal van mogelijkheden voor video-uitgang (2x HDMI samen met DisplayPort). Laat u niet misleiden door de VGA-vormige rubber aan de linkerzijde van het toestel; het is niet echt een VGA-poort, en in plaats daarvan is slechts een lege ruimte (zie onze foto's van de interne moederbord voor bewijs hiervan). Port lay-out is vooral handig, met de USB-poorten verspreid drie verschillende randen en de twee HDMI-poorten ook tegenover elkaar; afstand is misschien een beetje krap, maar mag niet problematisch voor de meeste kabels en adapters te bewijzen.
  The Killer Wireless-n / a / ac 1535 Wireless Network Adapter in de X7 DT V6 beschikt over een maximale doorvoersnelheid van 867 Mbps met 20/40 MHz-kanaal bandbreedte op 2,4 GHz en 20/40/80 MHz op 5 GHz. De adapter presteerde goed in onze tests, en we waardeerden ook de meegeleverde DoubleShot Pro-technologie, die automatisch maakt gebruik van zowel de Killer Ethernet-adapter en de Wi-Fi-adapter samen 1,867 Mbps totale bandbreedte, en dat ook prioriteit verkeer tussen de twee op basis waarvan verbinding is sneller op een bepaald ogenblik. Deze functionaliteit leek goed tijdens ons testen van de machine. The Killer Wi-Fi-adapter bevat ook Bluetooth 4.1-functionaliteit.

De X7 DT v6 omvat een tamelijk forse 230W Delta Electronics ADP-230EB T AC-adapter, dat is een relatief veel voorkomende adapter ook gebruikt voor een aantal ASUS ROG notebooks. Het weegt 900 g, wat een typisch formaat voor een notebook van deze klasse. Afgezien van de stroomadapter, een microfiber schoonmaakdoekje en een USB flash drive geladen met systeem drivers zijn ook in de doos. Accu Dell Vostro 3550 .

Gigabyte's opgenomen Command & Control-software (met een logo en de naam van die terug harkens naar een oude real-time strategy game die we vonden) is echt een handige troef. Op het meest elementaire niveau, het biedt gemakkelijke toegang tot de audio-volume, helderheid van het scherm, draadloos wisselt, en andere dergelijke fundamentals.

Maar buiten deze, zijn er ook tal van andere diepere functies. Eerste op de lijst is de easy-to-use ventilatorsnelheid controles (met vooraf ingestelde profielen), waarmee de gebruiker om alles, variërend van "stille" werking van de machine (waar het smoren en de temperatuur ontwikkeling in ruil worden opgeofferd voor lagere geluidsniveaus) om aan te geven "gaming" (nogal luidruchtig, maar met beperkte smoren) of zelfs handmatige snelheid instellingen van hoger dan dat. Volgende zijn de overklokken controles, die een elementaire dashboard-achtige interface aan temperaturen en / of vermogen van de CPU en GPU kloksnelheden dan hun voorraad defaults monitoren bieden.

Audio controls bieden tamelijk gedetailleerde controle over de vorm van het resulterende geluid, terwijl een geïntegreerde driver update nut en de back-up systeem hulpmiddel maken onderhoud en de ramp planning relatief pijnloos. Diverse andere schakelaars en opties bestaan ​​ook, zoals die met betrekking tot USB-oplaadkabel functionaliteit en de video-uitgang selectie. Tenslotte de "Fusie" module voorziet in zeer ingewikkelde besturing via geavanceerde toetsenbordverlichting systeem, waarbij iedere toets kan worden verlicht met een palet spanning 16,7 miljoen kleuren. Vooringestelde animaties zijn selecteerbaar (met aanpasbare parameters, zoals snelheid, richting en helderheid), of individuele toetsen kunnen hun lichten zijn ingeschakeld of uitgeschakeld voor een gemakkelijke identificatie van de bedieningsorganen voor een bepaalde toepassing.
  Opwaardering en vervanging van onderdelen op de AORUS X7 is niet al te veel van een proces, op voorwaarde dat de gebruiker heeft een Torx schroevendraaier tot hun beschikking. 12 schroeven op het onderste paneel op het basisstation, en het is vermeldenswaard dat de twee middelste onderste schroeven ook zijn bedekt met een dunne film die lijkt waarschijnlijk aanwezig te zijn om aan te geven of het apparaat is door de gebruiker geopend. Eenmaal binnen, zowel fans zijn gemakkelijk toegankelijk voor het reinigen, en tal van vervangbare onderdelen en poorten zijn beschikbaar: twee M.2 2280 SSD-poorten (waarvan er één werd bevolkt van ons beperkt nazicht configuratie), een 2.5 "drive bay 7mm (ook bevolkt) , vier (4) RAM slots voor DDR4 SODIMM (2 bevolkt), de WLAN-adapter, CMOS-batterij, en ten slotte, het interne systeem batterij. Accu Dell Precision M4700 .
  De X7 V6 is voorzien van een substantieel beter toetsenbord dan de vorige modellen. Toetsen zijn voorzien van een medium slag met een goede feedback, strakke bouw en comfortabele bediening kracht. De lay-out is ook aanvaardbaar, hoewel de verticale rij van de macro toetsen op de meest linkse kant vergt enige aanpassing; vergelijkbaar met de ThinkPad Fn / Ctrl-syndroom, voor de eerste paar weken van het gebruik, de gebruiker waarschijnlijk per ongeluk verwarren deze toetsen voor de typische sleutels grenzend aan de linkerkant van een typisch toetsenbord. Aangezien dit is een 17,3-inch machine, is een full-size numeriek toetsenbord ook aan de rechterkant. Zoals vaak het geval is, de pijltjestoetsen verspreid in dit vastgoed, die ook in eerste instantie kan een beetje verwarrend (aangezien ze beschikken over geen onderscheidende tekens).

 

Tags: Pas de tags
Vues: 76 0 Commentaires
0 votes

notebook Accu HP COMPAQ 8710w

Posté par ganjiang le 22/10/2016

<p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is de beste keuze voor uw HP COMPAQ 8710w laptop. De accu levert een spanning van 14.8V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop. De perfecte keus voor vervanging van uw originele HP COMPAQ 8710w accu of als tweede reserve laptop accu.<br /></p><p>Het voltage van de HP COMPAQ 8710w accu wordt bepaald door het aantal cellen en celgroepen in de accu. Deze accu heeft cellen en levert daarmee een spanning van 14.8V. Dit voltage kan afwijken van het voltage van uw originele accu. In de meeste gevallen levert dit geen problemen op. Een verschil tot 1,5V kan geen compatibiliteitsproblemen opleveren. Bij een hoger verschil is het raadzaam eerst te kijken of er een HP COMPAQ 8710w accu met hetzelfde voltage beschikbaar is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen op  of onze technische ondersteuning voor uw laptop accu doornemen.<br /></p><p>Het milliampère-uur van een <a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">Accu HP COMPAQ 8710w</a> geeft de maximale capaciteit van de accu aan. Het wordt mede bepaald door het aantal cellen of celgroepen in de accu. Deze HP COMPAQ 8710w accu levert met cellen . Hoe hoger milliampèere-uur, hoe langer de laptop aan kan blijven op één acculading. Een hoger of lager milliampèere-uur kan echter nooit voor problemen met de compatibiliteit zorgen. U kunt altijd een HP COMPAQ 8710w accu met een hoger of lager milliampèreuur in uw laptop gebruiken. U kunt meer lezen over het milliampère-uur bij onze technische ondersteuning voor laptop accus.<br /></p><p>Wattuur geeft eigenlijk hetzelfde aan als het milliampère-uur alleen wordt hierbij ook het voltage meegenomen. Ook het wattuur wordt bepaald door het aantal cellen in de HP COMPAQ 8710w accu. Deze accu levert met cellen . U kunt het wattuur ook zelf berekenen door het voltage te vermenigvuldigen met het milliampère-uur. Bij deze accu is dat dus 14.8V  . Wattuur heeft geen effect op de compatibiliteit. Hoe hoger het wattuur van de HP COMPAQ 8710w accu, hoe langer de laptop aan kan blijven op één lading. U vindt bij onze technische ondersteuning voor accu meer informatie.<br /></p><p>Deze HP COMPAQ 8710w accu is voorzien van hoogwaardige cellen. Deze cellen garanderen de beste energie per gewicht ratio waardoor uw laptop niet zwaar wordt. Daarnaast hebben de cellen een lange levensduur en gaan ze bij goed gebruik jaren mee zonder veel capaciteit te verliezen. Wel is het bij een accu belangrijk dat u de accu niet helemaal leeg laat lopen om diepontlading te voorkomen. Houd de HP COMPAQ 8710w accu zo mogelijk altijd boven de 10% en bij opslag voor langere tijd rond de 50% lading. Dan kunt u het langst van de laptop accu genieten.</p><p><a href="http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html">http://www.koopaccu.com/hp-compaq-8710w.html</a></p>

Tags: Pas de tags
Vues: 110 0 Commentaires
0 votes

Dell Precision M4400 Laptop batterij Accu

Posté par ganjiang le 22/10/2016

 

Deze Dell Precision M4400 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 12 maanden garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

De accu zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. U kunt uw Dell Precision M4400 laptop overal gebruiken zonder dat u afhankelijk bent van de netvoeding. Bestel dus uw Dell Precision M4400 accu vandaag nog en u bent zo snel mogelijk weer mobiel!

Met deze Accu Dell Precision M4400 kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve Dell Precision M4400 accu extra lang werken zonder stopcontact!Hoge kwaliteit Dell Precision M4400 accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu.


  koopaccuhanteert altijd een lage prijs en dat garanderen we. Vandaar onze "laagste prijs garantie", zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor hetzelfde product.we biedt inmiddels laptopaccu’s,laders, autoladers, adapters voor meer dan 7000 verschillende laptopmodellen. Nieuwe laptopmodellen worden razendsnel ontwikkeld en op de markt gebracht, wekelijks komen er nieuwe modellen op de markt en zo ook nieuwe accu’s in de koopaccushop.


  Het beste voor een Dell Precision M4400 accu is helemaal opladen en weer helemaal leeg laten lopen.Heeft u een nieuwe Dell Precision M4400 batterij aangeschaft? Laadt de Dell Precision M4400 batterij dan de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur op. Dit zorgt ervoor dat uw batterij volledig opgeladen wordt. Hierna ontlaadt u de batterij volledig zodat de laptop automatisch uitschakelt.Om met de Dell Precision M4400 batterij vanaf het begin de volledige capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 á 4 keer volledig op,en ontlaadt u de batterij daarna volledig.


  Verwijder de Dell Precision M4400 batterij uit uw laptop en bewaar deze op een koele, droge en schone plaats indien u de Dell Precision M4400 batterij voor een periode van één maand of langer niet gebruikt. Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan voor dat de batterij de eerste keer volledig opgeladen wordt.
  Verzeker uzelf van maximale batterijprestaties door het optimaliseren van energiebeheer functies, zoals het uitschakelen van het scherm na een aantal minuten, speed-step inschakelen, etc.

http://www.koopaccu.com/dell-precision-m4400.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 138 0 Commentaires
0 votes

nieuwe Dell R795X Accu online kopen

Posté par ganjiang le 19/10/2016

 

Dit betreft een orginele Dell R795X accu (batterij) voor de netbook series Deze Dell R795X accu bevat hoogwaardige Lithium ion cellen en levert een 11.1 volt output aan uw laptop. Het onderdeel heeft een capaciteit van 5200 Mah en is opgebouwd uit 6 cellen. Uiteraard bieden we op batterijen en accu's 6 maanden garantie

Er is ook een accu van dit model beschikbaar van het 2-power merk. Het 2-power merk produceert uitsluitend accu's met R795X of Panasonic cellen die kwalitatief vergelijkbaar zijn met een originele accu. U betaald dan uiteraard meer maar u verkrijgt ook een betere kwaliteit accu waar u jaren plezier van kunt hebben.

Kun je nog maar kort werken op je laptop zonder stopcontact in de buurt? Met deze nieuwe Dell R795X Accu is dit probleem verleden tijd. Dankzij onze jarenlange ervaring in de wereld van laptop accu's kunnen we je een laptop accu leveren die kwalitatief te vergelijken is met het origineel, maar dan voor een fractie van de prijs!

De belangrijkste specificaties :- Uitgangsspanning: 10,8V - 11,1V ,- Uitgangsstroom: 5200mAh ,- Merk: Powerprofs huismerk ,- Garantie: 12 maanden volledige omruilgarantie.

Deze accu is geschikt voor meerdere Dell R795X laptop modellen. Je kunt de afbeelding vergelijken met je eigen accu. Daarnaast is het verstandig om te controleren of het partnummer (zie onderkant oude accu) in de lijst staat met compatible partnummers (zie tabblad “Part nummers”).

We helpen je graag om optimaal te kunnen genieten van je nieuwe accu. Wist je bijvoorbeeld dat het regelmatig defragmenteren van je harde schijf en het schoonhouden van de accu contactpunten bijdragen aan een langere accuduur? Maar ook zaken als het verlagen van de prestaties wanneer je bijvoorbeeld allen aan het typen bent of het dimmen van het scherm helpen hieraan mee. Lees alle tips op de pagina "Laptop 6910p accu - 10 tips voor een langere levensduur"

http://www.koopaccu.com/dell-r795x.html

 

Tags: Pas de tags
Vues: 92 0 Commentaires
0 votes
creer un compte